Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

A Aymeze ozge2126 Merhaba kızlar :)
Biraz enerjim düşük. Çift kese ile başlamıştık ama ikinci kese boş gebelik oldu bebek hiç oluşmadı. Tek bebekle yola devam ediyorum. Geçen perşembe kanamam olmuştu, kırmızı su gibi 3-4 saat sürdü. En son cuma kontrole gittim. Kanama alanım ve bebek duruyordu. Bir haftadır evde yatıyorum. Lekelenmem devam ediyor. Doktorda içerde birikenler gelecek demişti. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim, umarım bebeğim sağ salim duruyordur. Bugün 8+3üm. Zaman geçiyor ama ah nasıl zor geçiyor. Çok stresli işler Sizler nasılsınız? Transfer süreci çok aktif oluyor herkes heyecanla yazışıyorduk sürekli :) ama bu kanama falan baya can sıkıcı eski heyecanım kalmadı endişeden.

Gerçekten öyle beklemek bitirdi bizi :) sağlıklı olsunda varsın bekleyelim diyorum hep ama içim içime de sığmıyor çoğu zaman çok sevindim adına kanamalar can sıkıcı oluyor ama hemen hemen herkeste de oluyor. Sağlıkla kucağına al inşallah canım

Sagsaglimdir tabi Allah'ın izniyle hiç endişe etme canım çok var böyle kanamalar çok okuyorum böyle araştırırken falan o yüzden hiç tedirgin olma pozitif bı insansın hep öyle devam ikinci bebiş için hep derim ki rabbimin hediyesi olur olsaydı demekki zamanı değildi en sağlıklı zamanda rabbim verir inşallah rabbim yavrularımıza sağlık versin canım sihatle kucağımıza alalım inşallah

İnşallah canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım, bu zor günleri unutalım

Ya o kadar iyi anlıyorum ki üç defa aktif kanama yaşayan ve bir ay boyunca lekelenme yaşayan biri olarak. Ve WC ye her gittiğimde hala korku doluyum umarım rabbim sağlıcakla kucagımıza almamıza yardım etsin Ne diyeyim çok zorlu bir süreç gerçekten

Amin canım inşallah hepimiz alırız kucagımıza

Kızlar nasılsınız benim kontrolüm bugündü sıkıntı çıkmadı bir dahaki kontrolüm 16 nisan her bir kontrol ayrı bir endişe oluyor .

Dinlenince yavaş yavaş kanama alanı küçülüyor kahverengi gelebiliyor ara da endişelenme bende de var benimde kontrolüm bugundu gününde gidiyor dedi iyiymiş geceleri çok uyanıyorum.16 nisanda bir dahaki kontrol.

Birde bugün ilk defa karından baktılar şimdiye kadar hep alttan bakılıyordu.

Tuvalet ve yemek yeme dışında hiç kalkmıyorum, bitmesini bekliyorum artık. Sadece lekelenme de değil ara ara ağrım da oluyor. O da korkutuyor beni. Bebek sağlıksızsa rahim atmaya çalışırmış diye genel bi kanı var. Öyle şeyler geliyor aklıma Bende çok susuyorum geceleri, ona uyanıyorum hep. Kaçıncı haftaydı sizin ? Yakındık diye hatırlıyorum. 8+3 bugün benim.

9+5 im bugün bi hafta 10 gün var sanırım aramızda.Bende korkudan ilk zaman pek kalkmamıştım 2 hafta sonra yavaş yavaş ayaklandim ama yürüyüşe vs gitmiyorum .inşallah sorun olmadan 12. Haftaya geliriz test yaptıracağım kısmet olursa o zaman yaştan dolayı nitfy testi.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.

İnşallah sağlıcakla atlatırız bu haftaları

Kızlar nasılsınız benim kontrolüm bugündü sıkıntı çıkmadı bir dahaki kontrolüm 16 nisan her bir kontrol ayrı bir endişe oluyor .
Çok şükür hande evet canım valla her kontrol ayrı bir bekleyişi doğuruyor o da endişe tabi . Benim haftaya çarşamba olacak kontrolüm hayırlısı bakalım. Ne kadarlık olmus bebeğin ?

Ben de nifty testini yaptıracam kısmet olursa o zamana kadar da hep bir stres ya benim dr um 13. Haftaya kadar tehlike var dedi biz böyle böyle 9 ayı geçirecez sanırım

Kalkma hiç canım kanama alanı olup saglıklı gebelik geçiren bir çok kişi var forumda okuduğum kadarıyla hiç sıkma canını inşallah hiç bir şey olmayacak

Teşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükür 11. Gün değerim 140 çıktı doktor iyi dedi, cuma tekrar kan vericem umarım daha da yükselir
Kan verdiniz mi acaba. Merak ettim. Sizinle değerlerimiz benzer ilerliyor

Selam ve bugün 5. Günüm artık bi test yapayım diyorum ne dersinizz kızlar
Valla benim 11. Günüm beta hcg 178 çıktı sabah test yaptım çok silikti. 5. Gün yapsam ne olurdu bilmem. Daha önünüzde 5 gün var eğer tek çizgi çıkarsa ilaçları kullanmak eziyet gelir. Yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…