Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim ilk cocugumda fsh bu kadar degildi son tedavide bi baktik uçmuş durumda,bence öncesinde hazırlık yapmak olumlu siz de pozitif aldiniz ben de mesela Saglikla dogsunlar

9 kotu degil bence de fsh olarak ben 18 le başladım.

Tek ya ayda bire döner canım. İkizlerde erken cagiriyorlarda seni niye çağırıyor. Haklısın aslında gitmekte istemiyor insan
Ya benim de kanamam galan oldu ya belki ondan çağırıyor bilemiyorum ama nifty testinden sonra bence üç hafta da bir ya da ayda bir çağıracak

Aynen ondan canım.Dogru demiş. Hiç değişmeyen fsh neden tedavi sonrası yükseldi doktora dedim bunu bişey diyemedi. Hormon ilaçlarının içinde fsh var sonuçta oda yukseltiyor. Başka bi doktorda rezervin iyi ilaçlar yükseltiyor onemseme fsh dedi. Yumurtalıklardan hipofiz bezine sinyal gidiyormuş yumurtan azalıyor. Hipofiz bezi de fsh hormonu salgiliyarak yumurta sayini aynı tutmaya çalışıyormuş. Yani sadece bı uyarı fsh. Başka bi etkisi yok. Önemli olan ultrasondaki yumurta sayısı. İnsanları çok korkutuyorlar ya bunuda genelde tüp bebek doktorları yapıyor.

Benim 7. Haftada kalp atisini gordu ve bir daha 6 hafta sonra bekliyorum dedicok mu geç acaba öncesinde giderim ben başka doktora sanirim
O bayağı iyiymiş Biraz fazla bekletiyor gibi ama covit yüzünden mi acaba. İçin rahat etmezse git canım

Ya benim de kanamam galan oldu ya belki ondan çağırıyor bilemiyorum ama nifty testinden sonra bence üç hafta da bir ya da ayda bir çağıracak
Belkide canim. Nifty bende yaptıricam. 7 haftalıkken gitmiştim. Nifty sordum dedi onun için erken. Bazısı 18. Haftada yapılıyor diyor. 2 li taramadan sonra Anlamadım bende

Aynen normalde yumurtan az olması gerekiyor bu fsh göre banada dedi fsh göre 1-2 yumurta olur normalde Her zaman 7-8 yumurta oluyor ama başta takıyordum ama fsh i eskisi gibi önemsenmiyorum artık. Hatta doktorum örnek verdi. Bı tanidiklarina fsh 20 diye çocuğun olmaz demişler kadın yıkılmış.Simdi iki tane aslan gibi çocuğu var dedi. Tek bişeye bakarsak herkes menepoz

Benim basta resmen umudum gitmişti ama doktorum hemen baslamam once hazırlık deyince rahatladım aralıkta düşündüğümüz olay martta bitti iyi ki de öyle olmuş diyorum gec olsun güç olmasın

G Germinal Hele internetteki videolar onları dinleyen mahvolur. Genel yorum yapıyorlar. Her hastanın durumu başka halbuki. İns sağlıklı şekilde devam etsin hepimizin su 3 ayı atlatsak bı gerisi gelir

G Germinal Hele internetteki videolar onları dinleyen mahvolur. Genel yorum yapıyorlar. Her hastanın durumu başka halbuki. İns sağlıklı şekilde devam etsin hepimizin su 3 ayı atlatsak bı gerisi gelir
Mesela Saracoglu fsh 15 olana tup bebek yapılmaz diyordu bi yayında ben 18 le hamileyim simdi anormal olan nedir valla 12. Haftaya kadar risk var Allah korusun hepimizi

Benim doktorumda hiç sorun etmedi. Düşürmek için uğraşmadı bile ki kendisi iyi bı doktordur. Amh daha önemli. Fsh gibi değişken hormona göre hareket etmiyoruz dedi
Ya her doktora göre değişiyor kimisi dondurulmuş iyidir deer kimisi taze transfer doktora göre değişiyor. Benim doktorun dediği şimdi yaparsam boşuna paranı alırım ben sonuç odaklıyım demişti öylede oldu. Benm amh de sorunlu 3.00 4.00 gibi çıkıyor ama rezerv az

Mesela Saracoglu fsh 15 olana tup bebek yapılmaz diyordu bi yayında ben 18 le hamileyim simdi anormal olan nedir valla 12. Haftaya kadar risk var Allah korusun hepimizi
Benm fsh 21di ilaçla düşürdük 15e doktor 12 bekliyordu düşsün 2 ay düşmeyince deneyelim dedik. Benim doktorun dediği ölü doğum ölü gebelik olur demişti ki ikizlerden bir tanesi öldü zaten

Amh 3-4 mü çıkıyor. E cok iyi Tahlillerede güvenilmez valla. Canım bu amh ye bu yumurta sayısına menepoz diyende ne bileyim. Benim doktorda riske atmaz ve onun dediği oldu. Neyse hamile kalmışsın doktoruna laf etmiyim şimdi Sadece yersiz kendini menepoz falan sanma 10 yıla bile menepoza girmezsin canım.

Benm fsh 21di ilaçla düşürdük 15e doktor 12 bekliyordu düşsün 2 ay düşmeyince deneyelim dedik. Benim doktorun dediği ölü doğum ölü gebelik olur demişti ki ikizlerden bir tanesi öldü zaten
Digeri saglikla dogsun insallah ben de korkmuyorum dersem yalan olur,doğana kadar stres...

Belkide canim. Nifty bende yaptıricam. 7 haftalıkken gitmiştim. Nifty sordum dedi onun için erken. Bazısı 18. Haftada yapılıyor diyor. 2 li taramadan sonra Anlamadım bende
Canım nifty en erken 10. Ayda yaptırılıyor ben 13. Haftamda yaptıracam ama sanırım artık 2 liye falan gerek kalmayacak değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…