Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Transferim 20 martta oldu bugun her idrarimdan sonra minik minik kanamalar oluyor sizce dusuk mu yapiyorum? Var mi boyle olan?

Kızlar bugun 6+1 kalp atışı için gittik kese yolk her sey cok guzel kalbi ultrasonda atiyor ama sesi duyamadık doktor 10 gun sonra duymalıyız dedi,sizce normal mi? Duyulmayan oldu mu bu haftada?
Bende duyamadım canım tedirgin olma benimde aynı senin gibi kese düzgün yolk var içinde bebek oluşumu var.kalp atışı görülüyor fakat duyulmuyor pazartesi tekrar çağırdı doktorum ama tedirgin olmayın bazen tüp bebekte biz son adet tarihini değil transfer gününü baz alıyoruz dedi.

Ay canim mutlaka haberleşelim bu konuda

Pazartesi haber veririm ben size ama beni doktorum çok rahatlattı bu konuda aslında benim daha tedirgin olmam lazım çünkü benim transfer sizden çok önce ben bile duyamadım o yüzden rahat olun bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Insallah benim doktor da strese soktu duymam lazim diyip durdu oyle korktum ki 5 Nisanda kontrol var bakalım...hayirlisi olsun .

İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım

Hayır ilki dıs gebelik oldu ikinci denememde tuttu ilki yanlış yerde tutunmuştu
Çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinDiyarbakır Memorial Uğur değer benm tercihlerim arasında fakat henüz tam karar vermedim.toplam ödemeniz ne kadar oldu acaba sorun değilse öğrenebilir miyim

Çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinDiyarbakır Memorial Uğur değer benm tercihlerim arasında fakat henüz tam karar vermedim.toplam ödemeniz ne kadar oldu acaba sorun değilse öğrenebilir miyim
Valla ilki ilaçlarla beraber 20 bine yakın tuttu. İkinci de sadece transfer ücreti alındı embriyo vardı o zaman 4600 alındı ilaçlar hariç. Ben sizin yerinizde olsam iyice araştırırım

Valla ilki ilaçlarla beraber 20 bine yakın tuttu. İkinci de sadece transfer ücreti alındı embriyo vardı o zaman 4600 alındı ilaçlar hariç. Ben sizin yerinizde olsam iyice araştırırım
Arastriyorum fakat karar veremiyorum maddiyati düşünmeden olmuyor çünkü imkan sınırlı bilemiyorum

Merhaba. Pgt li embriyo ya amniyosentez yaptırmak gerekiyormu? Zaten araştırılmış olmuyor mu? Benim eşimde de translokasyon var. O yüzden sordum bir de kaçıncı denemede pozitif gördünüz?

Siz Diyarbakır'da mi oturuuorsunuz yani 20 bin demissinz ya yol konaklama falanda dahil mi yoksa sadece tedavi ve ilaçlar mi muayene ücreti ne kadar
Yok ben diyarbakırdayım ilaçlar ve muayene ve tedavi ücreti o kadar tuttu. Uğur değer ile ilgili kimi çok iyi diyor kimi kötü diyor çok bir bilgim yok ama en iyisi Zeki hocadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…