Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla
Ben çok şükür yaşamadım lekelenme kanama filan. Belirtide yoktu. Test vermeye gittiğimde çok umutsuzdum. Negatif denememle pozitif denemem aynıydı onun için sıkıntı etme kendine. Dua et sabırla bekle. Ben pozitif aldığım gün evde test yaptım çıkmadı bile.

Yok canım lekelenmeli olmayan da birçok kişi var hiç sıkma canını lekelenme olması çok kötü bir şey psikolojin bozuluyor her WC ye gidişin kabusa dönüşüyor. İnşallah lekelenme olmadan pozitifi görürsün

Evet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolun
Gözünaydın çok sevindim .Haftaya kontrolüm 15 nisanda benimde 12 haftayı tamamlayınca bırakalım demişti kısmet olursa.

Gözünaydın çok sevindim .Haftaya kontrolüm 15 nisanda benimde 12 haftayı tamamlayınca bırakalım demişti kısmet olursa.
Benim ki 10+6 da bıraktırdı ama valla artık gücüm kalmamıştı ya iyi ki bıraktırdı darısı basınıza iğne çok sinir bozucu bir şey hadi bakalım güzel haberlerle inşallah

İnşallah canım az kaldı zaten son 3 gün hayırlısıyla pozitif sonuçlanır umarım

Kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de bir saat çok umutlu oluyorum sonra modum değişiyorDüşünmemeye çalışmak en iyisi galiba canım. Hayırlısıyla olur inşallah

Benim ki 10+6 da bıraktırdı ama valla artık gücüm kalmamıştı ya iyi ki bıraktırdı darısı basınıza iğne çok sinir bozucu bir şey hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
15 nisanda igneleri birak demisti galiba 12 hafta luyor 16 nisanda da kontrol insallah hepimiz guzel haberler alalim senin bir dahaki kontrol ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…