Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benimde evde 8. Gün yaptım negatif çıktı siz umut oldunuz bana inşlh kanda çıkar

Arkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan verdim değerim 15.63 çıktı 3.gün embriyosun taze transfer yapılmıştı sizce değerim çokmu az yoksa normalmi ancamı yükselir
Ben bulduğum her meyveyi yedim et balık yemeye çalıştım sağlıklı ne varsa kısacası.. kasık ağrısı biraz başladı bende iyi mi kötü mü merak ediyor

selam annişler
Çarşamba günü yeni bir doktora gittim. Farkı o an anladım bahçeci biraz ticarethane gibi olmuş sıradaki sıradaki 10 dak sürmüyor bir telaş halinde bakıyorlarmış yeni gittiğim doktor bakırköyde cemil akgül çok tatlı bir doktor sadece ultrason muayenenem 20 dakdan uzun sürdü bak kızım bu şu şu bu bunlar şu demek şunlar bu demek bir sonraki aşamada şunlar olabilir bunlara hazır ol normal bunlar olursa hemen ara saati olur mu gibi öyle tatlı anlattı ki kalp atışını defalarca dinletti saydık beraber sonra hangi hafta neler olacak anlattı tek tek
Çok mutlu çok dingin çıktım muayeneden doktor arayışı olana öneririm aklının bir köşesinde kalsın profesör kendisi internetde araştırabilirsiniz yorumları da kötü bir şey okumadım( 2014 ve sonrasını okudum )
Gelelim benim şimdi ki durumuma normalde 9. Haftadayız ama bebeğim biraz küçük olduğundan bir hafta geriden geliyor çarşamba günü ölçümümüzde 15.5 mm idi doktorum normal dedi bazı bebekler bir hafta geriden gelebilir bu bizim için sorun değil dedi takipte olucaz dedi 7 hafta 6 gün olarak gözüküyordu boyutu yani aslında 8 hafta 4 olmam gerekiyordu endişelencek bir durum yokmuş
Bu ara rahmim büyüyecekmiş normalde 75 gr iken bir kiloya çıkmaya başlayacakmış buda kasık ağrısına neden olacakmış dün gece bir kasık ağrısı oldu ki sormayın tuvalette gittiğimde kanamam oldu düşük kanaması ( artık anlıyorum renginden her gün kanama olunca ) neyse önceden paniklerdim ama doktorum bunada hazırlamıştı hemen yattım diktim ayakları yastıkların üstüne yattım bir kaç saat sonra uyumuşum sabah baktım azcık olmuş geçmiş renk önemliymiş ayrıca size güzel bir şey diyim mi kalp atışını duyarsanız %85 düşük olmuyormuş tehlikeli bir gebelik oluyormuş ama düşük ihtimali azalıyormuş

Anladım cnm sen kaçıncı gün gördün pozitifi bu arada Allah tamamına erdirsin canm tebrikler
Ben 9. gün kan verdim 96çıktı. Eve geldim test yaptım aşırı silik yok gibiydi. 11. Gün 178 çıktı ogün hiç çıkmadı. Yani canınızı sıkmayın hiç.

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası kasık ağrısı yaşayıp ancak lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı? Sanki pozitif alanların çoğunun lekelenmesi olmuş gibi okuduğum kadarıyla
Bende hiç kanama lekelenme olmadı.

Evet hande gittim çok şükür iyiydi iğnelerden kurtuldum çok mutluyum sadece fitiller kaldı onu da bir hafta sonra kesecek. Senin ne zaman kontrolun
ozge2126 cabım benim yine kahve rengi lekelenmem oldu çok korktum hocayla görüştüm oksapar iğneyi kesti ve prolotun iğneyi haftada ikiye çıkarttı haftaya kalp atışı randevum var aklıma sen geldin sana yazmak istedim

Canım benim daha keseyi görmeden kahverengi lekelenmem oldu kalp atışından önce de aktif kanamam oldu bence merak etme Allah’ın izniyle bir şey olmaz lekelenme birçok kişide oldu hepsi pozitif hatta kanama oldu gebeliklerimiz devam ediyor sıkma hiç canını

Arkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan verdim değerim 15.63 çıktı 3.gün embriyosun taze transfer yapılmıştı sizce değerim çokmu az yoksa normalmi ancamı yükselir
Tekrar baktirsiniz mi önemli olan katlanması. 12. Gün HCG 7 olup hamile kalan var

Merhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Umarım pozitif sonuçlar olur Allah'ım bizede nasip etsin ben Haziran'da ilaca baslicam inşallah

İnşallah canım dua edin kalp atışını duyacağız haftaya ama böylen peçetede sürekli leke olunca çok korktum sen naptın sorunlar kalmadı inşallah senin

İnşallah canım dua edin kalp atışını duyacağız haftaya ama böylen peçetede sürekli leke olunca çok korktum sen naptın sorunlar kalmadı inşallah senin
Benim 11+2 deyim bitti artık çok şükür ilaçları da bıraktım ben de çok korkmuştum ama bir şey olmadı hayta regl olacam galiba demiştim çok şükür bir şey olmadı darısı basınıza

Canım ikizdi seninde diğer bebek nasıl. Ondan mı bahsediyorsun. Benimde belirsiz hala 16.sinda kontrol var. Bakalım devam edecekmi
Evet ikizdi ama maalesef birinin kalp atışı durdu şuan tek olarak devam ediyorum zaten ilk kontrolümde doktor demişti gelişimi yavaş diye 2 hafta sonrasında boş keseydi umarım seninde öyle olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…