İnşallah pozitifi görürsünüz beklemek çok zor Allah sabır versinSlm kizlar benimde bugün 2. gübüm o heycanli bekleyise bende katildm Allah kimsenn kucagini bos birakmasn insallh
Valla zaman geçmiyor o ilk bir ay sürekli bekleniyor kan değeri ölçümleri, kese, kalp atışı derken bir ay sürekli beklemeyle geçiliyorAminbgn 3. Günüm çıktım yürüyüş yaptım hafif tempoda biraz. Çok merak ediyorum bişeyler le oyalanmaya çalışıyorum,
Canım bende hiç belirti yaşamadım çok şükür pozitifimMerhaba hanımlar. Transferden sonra 7. Günden selamlar. 2 tane 5. Gün blast embriyo transfer edildi. Hala belirti yok bende. Ne kasık ağrısı ne batması, ne göğüs hassasiyeti bildiğiniz taş gibiyim. Normal mi sizcegenelde adet ağrısı olanlar hep pozitifi görüyor.
Canım ben şuan o durumlardayım çok korkarak yaşıyorum resmenValla zaman geçmiyor o ilk bir ay sürekli bekleniyor kan değeri ölçümleri, kese, kalp atışı derken bir ay sürekli beklemeyle geçiliyor
Canım bende yaşadım ama aşırı olmadı bir gün ara ara oldu kahve rengi leke bende 11 gün kan verdim güzel çıktı sonra yine verdim arttı şükür darısı sanaMerhaba benim bugün transfer sonrası 9. Günüm. Dün gece kasık batması ile birlikte kahverengi lekelenmem başladı ve az az hep devam ediyor akşamdan beri, peçete koyuyorum. 7. Gün beta hcg 38 di bugün yani 9. Gün 87. Doktorumu aradım normal dedi, 11. Gün değer önemli dedi. lekeye de çok takılmadı. İlaçlarımı arttırmasını bekledim ama arttırmadı da, korkuyorum, her tuvalete gittiğimde kahverengi lekeyi görüyorumbu durumu yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükürCanım bende yaşadım ama aşırı olmadı bir gün ara ara oldu kahve rengi leke bende 11 gün kan verdim güzel çıktı sonra yine verdim arttı şükür darısı sana
Valla korku hiç bitmiyor kalp atışından sonra da 13. Haftayı atlatalım dedi doktor bana ben de onu bekliyorumCanım ben şuan o durumlardayım çok korkarak yaşıyorum resmen
İnşallah kat kat artar değeriniz güzel maşallahTeşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükür11. Gün değerim 140 çıktı doktor iyi dedi, cuma tekrar kan vericem umarım daha da yükselir
Ya inanın üç beş fark etmiyor yeter ki rabbim ol desin. Benim ilki beşinci gündü iyi kaliteydi dıs gebelik oldu, ikincisi 6. Gün embriyosuydu tuttu yani çok takılmayın kaçıncı gün olduğuna.Yarın bana 3.gün embriyosu transfer edecekler herhangi bir sebep varmı 5.gün emriyosuyla ilgili 3 yumurta sadece 2 emriyo dediler bakalım hayırlısı
Allah’ın iziyle inşallah geçecek bu günlerValla korku hiç bitmiyor kalp atışından sonra da 13. Haftayı atlatalım dedi doktor bana ben de onu bekliyorum
İnşallah canım rabbim gönlünden geçenleri versinTeşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükür11. Gün değerim 140 çıktı doktor iyi dedi, cuma tekrar kan vericem umarım daha da yükselir
Teşekkür ederim inşallahİnşallah kat kat artar değeriniz güzel maşallah
Daha dördüncü günden bulantı yaşanmaz bence psikolojik olabilir ya da başka bir sebepten olabilir.Kızlar bugün 4. Günüm az önce kahvaltı yaptım yumurta vs şu an bi bulantı geldi , böyle bişey olabilir mi yoksa farklı bişeyden midir , yaşayan var mı
Ozgecim merhaba, bu platforma yazıyordum sürekli bayadir yazamadım. Nasılsın. Aramızda sanırım iki hafta vardı diye hatırlıyorum sen onden gidiyordun. Nasıl gidiyor hamileliğin kanamaların oluyor mu hala .. bloom vardı bir de o da hamileydi ikizDaha dördüncü günden bulantı yaşanmaz bence psikolojik olabilir ya da başka bir sebepten olabilir.
Canım çok şükür kanamam durdu ne zamandır ses Seda yok inşallah olmaz. Şimdilik herşey yolunda sanırım haftaya çarşamba tekrar kontrole gidecem dr 13. Haftaya kadar risk var dedi bu beklemeler hiç bitmiyor yaniOzgecim merhaba, bu platforma yazıyordum sürekli bayadir yazamadım. Nasılsın. Aramızda sanırım iki hafta vardı diye hatırlıyorum sen onden gidiyordun. Nasıl gidiyor hamileliğin kanamaların oluyor mu hala .. bloom vardı bir de o da hamileydi ikizherkesi çok merak ediyorum ya değişik bir his burası bı aile gibi destek ünitesi sanki inşallah herkesin süreci sağlıklı geçiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?