Senin kontrol nasıl geçti özge dün gittin mi?Test yaptınız mı acaba sonuç ne? Bence keşke test gününüzü bekleseniz ya daha iyi olur öyle
Evet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolunSenin kontrol nasıl geçti özge dün gittin mi?
GözünaydınEvet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolun
Ben çok şükür yaşamadım lekelenme kanama filan. Belirtide yoktu. Test vermeye gittiğimde çok umutsuzdum. Negatif denememle pozitif denemem aynıydı onun için sıkıntı etme kendine. Dua et sabırla bekle. Ben pozitif aldığım gün evde test yaptım çıkmadı bile.Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla
Canım benim 10+6 daha fitili de evet 12. Haftada bırakacam inşallahGözünaydınsonunda kurtulmuşsun:) kaçıncı haftadasın, 12. haftada mı bırakmış olacaksın fitili de ?
Yok canım lekelenmeli olmayan da birçok kişi var hiç sıkma canını lekelenme olması çok kötü bir şey psikolojin bozuluyor her WC ye gidişin kabusa dönüşüyor. İnşallah lekelenme olmadan pozitifi görürsünMerhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla
Gözünaydın çok sevindimEvet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolun
Benim ki 10+6 da bıraktırdı ama valla artık gücüm kalmamıştı ya iyi ki bıraktırdı darısı basınıza iğne çok sinir bozucu bir şey hadi bakalım güzel haberlerle inşallahGözünaydın çok sevindim.Haftaya kontrolüm 15 nisanda benimde 12 haftayı tamamlayınca bırakalım demişti kısmet olursa.
İnşallah canım az kaldı zaten son 3 gün hayırlısıyla pozitif sonuçlanır umarımYok canım lekelenmeli olmayan da birçok kişi var hiç sıkma canını lekelenme olması çok kötü bir şey psikolojin bozuluyor her WC ye gidişin kabusa dönüşüyor. İnşallah lekelenme olmadan pozitifi görürsün
Kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de bir saat çok umutlu oluyorum sonra modum değişiyorBen çok şükür yaşamadım lekelenme kanama filan. Belirtide yoktu. Test vermeye gittiğimde çok umutsuzdum. Negatif denememle pozitif denemem aynıydı onun için sıkıntı etme kendine. Dua et sabırla bekle. Ben pozitif aldığım gün evde test yaptım çıkmadı bile.
15 nisanda igneleri birak demisti galiba 12 hafta luyor 16 nisanda da kontrol insallah hepimiz guzel haberler alalim senin bir dahaki kontrol ne zaman?Benim ki 10+6 da bıraktırdı ama valla artık gücüm kalmamıştı ya iyi ki bıraktırdı darısı basınıza iğne çok sinir bozucu bir şey hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Ay hadi inşallah hayırlısıyla ya15 nisanda igneleri birak demisti galiba 12 hafta luyor 16 nisanda da kontrol insallah hepimiz guzel haberler alalim senin bir dahaki kontrol ne zaman?
İnşallah canım hayırlısıylaİnşallah canım az kaldı zaten son 3 gün hayırlısıyla pozitif sonuçlanır umarım
ense burun olcumu test vs o zaman olacak sanirim soyledi mi?Ay hadi inşallah hayırlısıyla yaBenim sonraki randevum 21 nisanda iki haftada bir görüyor beni
Canım hayırlı olsun çok sevindim katlanarak artar inşallah
Evet canım ense burun ölçümü falan yapılacak ben nifty testini de yaptıracam o zaman inşallahense burun olcumu test vs o zaman olacak sanirim soyledi mi?
bende ayni şekilde dusunuyorum hayirli sonuclar olur insallahEvet canım ense burun ölçümü falan yapılacak ben nifty testini de yaptıracam o zaman inşallah
İnşallah canımbende ayni şekilde dusunuyorum hayirli sonuclar olur insallah
Evet cnm yaptım negatif çıktı kan testini istiyolar kesinlik içinTest yaptınız mı acaba sonuç ne? Bence keşke test gününüzü bekleseniz ya daha iyi olur öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?