- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 33
Merhaa. Pgt amniyosentez kadar doğruluk payı yok. Labararuvar hataları da oluyor. Zaten yüzde 20 den aşağısı raporlanamıyor pgt de. Zorunluluk değil ama benim tüp bebek yaptırdığım merkez mutlaka amniyosentezi öneriyor ben de istiyorum zaten sonucta eşimde böyle bir problem var malesef aktarım ihtimali yüksek. Hatta belirli haftalarda perinatolog görmesi gerektiğini söylediler bize. Biz de tüm gebelik sürecini Allahım izin verirse perinatologla geçirmeye karar verdik.Merhaba. Pgt li embriyo ya amniyosentez yaptırmak gerekiyormu? Zaten araştırılmış olmuyor mu? Benim eşimde de translokasyon var. O yüzden sordum bir de kaçıncı denemede pozitif gördünüz?
Benim hiç adet agrım olmadı hamileliğin 9+2 sindeyim. Kanama dışında hiçbir şeyim olmadı çok sonrada mide yanması yaşadım hala yaşıyorum bence belirti aramayın çok erken. Belirtisi olanların da ya psikolojik ya da ilaçlardan benceMerhaba hanımlar. Transferden sonra 7. Günden selamlar. 2 tane 5. Gün blast embriyo transfer edildi. Hala belirti yok bende. Ne kasık ağrısı ne batması, ne göğüs hassasiyeti bildiğiniz taş gibiyim. Normal mi sizcegenelde adet ağrısı olanlar hep pozitifi görüyor.
Canım bu transfer sürwci mıralini nasıl yüksek tuttunKızlar çok şükür dün keseyi gördük. Çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese nasip etsin15 gün sonra kalp atışına gidicem. 5 hafta 5 günlük şu anda. İnşallah dualarımız kabul olur. Sağlıkla kucağımıza alırız Kalp atışınıda duymak nasip olur inşallah 15 gün sonra
Doktorum çok pozitifti. Birde transfer gününe kadar içimde hep bir huzursuzluk vardı. Ama ekranda transferi izlerken kendime dedim hayırlısıyla oldu bu iş dedim. Bol bol dua ettim. Öyle güzel tutundularki kalbime bir ferahlık geldi.Canım bu transfer sürwci mıralini nasıl yüksek tuttun
Benimde 11.günde lekelenmem oldu ve pozitif sonuç aldım.1-2 gün sürdü. 17.gün yine oldu. Şu an 8.haftadayım bu hafta kırmızı yoğun bir kanama yaşadım. Lekelenmem 3-4 gündür devam ediyor. Yani bu lekelenme kanama işi tüp bebeğin doğasında var. Zaten sonucuna göre pozitifsin şu an. Bu lekeleri yerleşme kanaması olarak düşün, korkma inşallah 11.günde de iyi bi artış görürsün.Merhaba benim bugün transfer sonrası 9. Günüm. Dün gece kasık batması ile birlikte kahverengi lekelenmem başladı ve az az hep devam ediyor akşamdan beri, peçete koyuyorum. 7. Gün beta hcg 38 di bugün yani 9. Gün 87. Doktorumu aradım normal dedi, 11. Gün değer önemli dedi. lekeye de çok takılmadı. İlaçlarımı arttırmasını bekledim ama arttırmadı da, korkuyorum, her tuvalete gittiğimde kahverengi lekeyi görüyorumbu durumu yaşayan oldu mu?
Pozitif olan Arkadaslar hayirli olsun oncelikle,) En erken idrarda pozitif kacinci gun gordunuz?
Yok cts yapcm da o da erken mi diye dusunuomSen yakında test yaparsın gibi geliyor bana
İnşallah çok teşekkür ederimBenimde 11.günde lekelenmem oldu ve pozitif sonuç aldım.1-2 gün sürdü. 17.gün yine oldu. Şu an 8.haftadayım bu hafta kırmızı yoğun bir kanama yaşadım. Lekelenmem 3-4 gündür devam ediyor. Yani bu lekelenme kanama işi tüp bebeğin doğasında var. Zaten sonucuna göre pozitifsin şu an. Bu lekeleri yerleşme kanaması olarak düşün, korkma inşallah 11.günde de iyi bi artış görürsün.
Amin inşallahİnşallah çok teşekkür ederimrahatladım biraz. Siz de sağlıkla kucağınıza da alırsınız Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Benim 6. Gün 7. Gün ve 8. Gün kahverengi lekelenmem oldu pozitifi gördüm ama sonra kanamam da oldu üç defa aktif kanamam oldu ve biri iki gün biri üç gün biri bir gün sürdü. Kahverengi lekelenmem 2 ay oldu hala devam ediyorMerhaba benim bugün transfer sonrası 9. Günüm. Dün gece kasık batması ile birlikte kahverengi lekelenmem başladı ve az az hep devam ediyor akşamdan beri, peçete koyuyorum. 7. Gün beta hcg 38 di bugün yani 9. Gün 87. Doktorumu aradım normal dedi, 11. Gün değer önemli dedi. lekeye de çok takılmadı. İlaçlarımı arttırmasını bekledim ama arttırmadı da, korkuyorum, her tuvalete gittiğimde kahverengi lekeyi görüyorumbu durumu yaşayan oldu mu?
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebeğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Tek başıma olmadığımı bilmek iyi geldi. Gerçekten de okuyunca çok var lekelenme yaşayan. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim 6. Gün 7. Gün ve 8. Gün kahverengi lekelenmem oldu pozitifi gördüm ama sonra kanamam da oldu üç defa aktif kanamam oldu ve biri iki gün biri üç gün biri bir gün sürdü. Kahverengi lekelenmem 2 ay oldu hala devam ediyor
Tabi canım ne yazık ki çok fazla var lekelenme yaşayan kanaması olan keşke olmasa ama yapacak bir şey yokGeçmiş olsun ve hayırlı olsun bebeğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Tek başıma olmadığımı bilmek iyi geldi. Gerçekten de okuyunca çok var lekelenme yaşayan. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslında en iyisi rahat olmak ama bizler genelde rahat olmayıyoruzMerhabaPozitif sonuç alan herkesi canı gönülden tebrik ederim Sağlıkla tamamlansın inşallah. Ben de dün transfer oldum , 2.transferim,2 embriyo transferi yapıldı, yıllık izin aldım bankacıyım evde dinleniyorum. Ne yapmam gerek bu sefer olcak gibi hissetsem de bir şeyleri yanlış yapmaktan korkuyorum
Tebrık ederimAslında en iyisi rahat olmak ama bizler genelde rahat olmayıyoruzbenim de ikinci transferim de tuttu inşallah sizin de tutar bu defa.
Amin inşallahTebrık ederimdarısı başıma ve tüm isteyen anne adaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?