Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Evet ikizdi ama maalesef birinin kalp atışı durdu şuan tek olarak devam ediyorum zaten ilk kontrolümde doktor demişti gelişimi yavaş diye 2 hafta sonrasında boş keseydi umarım seninde öyle olmaz canım
Üzüldüm canım. İnsan bağlanıyor. Bende saglikliysa devam etsin sagliksizsa sona ersin diyorum. İlerde kalbi durması daha kötü etkiler. Bı yönden erkenden sonlanması iyi olmuş. İns

Üzüldüm canım. İnsan bağlanıyor. Bende saglikliysa devam etsin sagliksizsa sona ersin diyorum. İlerde kalbi durması daha kötü etkiler. Bı yönden erkenden sonlanması iyi olmuş. İns
Öyle sağlıksızmış doktorda öyle söyledi ama hep ikiz ikiz derken teke düşünce insan bocalıyor ama buna şükür diyorum doktoruma göre yüksek fsh ile hamile kalmam mucize bende mucizeme sarıldım

Benim 11+2 deyim bitti artık çok şükür ilaçları da bıraktım ben de çok korkmuştum ama bir şey olmadı hayta regl olacam galiba demiştim çok şükür bir şey olmadı darısı basınıza
Ah amin inşallah Allahım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öyle sağlıksızmış doktorda öyle söyledi ama hep ikiz ikiz derken teke düşünce insan bocalıyor ama buna şükür diyorum doktoruma göre yüksek fsh ile hamile kalmam mucize bende mucizeme sarıldım
Öf bu fsh ya takık doktorlarda moral bozmaktan başka bişeye yaramıyor. Fsh yuksekse yumurta nasıl çıkıyor. Önemli olan yumurta sayısı. 110 fsh ile hamile kalan var. Yaş genç olduktan sonra yumurta kalitelidir zaten. Benim ilk denemede fsh 7 idi tutmadı. İkinci denemede 16 ya fırladı ikiside tuttu. Hangisi iyi tabiki bu Fsh yükseldiğinde yumurta sayım azalmaliydi ama azalmadi. Yine 7 toplandı. Tek başına hiç birşey ifade etmiyor

Olurmu yine az normal insanlarda 15 -16 toplanıyor ben ilaç takviyesiyle 9 toplandı. Fsh düşürmek için ilaç kullandım vs. Doktorun dediği fsh yüksek olduğunda ölü gebelikle sonuçlanabilir belkide diyorum diğerinin ölme sebebi fsh yüksekliği. Çünkü ben kendiliğimden 3 kere hamile kaldım ama fsh yüksek olduğundan kimyasala çevirdi

Benim de fsh 18 di tedavi öncesi ay ilac takviyesi aldim amh 0.99 du Doktor fsh 18 olamaz bu degerle diyordu,6 yumurta toplandı ancak 4 tanesi 5. Gun oldu.iki transfer sonuc tek gebelik şükür.. Yüksek fsh da düşük riski oluyor diye okumuştum ama şimdiye kadar bi sorun çıkmadı umarim kimsede cikmaz

Benim ilk transferim tutmadı bu ikinci demem şükür ki ikizlerden sadece biriyle devam ediyorum. Bu fsh ile ilgili bir kaç doktora gittim kimisi sorun olmaz dedi kimisi yüksekse tutmaz dedi. Sorun olmaz diyen hastane de tutmadı ilk tedavim ilaçla düşürmeye çalışıp takviye veren doktorla tuttu.

Ben hiç duymadım böyle birşey canım. Fsh kac ki senin. 9 azmi ya Allah aşkına. Benim doktorum hastaya genel bakıyoruz fsh a göre hareket etmek 15 yıl öncede kaldı dedi. Fsh daha çok yumurta sayısına etki eder. Kalitesini etkileyen kadının yasidir dedi. Embriyon 5.gune gidiyorsa fsh tutan embriyoya ne yapabilir. Farklı nedenleri vardır. Embriyolarin genetiği bozuktur. 9 ideal bı sayı ayrıca seni yersiz menepozluk gibi hissettirmisler bence.He yaşın küçükse daha fazla yumurta bekleyebilir o ayrı. Ben 36 yaşındayım rezerv normal diyorlar

Evet benim amh 1.31 fsh 16 olması uyumsuzdu. Zaten kullanılan hormon ilaçları da fsh yükseltiyor.Fsh in düşük riskine neden olduğunu hiç duymadım okumadım. Doktorumda demedi.İlginc gerçekten

Benim doktorumda hiç sorun etmedi. Düşürmek için uğraşmadı bile ki kendisi iyi bı doktordur. Amh daha önemli. Fsh gibi değişken hormona göre hareket etmiyoruz dedi artık.

Evet benim amh 1.31 fsh 16 olması uyumsuzdu. Zaten kullanılan hormon ilaçları da fsh yükseltiyor.Fsh in düşük riskine neden olduğunu hiç duymadım okumadım. Doktorumda demedi.İlginc gerçekten
Olumsuz tup deneyimleri de yumurta rezervini mahvediyor demisti doktorum benim 5. Denemem oldu sukur pozitif ama ilk gittigimizde fsh bakar bakmaz senin yumurtan yok mu hiç dedi sok olmuştum,sonra uc Ay biesteron nar ozu aslan pençesi kullandım.4 tane 5. Gun embriyosu oluşması önceki tedaviye mi bağlı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…