Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Canım bende hiç belirti yaşamadım çok şükür pozitifim rabbim herkese nasip etsin

Canım bende yaşadım ama aşırı olmadı bir gün ara ara oldu kahve rengi leke bende 11 gün kan verdim güzel çıktı sonra yine verdim arttı şükür darısı sana

Canım bende yaşadım ama aşırı olmadı bir gün ara ara oldu kahve rengi leke bende 11 gün kan verdim güzel çıktı sonra yine verdim arttı şükür darısı sana
Teşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükür 11. Gün değerim 140 çıktı doktor iyi dedi, cuma tekrar kan vericem umarım daha da yükselir

Yarın bana 3.gün embriyosu transfer edecekler herhangi bir sebep varmı 5.gün emriyosuyla ilgili 3 yumurta sadece 2 emriyo dediler bakalım hayırlısı

Yarın bana 3.gün embriyosu transfer edecekler herhangi bir sebep varmı 5.gün emriyosuyla ilgili 3 yumurta sadece 2 emriyo dediler bakalım hayırlısı
Ya inanın üç beş fark etmiyor yeter ki rabbim ol desin. Benim ilki beşinci gündü iyi kaliteydi dıs gebelik oldu, ikincisi 6. Gün embriyosuydu tuttu yani çok takılmayın kaçıncı gün olduğuna.

Kızlar bugün 4. Günüm az önce kahvaltı yaptım yumurta vs şu an bi bulantı geldi , böyle bişey olabilir mi yoksa farklı bişeyden midir , yaşayan var mı

Kızlar bugün 4. Günüm az önce kahvaltı yaptım yumurta vs şu an bi bulantı geldi , böyle bişey olabilir mi yoksa farklı bişeyden midir , yaşayan var mı
Daha dördüncü günden bulantı yaşanmaz bence psikolojik olabilir ya da başka bir sebepten olabilir.

Daha dördüncü günden bulantı yaşanmaz bence psikolojik olabilir ya da başka bir sebepten olabilir.
Ozgecim merhaba, bu platforma yazıyordum sürekli bayadir yazamadım. Nasılsın. Aramızda sanırım iki hafta vardı diye hatırlıyorum sen onden gidiyordun. Nasıl gidiyor hamileliğin kanamaların oluyor mu hala .. bloom vardı bir de o da hamileydi ikiz herkesi çok merak ediyorum ya değişik bir his burası bı aile gibi destek ünitesi sanki inşallah herkesin süreci sağlıklı geçiyordur

Canım çok şükür kanamam durdu ne zamandır ses Seda yok inşallah olmaz. Şimdilik herşey yolunda sanırım haftaya çarşamba tekrar kontrole gidecem dr 13. Haftaya kadar risk var dedi bu beklemeler hiç bitmiyor yani B bloom1 den de ses Seda çıkmıyor ne zamandır iyidir umarım. Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…