İmla hatalarım için çok özür dilerimİlaçları kestik düşmezse kendisi bir hafta on gün sonra tekrar giderim ama benimki biraz zor gülüm inşallah diyelim Allah'tan umut kesilmez
Rabbim hayirli sonuçlar görmeyi nasip etsin :) bizi haberdar edin inşallahCumartesi günü transfer olacağım ben de kizlar....5.denemem ve son denemem olacak..2.denemeden 1 kizim var yaşım 38 amh iyice düştü..
2 yumurta olustu 2 blast oldu cumartesi günü ikisi de transfer edilecek insallah 1 tanesi sagliklica sımsıkı tutunur
Estağfurullah canım sorun değilİmla hatalarım için çok özür dilerimAraçtaydım hızlı hızlı yazarken oldu sanırsam
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Ananas bende kanama yaptı sanki veya tesadüf yediğim zamanlarda kanamam oldu sonra ananası yemeyi bıraktım kanamam çok azaldı hergün değil 4 günde bir olduHer denememde evde yattım bu kez 2 gun inlenip ise gitmek istiyorum olacagi varsa olacaktır degil mi...
Ananas muz iyi diolar bir de kabak çekirdeği.sizler neler yaptiniz
Hayırlısı olsun... ben günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği, çilek ,dut kurusu ve kuruyemiş tükettim yağsız çiğ birde havuç suyuHer denememde evde yattım bu kez 2 gun inlenip ise gitmek istiyorum olacagi varsa olacaktır degil mi...
Ben bulduğum her meyveyi yedimHer denememde evde yattım bu kez 2 gun inlenip ise gitmek istiyorum olacagi varsa olacaktır degil mi...
Maşallah burcik benim tek tükettiğim günde iki adet cevizHayırlısı olsun... ben günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği, çilek ,dut kurusu ve kuruyemiş tükettim yağsız çiğ birde havuç suyu
Yaa deme öyleMaşallah burcik benim tek tükettiğim günde iki adet cevizsana bakınca benim çocuğun akıbetinden korkuyorum
Burcik ne alakası var bacım sen iyi baktın ona onun ömrü o kadarmış be kadar iyi baktığını bizzat biliyorum ben sen de içini ferah tut o sağlıklı bir bebiş değilmiş yapacak bir şey yokYaa deme öyleöyle iyi beslenseydim diğer beybim de yaşamazmıydı
Valla ben transfer günümden itibaren annemlerdeyim 13. Haftaya kadar da annemlerde kalacam hiçbir şey de yapmadım yan gelip yatmaktan başka iyice alıştım ben bu duruma evime gidince ne yapacam bilemiyorumKızlar transferden sonra ikinci günüm evdeyim, sürekli dinleniyorum, sağ olsun yemegi vs eşim hazırlıyor, ben sadece mutfağı topluyorum çok dikkat ederek
ilk 5 gün dinlenmek önemli diye okudum ama siz nasıl yaptınız veya yapıyorsunuz, hep yatiyormusunuz ?
Galiba en güzel tarafı bu sınırsız yatma izniValla ben transfer günümden itibaren annemlerdeyim 13. Haftaya kadar da annemlerde kalacam hiçbir şey de yapmadım yan gelip yatmaktan başka iyice alıştım ben bu duruma evime gidince ne yapacam bilemiyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim katlanarak artar inşallahKızlar kan verdim değerim 227 çıktıİki gün sonra tekrarlıcam çok mutluluğum herkesin mutlu olmasını canı gönülden istiyorummmmm
Test yaptınız mı acaba sonuç ne? Bence keşke test gününüzü bekleseniz ya daha iyi olur öyleSlm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?