Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim de bugün transfer gününden sonra sayınca 4.günü, sadece vücut ısım yumurtlama günündeki gibi 37 derece üzerinde. Başka da belirtim yok gibi. Transferden sonraki gün sol kasıgımda biraz batma oldu o kadar. Modumu iyi tutmaya çalışıyorum. Ama biraz kaygılandım dün geceden beri beklemek ne zormuş

Beklemek zor gerçekten Allah sabır versin

Hey millet selam
Çok muhteşem bir haberle geldim geri Hazır mısınız en son ki yazımda artık hamile olmadığımı ve düşük yaptığımı demiştim ya doğal yoldan düşük yapmayı bekliyordum ara ara kanamam olmuştu ( 2 ayrı gün minnacık) Perşembe günü çok fazla ağrım olunca ( kabızlıkla beraber) doktorum gel bakalım olmadı vakumla çekeriz dedi ve bugün doktora gittik.....

Bizim sıpa bize oyun etmiş ya düşmemiş büyümüş kalp atışlarıyla karşımızda duruyor ya
doktor şok ben şok gördüğüm doğrumu hocam dedim dur kızım bende şoklardayım mucize bu mucize dedi
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?

Ay çok sevindim ne güzel bir haber mucize sımsıkı tutunsun inşallah sana

Çok güzel bir haber mucizen sana umut olsun bu arada portakala aş eriyorum hergün yemezsem kendimi kötü hissediyorum

Son düzenleme:
Bugün en çok duymam gereken buydu keşke benimde böyle bir mucizem olsa ama benimki zor biraz bende bugün kontrole gittim normalde 9 haftalık olmam lazım iki haftadır sürekli kontroldeyim 6. Haftada benimkinin gelişimi durdu.kalp atışı falanda yok doktor ilaçları kesti kendi kendine düşer düşmezse gel kürtaj yapalım dedi.cok çok üzgünüm

Yaaa nasıl güzel bir haber Rabbim ol der ve olur, çok şükür binlerce şükür Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alin

Aynı durumdu kalp atışını hiç duyamamıştım bile lütfe 3 hafta olmuş bir daha götün umutlandırmak istemem ama mucizelere inanıyorum bugün lütfen üstteki üzgün olduğum durumları yazdım oku anlarsın beni

İlaçları kestik düşmezse kendisi bir hafta on gün sonra tekrar giderim ama benimki biraz zor gülüm inşallah diyelim Allah'tan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…