Bence çok erken test gününüzü bekleyinSelam ve bugün 5. Günüm artık bi test yapayım diyorum ne dersinizz kızlar
9+5 olmuş dün hayırlısı olsun senin kontrol de.bir hafta sen bir hafta ben kontrole gidiyoruz.Çok şükür hande evet canım valla her kontrol ayrı bir bekleyişi doğuruyor o da endişe tabi . Benim haftaya çarşamba olacak kontrolüm hayırlısı bakalım. Ne kadarlık olmus bebeğin ?
İnşallah canım, pazartesi kontrol var bakalımKalkma hiç canım kanama alanı olup saglıklı gebelik geçiren bir çok kişi var forumda okuduğum kadarıyla hiç sıkma canını inşallah hiç bir şey olmayacak
Bence çok erken, boş yere canınız sıkılır. En azından 8.güne kadar bekleyin derim.Selam ve bugün 5. Günüm artık bi test yapayım diyorum ne dersinizz kızlar
Senin kaçıncı gün embriyosu tatlımSelam ve bugün 5. Günüm artık bi test yapayım diyorum ne dersinizz kızlar
Maşallah canım bizim hemen hemen aynı ya hande benim de bugün 9+6 gösteriyor uygulama sen kaçında transfer olmustun ya ben unutmuşum9+5 olmuş dün hayırlısı olsun senin kontrol de.bir hafta sen bir hafta ben kontrole gidiyoruz.
Zaman geçmez ama şimdi yaparsan muhtemelen bebek varsa dahi negatif çıkacak o zaman zaman hiç geçmez en iyisi test gününü beklemekTamam yapmıyorum o zaman , sağolun hanımlar. Zaman da durdu sanki geçmiyor :)
Evet aynı bizim bir gün var arada seninle 9 şubat ti benim ama 3.gün embryosuMaşallah canım bizim hemen hemen aynı ya hande benim de bugün 9+6 gösteriyor uygulama sen kaçında transfer olmustun ya ben unutmuşum
Anladım canım benim de 10 şubattı 6. Gün embriyosuEvet aynı bizim bir gün var arada seninle 9 şubat ti benim ama 3.gün embryosu
Hayırlı olsunBilio musunuz dayanamadım 5 TL lik testlerden aldım markete gitmişken, bu arada ben baya normal hayata döndüm galiba, neyse çok cokk silik kırmızı çizgi görebiliorum, inşallah pozitiftir
Bakalım hayal meyal ama , 5tl testler zaten yarın da yapcam , tüm anne olmak isteyenler için dua edıyorumHayırlı olsun
İyi çıkmış gene valla 5. Gün 5 TL lik testle çok iyi çıkmasıBakalım hayal meyal ama , 5tl testler zaten yarın da yapcam , tüm anne olmak isteyenler için dua edıyorum
Sağolun iki embriyo koydular 5 . Gün Blast , yarın biraz daha koyulaşıcak mı bakalım , testlere de güven olmazİyi çıkmış gene valla 5. Gün 5 TL lik testle çok iyi çıkmasıgözünüz aydın
Yok ya pozitif çıkmışsa doğrudur negatifi sorguluyoruz genelde bizSağolun iki embriyo koydular 5 . Gün Blast , yarın biraz daha koyulaşıcak mı bakalım , testlere de güven olmaz
Ayy inşallahhh Bi de bugün acayip ayaklarım üşüyor çorap bile değiştim , böyle bir belirti olabilir mi acaba, hayır hava da güzel :))) sanki ayaklarım karda kalmış gibi:))Yok ya pozitif çıkmışsa doğrudur negatifi sorguluyoruz genelde bizinşallah git gide koyulaşır
Valla bir bilgim yok benim de gündüz ayaklarım üşürdü gece de ates gibi yanıyor hala öyleAyy inşallahhh Bi de bugün acayip ayaklarım üşüyor çorap bile değiştim , böyle bir belirti olabilir mi acaba, hayır hava da güzel :))) sanki ayaklarım karda kalmış gibi:))
Siz gebe misinlzValla bir bilgim yok benim de gündüz ayaklarım üşürdü gece de ates gibi yanıyor hala öyle
EvetSiz gebe misinlz
Ay maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?