Evet cuma günü 224tü değerim moralim bozulmuştu. Yüzde 60 artış vardı, 2 gün sonra tekrar yani bugün verdim 505 çıktı şükürler olsunKan verdiniz mi acaba. Merak ettim. Sizinle değerlerimiz benzer ilerliyor
Evet cuma günü 224tü değerim moralim bozulmuştu. Yüzde 60 artış vardı, 2 gün sonra tekrar yani bugün verdim 505 çıktı şükürler olsunSizin nasıl değerleriniz? Allah isteyen heyecanla bekleyen isteyen herkesin gönlündeki versin inşallah.
Benim de geldi lekelenme seklinde insallah yerlesme kanamasidirİnşallah sizin de sonucunu hayırlı olur Bugün kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu biraz ama toparladım kendimi
İnşallah canım bir çok pozitifte lekelenme görüldü inşallah sizinki de öyledirBenim de geldi lekelenme seklinde insallah yerlesme kanamasidir
Transferin 5.günü test yapmaya basladım ve senin gibi her gün çift çizgiyi takip ettimVe 7. Gün ki test de daha da belirgin daha 4 testim daha varAllahım sen akıl sağlığımı koru yarebbim amin :))
Çok tatlısınız oleyyyy çok mutlu oldum kalpkalpkalpTransferin 5.günü test yapmaya basladım ve senin gibi her gün çift çizgiyi takip ettim9.gün kan testi vermeye gitmeden önce sabah idrar testi yapıp hastaneye gitmiştim işin komik kısmı bhcg ler sağlıklı arttıktan sonra 15 gün kese ve kalp kontrolünü beklerken bile en az 3 test yapmışımdır demem o ki yalnız değilsin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah musmutlu tamamlanır sürecinizSelam kızlar, yeni üye oldum ve son mesajlarınızı okurken bende sizinle mutlu oldum ! Umarim hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz ♡
Benim transferim dün gerçekleşti, bu heyecanlı bekleyişte yalnız kalmak istemedim :)
Bizler kıymetli bebelerin kıymetli anneleriyizÇok tatlısınız oleyyyy çok mutlu oldum kalpkalpkalpnapıcan maddi manevi çok emek var bu çocuklarda, çok hassas bir durum söz konusu bir haftadır bulaşık makinesine bişe eğilmiyorum eşimle aramda savaş çıkacak ama olsun inşallah bu kadar emeğe hayırlı bir evlat olur bu çocuklar :)) sizin her şey yolunda mı gidiyor peki, ne bilişim bu kadar pimpirikli olunca korkuyom da bi yandan:)) kalp atışını duydunuz mu ben hemen o kısma gelmek istiyorummmm
Çokkk sevindimmmmBizler kıymetli bebelerin kıymetli anneleriyizBu kadar hassas olmamız çok normal .. çok şükür her şey yolunda gözüküyor , sağlıkla kucağımıza da alacağız hayırlısıyla çok beklemeli ve heyecanlı bir süreç bizi bekliyor , sağlıklı ve hayırlı birer evlat olsunlar inşallah
Dayanabilmişsin ne güzelÇokkk sevindimmmmAllah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Tüm anne yürekli kadınların Ayhhh habire gülesim geliyor yaa teste bakıp bakıp ama kimselere demedim eşim annem eş dost kimse yaniii kesinleşsin de bi üzülmesinler ben üzülürüm
Inşallah çok sağolunİnşallah canım bir çok pozitifte lekelenme görüldü inşallah sizinki de öyledir
Ç şükür canım rabbim nasip ettikten sonra herşey oluyor herkese umut olur bu yazın inşallahHey millet selam
Çok muhteşem bir haberle geldim geriHazır mısınız en son ki yazımda artık hamile olmadığımı ve düşük yaptığımı demiştim ya doğal yoldan düşük yapmayı bekliyordum ara ara kanamam olmuştu ( 2 ayrı gün minnacık) Perşembe günü çok fazla ağrım olunca ( kabızlıkla beraber) doktorum gel bakalım olmadı vakumla çekeriz dedi ve bugün doktora gittik.....
Bizim sıpa bize oyun etmiş ya düşmemiş büyümüş kalp atışlarıyla karşımızda duruyor ya
doktor şok ben şok gördüğüm doğrumu hocam dedim dur kızım bende şoklardayım mucize bu mucize dedi
Kavuna aş eren var mı?
Portakala aş eren ?
Cok guzeel cikmis canim hayirli olsunVe 7. Gün ki test de daha da belirgin daha 4 testim daha varAllahım sen akıl sağlığımı koru yarebbim amin :))
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah musmutlu tamamlanır sürecinizBeslenmeye dikkat edelim protein protein protein diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?