Benimde evde 8. Gün yaptım negatif çıktı siz umut oldunuz bana inşlh kanda çıkarBen çok şükür yaşamadım lekelenme kanama filan. Belirtide yoktu. Test vermeye gittiğimde çok umutsuzdum. Negatif denememle pozitif denemem aynıydı onun için sıkıntı etme kendine. Dua et sabırla bekle. Ben pozitif aldığım gün evde test yaptım çıkmadı bile.
İnan kanda 178 çıktı çok silik bi çizgi vardı. Kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi nasıldıBenimde evde 8. Gün yaptım negatif çıktı siz umut oldunuz bana inşlh kanda çıkar
Test gününü beklemeniz bence en iyisi zaten moralinizi bozmayın idrarda çıkmayabiliyor erken yaptınızEvet cnm yaptım negatif çıktı kan testini istiyolar kesinlik için
Arkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan verdim değerim 15.63 çıktı 3.gün embriyosun taze transfer yapılmıştı sizce değerim çokmu az yoksa normalmi ancamı yükselir
Ben bulduğum her meyveyi yedimet balık yemeye çalıştım sağlıklı ne varsa kısacası.. kasık ağrısı biraz başladı bende iyi mi kötü mü merak ediyor
Benim 4. Gün embriyosu 8. Günümde yaptım testi nefatif çıktıİnan kanda 178 çıktı çok silik bi çizgi vardı. Kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi nasıldı
Benim 1 tane 5. Gün blast 1 tanede 6. Gün blast transfar edinmesine rağmen çıkmadı. Sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı.Benim 4. Gün embriyosu 8. Günümde yaptım testi nefatif çıktı
Anladım cnm sen kaçıncı gün gördün pozitifi bu arada Allah tamamına erdirsin canm tebriklerBenim 1 tane 5. Gün blast 1 tanede 6. Gün blast transfar edinmesine rağmen çıkmadı. Sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı.
Ben 9. gün kan verdim 96çıktı. Eve geldim test yaptım aşırı silik yok gibiydi. 11. Gün 178 çıktı ogün hiç çıkmadı. Yani canınızı sıkmayın hiç.Anladım cnm sen kaçıncı gün gördün pozitifi bu arada Allah tamamına erdirsin canm tebrikler
Bende hiç kanama lekelenme olmadı.Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla
Evet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolun
Canım benim daha keseyi görmeden kahverengi lekelenmem oldu kalp atışından önce de aktif kanamam oldu bence merak etme Allah’ın izniyle bir şey olmaz lekelenme birçok kişide oldu hepsi pozitif hatta kanama oldu gebeliklerimiz devam ediyor sıkma hiç canınıozge2126 cabım benim yine kahve rengi lekelenmem oldu çok korktum hocayla görüştüm oksapar iğneyi kesti ve prolotun iğneyi haftada ikiye çıkarttı haftaya kalp atışı randevum var aklıma sen geldin sana yazmak istedim
Canım ikizdi seninde diğer bebek nasıl. Ondan mı bahsediyorsun. Benimde belirsiz hala 16.sinda kontrol var. Bakalım devam edecekmiYaa deme öyleöyle iyi beslenseydim diğer beybim de yaşamazmıydı
Tekrar baktirsiniz mi önemli olan katlanması. 12. Gün HCG 7 olup hamile kalan varArkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan verdim değerim 15.63 çıktı 3.gün embriyosun taze transfer yapılmıştı sizce değerim çokmu az yoksa normalmi ancamı yükselir
Umarım pozitif sonuçlar olurMerhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
İnşallah canım dua edin kalp atışını duyacağız haftaya ama böylen peçetede sürekli leke olunca çok korktum sen naptın sorunlar kalmadı inşallah seninCanım benim daha keseyi görmeden kahverengi lekelenmem oldu kalp atışından önce de aktif kanamam oldu bence merak etme Allah’ın izniyle bir şey olmaz lekelenme birçok kişide oldu hepsi pozitif hatta kanama oldu gebeliklerimiz devam ediyor sıkma hiç canını
Hayırlısıyla ve güzel sonuçlarlaUmarım pozitif sonuçlar olurAllah'ım bizede nasip etsin ben Haziran'da ilaca baslicam inşallah
Benim 11+2 deyim bitti artık çok şükür ilaçları da bıraktım ben de çok korkmuştum ama bir şey olmadı hayta regl olacam galiba demiştim çok şükür bir şey olmadı darısı basınızaİnşallah canım dua edin kalp atışını duyacağız haftaya ama böylen peçetede sürekli leke olunca çok korktum sen naptın sorunlar kalmadı inşallah senin
Evet ikizdi ama maalesef birinin kalp atışı durdu şuan tek olarak devam ediyorumCanım ikizdi seninde diğer bebek nasıl. Ondan mı bahsediyorsun. Benimde belirsiz hala 16.sinda kontrol var. Bakalım devam edecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?