Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Slm kızlar benimde bugün 5. Günüm ve benim transferden bu yana hergün kasık ağrım var bunşekilde olup pozitifi gören oldumu 4. Gün embriyosu benimki regl olcam korkudu sardı beni

Kan verdiniz mi acaba. Merak ettim. Sizinle değerlerimiz benzer ilerliyor
Evet cuma günü 224tü değerim moralim bozulmuştu. Yüzde 60 artış vardı, 2 gün sonra tekrar yani bugün verdim 505 çıktı şükürler olsun Sizin nasıl değerleriniz? Allah isteyen heyecanla bekleyen isteyen herkesin gönlündeki versin inşallah.

9. Gün 96
11. Gün 178 çıktı ama arasında 48 saat yok 36 saat var. Inşallah güzel ilerler benimkide.

Ve 7. Gün ki test de daha da belirgin daha 4 testim daha var Allahım sen akıl sağlığımı koru yarebbim amin :))
Transferin 5.günü test yapmaya basladım ve senin gibi her gün çift çizgiyi takip ettim 9.gün kan testi vermeye gitmeden önce sabah idrar testi yapıp hastaneye gitmiştimişin komik kısmı bhcg ler sağlıklı arttıktan sonra 15 gün kese ve kalp kontrolünü beklerken bile en az 3 test yapmışımdırdemem o ki yalnız değilsin

Selam kızlar, yeni üye oldum ve son mesajlarınızı okurken bende sizinle mutlu oldum ! Umarim hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz ♡
Benim transferim dün gerçekleşti, bu heyecanlı bekleyişte yalnız kalmak istemedim :)

Çok tatlısınız oleyyyy çok mutlu oldum kalpkalpkalp napıcan maddi manevi çok emek var bu çocuklarda, çok hassas bir durum söz konusu bir haftadır bulaşık makinesine bişe eğilmiyorum eşimle aramda savaş çıkacak ama olsun inşallah bu kadar emeğe hayırlı bir evlat olur bu çocuklar :)) sizin her şey yolunda mı gidiyor peki, ne bilişim bu kadar pimpirikli olunca korkuyom da bi yandan:)) kalp atışını duydunuz mu ben hemen o kısma gelmek istiyorummmm

Hayırlı uğurlu olsun inşallah musmutlu tamamlanır süreciniz Beslenmeye dikkat edelim protein protein protein diyorum

Bizler kıymetli bebelerin kıymetli anneleriyiz Bu kadar hassas olmamız çok normal .. çok şükür her şey yolunda gözüküyor , sağlıkla kucağımıza da alacağız hayırlısıyla çok beklemeli ve heyecanlı bir süreç bizi bekliyor , sağlıklı ve hayırlı birer evlat olsunlar inşallah

Çokkk sevindimmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Tüm anne yürekli kadınların Ayhhh habire gülesim geliyor yaa teste bakıp bakıp ama kimselere demedim eşim annem eş dost kimse yaniii kesinleşsin de bi üzülmesinler ben üzülürüm

Dayanabilmişsin ne güzel ben kan testine gidene kadar sülale öğrenmişti

Hahaha çok iyiyimiş. Benım bu 2.denemem daha önce ben de sürekli telefonlarda ona anlat buna anlat bu sefer kimseye söylemedim ama çok zzooorrrrrrrr

Cumartesi günü transfer olacağım ben de kizlar....5.denemem ve son denemem olacak..2.denemeden 1 kizim var yaşım 38 amh iyice düştü..
2 yumurta olustu 2 blast oldu cumartesi günü ikisi de transfer edilecek insallah 1 tanesi sagliklica sımsıkı tutunur

Ç şükür canım rabbim nasip ettikten sonra herşey oluyor herkese umut olur bu yazın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…