Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İlaçları kestik düşmezse kendisi bir hafta on gün sonra tekrar giderim ama benimki biraz zor gülüm inşallah diyelim Allah'tan umut kesilmez
İmla hatalarım için çok özür dilerim Araçtaydım hızlı hızlı yazarken oldu sanırsam
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Selam herkese sizlere özellikle İstanbul da olanlara bir sorum olacak gebelik takibim için doktor ve hastahane önerisi olan var mı ? Özel ilk tercihim ( ultrason makine kalitesi gibi nedenlerden dolayı) ama devlette olabilir doktorumu değiştirme kararı aldık malum düşük yapmışın diyi söyleyip yanlış teşhiste bulunması ( neler neler yaptım neler neler yedim içtim )

Rabbim hayirli sonuçlar görmeyi nasip etsin :) bizi haberdar edin inşallah

Her denememde evde yattım bu kez 2 gun inlenip ise gitmek istiyorum olacagi varsa olacaktır degil mi...
Ananas muz iyi diolar bir de kabak çekirdeği.sizler neler yaptiniz

Her denememde evde yattım bu kez 2 gun inlenip ise gitmek istiyorum olacagi varsa olacaktır degil mi...
Ananas bende kanama yaptı sanki veya tesadüf yediğim zamanlarda kanamam oldu sonra ananası yemeyi bıraktım kanamam çok azaldı hergün değil 4 günde bir oldu
Muz kabızlık yapar ilk zamanlar yemezsen iyi olur bence kabızlık yasak çünkü ama yersende kayısı ye yanında ben öyle yaptım 3 kayısı hergün yedim ayrıca yat yatma olucağı varsa oluyor üstteki yazılarımı oku anlarsın

Hayırlısı olsun... ben günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği, çilek ,dut kurusu ve kuruyemiş tükettim yağsız çiğ birde havuç suyu

Ben bulduğum her meyveyi yedim et balık yemeye çalıştım sağlıklı ne varsa kısacası.. kasık ağrısı biraz başladı bende iyi mi kötü mü merak ediyorum

Hayırlısı olsun... ben günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği, çilek ,dut kurusu ve kuruyemiş tükettim yağsız çiğ birde havuç suyu
Maşallah burcik benim tek tükettiğim günde iki adet cevizsana bakınca benim çocuğun akıbetinden korkuyorum

Yaa deme öyle öyle iyi beslenseydim diğer beybim de yaşamazmıydı
Burcik ne alakası var bacım sen iyi baktın ona onun ömrü o kadarmış be kadar iyi baktığını bizzat biliyorum ben sen de içini ferah tut o sağlıklı bir bebiş değilmiş yapacak bir şey yok

Kızlar transferden sonra ikinci günüm evdeyim, sürekli dinleniyorum, sağ olsun yemegi vs eşim hazırlıyor, ben sadece mutfağı topluyorum çok dikkat ederek
ilk 5 gün dinlenmek önemli diye okudum ama siz nasıl yaptınız veya yapıyorsunuz, hep yatiyormusunuz ?

Valla ben transfer günümden itibaren annemlerdeyim 13. Haftaya kadar da annemlerde kalacam hiçbir şey de yapmadım yan gelip yatmaktan başka iyice alıştım ben bu duruma evime gidince ne yapacam bilemiyorum

Arkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan verdim değerim 15.63 çıktı 3.gün embriyosun taze transfer yapılmıştı sizce değerim çokmu az yoksa normalmi ancamı yükselir

Slm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum
Test yaptınız mı acaba sonuç ne? Bence keşke test gününüzü bekleseniz ya daha iyi olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…