Benim ilk cocugumda fsh bu kadar degildi son tedavide bi baktik uçmuş durumda,bence öncesinde hazırlık yapmak olumlu siz de pozitif aldiniz ben de mesela Saglikla dogsunlarBenim ilk transferim tutmadı bu ikinci demem şükür ki ikizlerden sadece biriyle devam ediyorum. Bu fsh ile ilgili bir kaç doktora gittim kimisi sorun olmaz dedi kimisi yüksekse tutmaz dedi. Sorun olmaz diyen hastane de tutmadı ilk tedavim ilaçla düşürmeye çalışıp takviye veren doktorla tuttu.
Benim 7. Haftada kalp atisini gordu ve bir daha 6 hafta sonra bekliyorum dediGelmiyor gerçekten. 3 haftada bir çağırıyor. Riskli zamanları bı atlatsak insan ister istemez korkuyor
9 kotu degil bence de fsh olarak ben 18 le başladım.Ben hiç duymadım böyle birşey canım. Fsh kac ki senin. 9 azmi ya Allah aşkına. Benim doktorum hastaya genel bakıyoruz fsh a göre hareket etmek 15 yıl öncede kaldı dedi. Fsh daha çok yumurta sayısına etki eder. Kalitesini etkileyen kadının yasidir dedi. Embriyon 5.gune gidiyorsa fsh tutan embriyoya ne yapabilir. Farklı nedenleri vardır. Embriyolarin genetiği bozuktur. 9 ideal bı sayı ayrıca seni yersiz menepozluk gibi hissettirmisler bence.He yaşın küçükse daha fazla yumurta bekleyebilir o ayrı. Ben 36 yaşındayım rezerv normal diyorlar
Ya benim de kanamam galan oldu ya belki ondan çağırıyor bilemiyorum ama nifty testinden sonra bence üç hafta da bir ya da ayda bir çağıracakTek ya ayda bire döner canım. İkizlerde erken cagiriyorlarda seni niye çağırıyor. Haklısın aslında gitmekte istemiyor insan
Aynen ondan canım.Dogru demiş. Hiç değişmeyen fsh neden tedavi sonrası yükseldi doktora dedim bunu bişey diyemedi. Hormon ilaçlarının içinde fsh var sonuçta oda yukseltiyor. Başka bi doktorda rezervin iyi ilaçlar yükseltiyor onemseme fsh dedi. Yumurtalıklardan hipofiz bezine sinyal gidiyormuş yumurtan azalıyor. Hipofiz bezi de fsh hormonu salgiliyarak yumurta sayini aynı tutmaya çalışıyormuş. Yani sadece bı uyarı fsh. Başka bi etkisi yok. Önemli olan ultrasondaki yumurta sayısı. İnsanları çok korkutuyorlar ya bunuda genelde tüp bebek doktorları yapıyor.Olumsuz tup deneyimleri de yumurta rezervini mahvediyor demisti doktorum benim 5. Denemem oldu sukur pozitif ama ilk gittigimizde fsh bakar bakmaz senin yumurtan yok mu hiç dedi sok olmuştum,sonra uc Ay biesteron nar ozu aslan pençesi kullandım.4 tane 5. Gun embriyosu oluşması önceki tedaviye mi bağlı bilemedim.
Şey canım 9 yumurtası toplanmış yinede menepoz diyorlarmış çok saçma bence.9 kotu degil bence de fsh olarak ben 18 le başladım.
O bayağı iyiymişBenim 7. Haftada kalp atisini gordu ve bir daha 6 hafta sonra bekliyorum dedicok mu geç acaba öncesinde giderim ben başka doktora sanirim
Belkide canim. Nifty bende yaptıricam. 7 haftalıkken gitmiştim. Nifty sordum dedi onun için erken. Bazısı 18. Haftada yapılıyor diyor. 2 li taramadan sonra Anlamadım bendeYa benim de kanamam galan oldu ya belki ondan çağırıyor bilemiyorum ama nifty testinden sonra bence üç hafta da bir ya da ayda bir çağıracak
Aynen normalde yumurtan az olması gerekiyor bu fsh göre banada dedi fsh göre 1-2 yumurta olur normaldeOlumsuz tup deneyimleri de yumurta rezervini mahvediyor demisti doktorum benim 5. Denemem oldu sukur pozitif ama ilk gittigimizde fsh bakar bakmaz senin yumurtan yok mu hiç dedi sok olmuştum,sonra uc Ay biesteron nar ozu aslan pençesi kullandım.4 tane 5. Gun embriyosu oluşması önceki tedaviye mi bağlı bilemedim.
