Anladım canım cok sagol yardımın için mutlaka soracagım doktora zaten tedavim gelecek aya kaldı 27 mm bi kist olmuş cyclo progylona kullanıyrm istersen baslayalım dedi ama 10 yumurta toplayacagıma 7 toplarım bi ay daha sabretmeni tavsiye ederim dedi kaldı yaniBen arı sütü kullanmıştım gerçi çok fazla kullanmadım ara ara kullanmıştım belki de dönemsel öyle oldu doktor bilemeyiz dedi sadece bana dediği kürler vs kullanıyor bazı hastalarımız bu sebeple sordum dedi. Ben kullanmadım ve diğer ay uygun buldu tedaviye başladık. Ondan dolayı söyledim evet nar suyu yararlıdır ama herşeyin fazlası zarar ve tesavideyken daha hassas oluyoruz doktora danışmakta fayda var bence. Bana böyle yapan baskasına farklı etki edebilir benim söylediğim yanıltıcı olmasın lütfen sadece doktorla iletişiminiz iyyse ona danısarak uygulayınBol şanslar
Rica ederim ne demek. Olsun geç olsun güç olmasın inşallah bir sonraki ay hayırlısıyla güzelce başlarsın güzel sonuçlar alırsın canımAnladım canım cok sagol yardımın için mutlaka soracagım doktora zaten tedavim gelecek aya kaldı 27 mm bi kist olmuş cyclo progylona kullanıyrm istersen baslayalım dedi ama 10 yumurta toplayacagıma 7 toplarım bi ay daha sabretmeni tavsiye ederim dedi kaldı yani
Ya Allah yardımcın olsun canım kanama alanı ya dışarı veriyor ya vücut kendisi emiyor. İnşallah emer de kendisi kurtulursun sende. Yalnız panik yapma İnan çok kişi var kanama alanı olup çocuğunu sağlıcakla kucağına alan. İnsallah biz de onlardan olacağız. Gerçi bende sadece kanama var kanama alanı yok ama insanın psikolojisi bozuluyor yine deDün gece yarısına kadar kanamam sürdü. Sabaha karşı kesilmişti. Doktora gittim tekrar. Bebek duruyor kalp atışı var. Ama kocamanda bir kanama alanım var. Kanaman devam edecek dedi. Progestan fitili ağızdan almaya başladım. Ağır geliyormuş ağızdan, bulantı baş dönmesi yapıyormuş bakalım. Tuvalet harici kalkmayacağım bi süre böyle
Sabah o kadar ümitsiz gittim ki doktora, duruyor bebek diyince inanamadım. Herşeye rağmen hala kalbi atıyor. Üzgünüm ama umutluyumda. İnşallah atlatacağız bu sıkıntıyıYa Allah yardımcın olsun canım kanama alanı ya dışarı veriyor ya vücut kendisi emiyor. İnşallah emer de kendisi kurtulursun sende. Yalnız panik yapma İnan çok kişi var kanama alanı olup çocuğunu sağlıcakla kucağına alan. İnsallah biz de onlardan olacağız. Gerçi bende sadece kanama var kanama alanı yok ama insanın psikolojisi bozuluyor yine de
Ya tabii umutlu olacaksın canım benim 27 subattan beri üç defa aktif kanamam oldu ve lekelenmem hep var ve bebeğim şükürler olsun ki benimle seninki de seninle olacak. Hem senin ikizdi değil mi ikizlerde daha çok görülüyormuş kanamaSabah o kadar ümitsiz gittim ki doktora, duruyor bebek diyince inanamadım. Herşeye rağmen hala kalbi atıyor. Üzgünüm ama umutluyumda. İnşallah atlatacağız bu sıkıntıyı
İnşallah canım, bebeklerimiz bizimle neysekiYa tabii umutlu olacaksın canım benim 27 subattan beri üç defa aktif kanamam oldu ve lekelenmem hep var ve bebeğim şükürler olsun ki benimle seninki de seninle olacak. Hem senin ikizdi değil mi ikizlerde daha çok görülüyormuş kanama
Benim içim dışım progesteron oldu ya valla bıktım artık bir an önce dursa da kesseler hem göbek hem kalça hem fitil... valla çok yoruldum kalçamda iğne yapacak yer kalmadıİnşallah canım, bebeklerimiz bizimle neysekiİki kese başlamıştık ama tek kalp atışı aldık. İkinci kese boş, belki de onu atmaya çalışıyor vücudum. Hemşiremle telefonda da konuştuk baya, ben mi bişey yaptım, embriyo mu yapıyor kanama diye düşünme, gerçekten bilemiyoruz kanama nedenlerini, tek çözüm progesteron almak ve dinlenmek dedi. Hayırlısı bakalım.
