Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ben de sadece göbekten prolutex yapıyorum ve daha 4. Günümdeyim karnım hep acıyor
Özge çok sevindim keseyi de hayırlısıyla göreceksin inşallah darısı kalan hepimize inşallah
Ya valla progestanın göbekten yapılanına razıyım kalçadan yapılanı için sağlık ocağıma falan gidiyoruz tehlikeli ya göbekten daha iyi oluyor. Ayyyy canım çok teşekkür ederim darısı hepinize inşallah ve ben de keseyi görürüm inşallah süreç bitmiyor ki kesedir kalp atışıdır ikili dörtlü testidir ...heyecan hep dorukta

Ya valla lekelenme bence çok sıkıntılı ya insan korkuyor hem. Bence olmaması daha iyi keşke benim de olmasaydı bir ton progesteron alıyorum onun yüzünden.
Canım erken gebelik belirtisi olarak lekelenme görülebiliyor.
Aynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bide
Tiroid bezlerinin hamilelik üzerinde çok etkisi olduğunu biliyorum .aklında hiç bir şey kalmasın bütün testlerini yaptir sağlam bir kafa ve sağlam bir vücutla diğer tedavine odaklan.senin tedavi de taze transfermi yapildi?

Aynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bide
Evet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAllah gönlüne göre versin

Bugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Ben koltuk altımda isitmistim hemşire bana kızdı ilacın etken maddelerine zarar verebilirmisim oda sıcaklığı yeterliymis

Doktor erken gebelik belirtisi falan demedi valla bastı progesteronu keşke gelmeseydi

Doktor erken gebelik belirtisi falan demedi valla bastı progesteronu keşke gelmeseydi
Östrojenler progesteronlar havalarda uçuşuyor adet yakınken veya geçince lekelenme görülüyor o sebebten gebelik belirtisi olarak kabul görülüyor ilaçlar iğneler fitiller ahh ahh bebisler bunu görseler hemencecik gelirlerdi kızım dün bana annecim çok mu canin yanıyor böyle olacağını bilseydim hiç kardeş istemezdim dedi gelde aglamaaa

Ayyyy ben bile aglayacam şimdi yavrum ya nasıl da annesini düşünmüş

Bugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Benimde 3.gün çift embriyo, bugün 10.günüm. Test günüm pazar ama yarın sabah vericem kanı. İçim şişti artık beklerken

Kizlar benden tavsiye erken test yapmayın benim dün transferimin 8. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde doktorum 1 Mart dedi test günüm ama ben aceleci davrandim ve inanılmaz moralim bozuldu umutsuzluğa kapıldım açıkçası tutmadığını düşünüyorum yinede bir umut pazartesi baktiricam Alllah herkese sabırlar versin diyorum umarım bekleyen herkes pozitif görür

Bence hiç moralinizi bozmayın daha 1 marta kaç gün var test günüzü bekleyin en güzeli belki bebek var şimdi niye moralimizi bozuyorsunuz doktor bir bildiği var ki 1 Mart demiş . 3. Gün embriyosu muydu

Bence test gününüzü bekleyin doktor 1 Mart diye boşuna dememiştir. Benim içinde beklemek zordu zaten kimin için kolay ki ama bekledim iki transferimde de
Yok ilk deneyimdi benim içinde forumda herkes yapmış baktım bende deneyim dedim.ama pişman oldum ne güzel umutlarım vardı

Bence o kadar beklemişsiniz bir gün daha bekleyin test için
Valla eve gebelik testi almadım yapmamak için, idrar çok sıkıntlı çünkü bence kimse idrar testi yapmasın dün biraz depresiftim akşam eşime sabah gidip verelim şu kanı dedim, ne olacaksa olsun. Sabah uyandık gidiyor muyuz dedi yok dedim gitmicem ama yarın vericem pozitifse kanda çıkar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…