Hayırlı olsun şimdidenFotoğraflarını cektim ekleyebilirsem üstteki dün hayal meyal olan bugün ki daha görünebilir
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırızAy maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , darısı başımıza
Hayırlı olsun çift çizgi görülüyorFotoğraflarını cektim ekleyebilirsem üstteki dün hayal meyal olan bugün ki daha görünebilir
Beklemek zor gerçekten Allah sabır versinBenim de bugün transfer gününden sonra sayınca 4.günü, sadece vücut ısım yumurtlama günündeki gibi 37 derece üzerinde. Başka da belirtim yok gibi. Transferden sonraki gün sol kasıgımda biraz batma oldu o kadar. Modumu iyi tutmaya çalışıyorum. Ama biraz kaygılandım dün geceden beri beklemek ne zormuş
Çok sağolun evet çift embriyo ve 2.deneyişimizHayırlı olsun şimdidenBugünkü testte ben burdayım diyor Çift embriyo transferi miydi?
Görünüyor dimi Allah’a şükürler olsun , insallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimizHayırlı olsun çift çizgi görülüyor
Amin hepimize inşallahBeklemek zor gerçekten Allah sabır versin
Ay çok sevindim ne güzel bir haber mucize sımsıkı tutunsun inşallah sanaHey millet selam
Çok muhteşem bir haberle geldim geriHazır mısınız en son ki yazımda artık hamile olmadığımı ve düşük yaptığımı demiştim ya doğal yoldan düşük yapmayı bekliyordum ara ara kanamam olmuştu ( 2 ayrı gün minnacık) Perşembe günü çok fazla ağrım olunca ( kabızlıkla beraber) doktorum gel bakalım olmadı vakumla çekeriz dedi ve bugün doktora gittik.....
Bizim sıpa bize oyun etmiş ya düşmemiş büyümüş kalp atışlarıyla karşımızda duruyor ya
doktor şok ben şok gördüğüm doğrumu hocam dedim dur kızım bende şoklardayım mucize bu mucize dedi
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?
Çok güzel bir haber mucizen sana umut olsunHey millet selam
Çok muhteşem bir haberle geldim geriHazır mısınız en son ki yazımda artık hamile olmadığımı ve düşük yaptığımı demiştim ya doğal yoldan düşük yapmayı bekliyordum ara ara kanamam olmuştu ( 2 ayrı gün minnacık) Perşembe günü çok fazla ağrım olunca ( kabızlıkla beraber) doktorum gel bakalım olmadı vakumla çekeriz dedi ve bugün doktora gittik.....
Bizim sıpa bize oyun etmiş ya düşmemiş büyümüş kalp atışlarıyla karşımızda duruyor ya
doktor şok ben şok gördüğüm doğrumu hocam dedim dur kızım bende şoklardayım mucize bu mucize dedi
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?
Bugün en çok duymam gereken buydu keşke benimde böyle bir mucizem olsa ama benimki zor biraz bende bugün kontrole gittim normalde 9 haftalık olmam lazım iki haftadır sürekli kontroldeyim 6. Haftada benimkinin gelişimi durdu.kalp atışı falanda yok doktor ilaçları kesti kendi kendine düşer düşmezse gel kürtaj yapalım dedi.cok çok üzgünümHey millet selam
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?
Ben 7nci gün evde idrar testi yaptım, çıktıSelam ve bugün 5. Günüm artık bi test yapayım diyorum ne dersinizz kızlar
Yaaa nasıl güzel bir haberHey millet selam
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?
Aynı durumdu kalp atışını hiç duyamamıştım bile lütfe 3 hafta olmuş bir daha götün umutlandırmak istemem ama mucizelere inanıyorum bugün lütfen üstteki üzgün olduğum durumları yazdım oku anlarsın beniBugün en çok duymam gereken buydu keşke benimde böyle bir mucizem olsa ama benimki zor biraz bende bugün kontrole gittim normalde 9 haftalık olmam lazım iki haftadır sürekli kontroldeyim 6. Haftada benimkinin gelişimi durdu.kalp atışı falanda yok doktor ilaçları kesti kendi kendine düşer düşmezse gel kürtaj yapalım dedi.cok çok üzgünüm
Portakal ekşi kızmı acepÇok güzel bir haber mucizen sana umut olsunbu arada portakala aş eriyorum hergün yemezsem kendimi kötü hissediyorum
İlaçları kestik düşmezse kendisi bir hafta on gün sonra tekrar giderim ama benimki biraz zor gülüm inşallah diyelim Allah'tan umut kesilmezAynı durumdu kalp atışını hiç duyamamıştım bile lütfe 3 hafta olmuş bir daha götün umutlandırmak istemem ama mucizelere inanıyorum bugün lütfen üstteki üzgün olduğum durumları yazdım oku anlarsın beni
Valla normalde tatlı delisi biriyim tatlı görmek istemiyorum hayatım portakalPortakal ekşi kızmı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?