Ya valla progestanın göbekten yapılanına razıyım kalçadan yapılanı için sağlık ocağıma falan gidiyoruz tehlikeli ya göbekten daha iyi oluyor. Ayyyy canım çok teşekkür ederim darısı hepinize inşallah ve ben de keseyi görürüm inşallahBen de sadece göbekten prolutex yapıyorum ve daha 4. Günümdeyim karnım hep acıyor
Özge çok sevindim keseyi de hayırlısıyla göreceksin inşallah darısı kalan hepimize inşallah
Canım erken gebelik belirtisi olarak lekelenme görülebiliyor.Ya valla lekelenme bence çok sıkıntılı ya insan korkuyor hem. Bence olmaması daha iyi keşke benim de olmasaydı bir ton progesteron alıyorum onun yüzünden.
Tiroid bezlerinin hamilelik üzerinde çok etkisi olduğunu biliyorum .aklında hiç bir şey kalmasın bütün testlerini yaptir sağlam bir kafa ve sağlam bir vücutla diğer tedavine odaklan.senin tedavi de taze transfermi yapildi?Aynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bide
Progestanin ignesini klinige gelmeden avucunuzda yada koltukaltinizda isitirsaniz sonrasinda hic aci yapmiyor
Evet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bide
Ben koltuk altımda isitmistim hemşire bana kızdı ilacın etken maddelerine zarar verebilirmisim oda sıcaklığı yeterliymisBugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Doktor erken gebelik belirtisi falan demedi valla bastı progesteronuCanım erken gebelik belirtisi olarak lekelenme görülebiliyor.
Tiroid bezlerinin hamilelik üzerinde çok etkisi olduğunu biliyorum .aklında hiç bir şey kalmasın bütün testlerini yaptir sağlam bir kafa ve sağlam bir vücutla diğer tedavine odaklan.senin tedavi de taze transfermi yapildi?
Östrojenler progesteronlar havalarda uçuşuyorDoktor erken gebelik belirtisi falan demedi valla bastı progesteronukeşke gelmeseydi
Ayyyy ben bile aglayacam şimdi yavrum ya nasıl da annesini düşünmüşÖstrojenler progesteronlar havalarda uçuşuyoradet yakınken veya geçince lekelenme görülüyor o sebebten gebelik belirtisi olarak kabul görülüyor ilaçlar iğneler fitiller ahh ahh bebisler bunu görseler hemencecik gelirlerdi kızım dün bana annecim çok mu canin yanıyor böyle olacağını bilseydim hiç kardeş istemezdim dedi gelde aglamaaa
Alla allaaa... Ben irenbedekilere soylemistim elimde isitiyorum diye bana bisi demediler. Ayy bisi olmaz umarim. Ben bunu doktorada soriiim en iyisi... en mantiklisi oBen koltuk altımda isitmistim hemşire bana kızdı ilacın etken maddelerine zarar verebilirmisim oda sıcaklığı yeterliymis
Ya içini boş yere vesveseye düşürme ya bir şey olmaz ama sor tabiiAlla allaaa... Ben irenbedekilere soylemistim elimde isitiyorum diye bana bisi demediler. Ayy bisi olmaz umarim. Ben bunu doktorada soriiim en iyisi... en mantiklisi o
Benimde 3.gün çift embriyo, bugün 10.günüm. Test günüm pazar ama yarın sabah vericem kanı. İçim şişti artık beklerkenBugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Bence hiç moralinizi bozmayın daha 1 marta kaç gün var test günüzü bekleyin en güzeli belki bebek var şimdi niye moralimizi bozuyorsunuz doktor bir bildiği var ki 1 Mart demiş . 3. Gün embriyosu muyduKizlar benden tavsiye erken test yapmayın benim dün transferimin 8. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde doktorum 1 Mart dedi test günüm ama ben aceleci davrandim ve inanılmaz moralim bozuldu umutsuzluğa kapıldım açıkçası tutmadığını düşünüyorum yinede bir umut pazartesi baktiricam Alllah herkese sabırlar versin diyorum umarım bekleyen herkes pozitif görür
Bence o kadar beklemişsiniz bir gün daha bekleyin test içinBenimde 3.gün çift embriyo, bugün 10.günüm. Test günüm pazar ama yarın sabah vericem kanı. İçim şişti artık beklerken
Hayır 5. Gün çift embriyo olmuştuBence hiç moralinizi bozmayın daha 1 marta kaç gün var test günüzü bekleyin en güzeli belki bebek var şimdi niye moralimizi bozuyorsunuz doktor bir bildiği var ki 1 Mart demiş . 3. Gün embriyosu muydu
Bence test gününüzü bekleyin doktor 1 Mart diye boşuna dememiştir. Benim içinde beklemek zordu zaten kimin için kolay ki ama bekledim iki transferimde deHayır 5. Gün çift embriyo olmuştu
Yok ilk deneyimdi benim içinde forumda herkes yapmış baktım bende deneyim dedim.ama pişman oldum ne güzel umutlarım vardıBence test gününüzü bekleyin doktor 1 Mart diye boşuna dememiştir. Benim içinde beklemek zordu zaten kimin için kolay ki ama bekledim iki transferimde de
İnşallah umutlarınız boşa çıkmazYok ilk deneyimdi benim içinde forumda herkes yapmış baktım bende deneyim dedim.ama pişman oldum ne güzel umutlarım vardı
İnşallah kimsenin çıkmasın umutları boşa zor bir süreç çok emek var rabbim herkesin gönlünün muradını versinİnşallah umutlarınız boşa çıkmaz
Valla eve gebelik testi almadım yapmamak için, idrar çok sıkıntlı çünkü bence kimse idrar testi yapmasınBence o kadar beklemişsiniz bir gün daha bekleyin test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?