Biz çoktan girmişiz o zaman menopoza 450 lik iğneyle 6 yumurta cikti bendenŞey canım 9 yumurtası toplanmış yinede menepoz diyorlarmış çok saçma bence.
Benim basta resmen umudum gitmişti ama doktorum hemen baslamam once hazırlık deyince rahatladım aralıkta düşündüğümüz olay martta bitti iyi ki de öyle olmuş diyorum gec olsun güç olmasınAynen normalde yumurtan az olması gerekiyor bu fsh göre banada dedi fsh göre 1-2 yumurta olur normaldeHer zaman 7-8 yumurta oluyor ama başta takıyordum ama fsh i eskisi gibi önemsenmiyorum artık. Hatta doktorum örnek verdi. Bı tanidiklarina fsh 20 diye çocuğun olmaz demişler kadın yıkılmış.Simdi iki tane aslan gibi çocuğu var dedi. Tek bişeye bakarsak herkes menepoz
Mesela Saracoglu fsh 15 olana tup bebek yapılmaz diyordu bi yayında
Allah akıl fikir versin ne diyimMesela Saracoglu fsh 15 olana tup bebek yapılmaz diyordu bi yayındaben 18 le hamileyim simdi anormal olan nedir valla 12. Haftaya kadar risk var Allah korusun hepimizi
Ya her doktora göre değişiyor kimisi dondurulmuş iyidir deer kimisi taze transfer doktora göre değişiyor. Benim doktorun dediği şimdi yaparsam boşuna paranı alırım ben sonuç odaklıyım demişti öylede oldu. Benm amh de sorunlu 3.00 4.00 gibi çıkıyor ama rezerv azBenim doktorumda hiç sorun etmedi. Düşürmek için uğraşmadı bile ki kendisi iyi bı doktordur. Amh daha önemli. Fsh gibi değişken hormona göre hareket etmiyoruz dedi
Amin sağlıklı kucağımıza alırız inşallah.Benim ilk cocugumda fsh bu kadar degildi son tedavide bi baktik uçmuş durumda,bence öncesinde hazırlık yapmak olumlu siz de pozitif aldiniz ben de mesela Saglikla dogsunlar
Benm fsh 21di ilaçla düşürdük 15e doktor 12 bekliyordu düşsün 2 ay düşmeyince deneyelim dedik. Benim doktorun dediği ölü doğum ölü gebelik olur demişti ki ikizlerden bir tanesi öldü zatenMesela Saracoglu fsh 15 olana tup bebek yapılmaz diyordu bi yayındaben 18 le hamileyim simdi anormal olan nedir valla 12. Haftaya kadar risk var Allah korusun hepimizi
Amh 3-4 mü çıkıyor. E cok iyiYa her doktora göre değişiyor kimisi dondurulmuş iyidir deer kimisi taze transfer doktora göre değişiyor. Benim doktorun dediği şimdi yaparsam boşuna paranı alırım ben sonuç odaklıyım demişti öylede oldu. Benm amh de sorunlu 3.00 4.00 gibi çıkıyor ama rezerv az
Digeri saglikla dogsun insallah ben de korkmuyorum dersem yalan olur,doğana kadar stres...Benm fsh 21di ilaçla düşürdük 15e doktor 12 bekliyordu düşsün 2 ay düşmeyince deneyelim dedik. Benim doktorun dediği ölü doğum ölü gebelik olur demişti ki ikizlerden bir tanesi öldü zaten
Canım nifty en erken 10. Ayda yaptırılıyor ben 13. Haftamda yaptıracam ama sanırım artık 2 liye falan gerek kalmayacak değil miBelkide canim. Nifty bende yaptıricam. 7 haftalıkken gitmiştim. Nifty sordum dedi onun için erken. Bazısı 18. Haftada yapılıyor diyor. 2 li taramadan sonra Anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?