Evet senin çok fazla ya, kalçayı mahvediyor. Oturup kalkmak çok zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. Sonu güzel olsun, bugünleri unuttursunBenim içim dışım progesteron oldu ya valla bıktım artık bir an önce dursa da kesseler hem göbek hem kalça hem fitil... valla çok yoruldum kalçamda iğne yapacak yer kalmadı
Benim içim dışım progesteron oldu ya valla bıktım artık bir an önce dursa da kesseler hem göbek hem kalça hem fitil... valla çok yoruldum kalçamda iğne yapacak yer kalmadı
Evet senin çok fazla ya, kalçayı mahvediyor. Oturup kalkmak çok zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. Sonu güzel olsun, bugünleri unuttursun
Amin canım inşallah hepimizin kucağı dolsun çok zor süreçler gerçektenEvet senin çok fazla ya, kalçayı mahvediyor. Oturup kalkmak çok zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. Sonu güzel olsun, bugünleri unuttursun
Bir aydık kalçadan 2 aydır göbekten iğne oluyorum valla kalçam hep kist gibi toplar oluştu valla ama yapacak bir şey yokBende bu dertten muzdaribim. 4 gün oldu trasfer olalı. İğneye başlayalı 10 gün oldu ama perişan oldum. Oturamıyorum hiç. Ya yatıyorum yada ayakta duruyorum. 2 gün önce çok kötüydü ağladım o derece ağrıdı
23 gün yaptırdım kalçadan 6 gündür yaptırmıyorum. Ne morarmalar geçti ne içindeki bezeler. Rahat oturmaya başladım ama. Katlanıcaz mecburBende bu dertten muzdaribim. 4 gün oldu trasfer olalı. İğneye başlayalı 10 gün oldu ama perişan oldum. Oturamıyorum hiç. Ya yatıyorum yada ayakta duruyorum. 2 gün önce çok kötüydü ağladım o derece ağrıdı
Kanaman varken kesti mi dr un ya benimki de kesse keşke ya bıktım valla23 gün yaptırdım kalçadan 6 gündür yaptırmıyorum. Ne morarmalar geçti ne içindeki bezeler. Rahat oturmaya başladım ama. Katlanıcaz mecbur
İğne yaptırmaya gitme dedi. Hiç kalkmıcakmışım. Progestan fitili ağızdan alıcakmışım günde üç kere. O da ağır geliyormuş ağızdan, baş dönmesi yapar korkma dediler. Daha bi tane içtim bakalım şimdilik bi olumsuzluğu yok.Kanaman varken kesti mi dr un ya benimki de kesse keşke ya bıktım valla
Bana da dinletmediler. Isı veriliyormuş dinlemek için, küçük olduğu için bu haftalarda ben tercih etmiyorum dedi doktorum. Ama gözle çok rahat görünüyor attığı. Dinletmek istese duyulur muydu bilemiyorum ama bi sorun yoktur bence, minicik dahaKızlar bugun 6+1 kalp atışı için gittik kese yolk her sey cok guzel kalbi ultrasonda atiyor ama sesi duyamadık doktor 10 gun sonra duymalıyız dedi,sizce normal mi? Duyulmayan oldu mu bu haftada?
Kızlar güzel haberi vereyim kan sonucum 241 çıktıAmin canım inşallah hepimizin kucağı dolsun çok zor süreçler gerçekten
Biz de gördük attigini ama sesini açtığında duyamadım dedi bilmiyorum kese yolk hepsi gayet iyi görünüyor dedi,simdi de su stres sardi valla artik hasta olucam...Umarim duyarım haftaya ne diyeyim artık.Bana da dinletmediler. Isı veriliyormuş dinlemek için, küçük olduğu için bu haftalarda ben tercih etmiyorum dedi doktorum. Ama gözle çok rahat görünüyor attığı. Dinletmek istese duyulur muydu bilemiyorum ama bi sorun yoktur bence, minicik daha
Sorma herkes aynı. Toplu bi terapiye ihtiyacımız olacak hayırlısıyla bu süreç tamamlandığındaBiz de gördük attigini ama sesini açtığında duyamadım dedi bilmiyorum kese yolk hepsi gayet iyi görünüyor dedi,simdi de su stres sardi valla artik hasta olucam...Umarim duyarım haftaya ne diyeyim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?