Gerek kalmıyor canım tabi benim gittiğim hastane ikiliyi yinede yapıyor.Zorunlu birakiyormus. Kardeşim ikiliden sonra nifty yaptırdı 3 lu 4 lu taramaları yaptırmadı. Bu arada fiyatlarda çok değişiyor. 500 Euro diyen var. Bizim burda 2600 TL civariymis. Firmanin kendisi daha uygun yapıyormuşCanım nifty en erken 10. Ayda yaptırılıyor ben 13. Haftamda yaptıracam ama sanırım artık 2 liye falan gerek kalmayacak değil mi
Sizin fiyat iyiymiş bizimki 340 ya da 350 EuroGerek kalmıyor canım tabi benim gittiğim hastane ikiliyi yinede yapıyor.Zorunlu birakiyormus. Kardeşim ikiliden sonra nifty yaptırdı 3 lu 4 lu taramaları yaptırmadı. Bu arada fiyatlarda çok değişiyor. 500 Euro diyen var. Bizim burda 2600 TL civariymis. Firmanin kendisi daha uygun yapıyormuş
3 -4 çıkıyor ama yumurtada 2 3 tane gözüküyorAmh 3-4 mü çıkıyor. E cok iyiTahlillerede güvenilmez valla. Canım bu amh ye bu yumurta sayısına menepoz diyende ne bileyim. Benim doktorda riske atmaz ve onun dediği oldu. Neyse hamile kalmışsın doktoruna laf etmiyim şimdi Sadece yersiz kendini menepoz falan sanma 10 yıla bile menepoza girmezsin canım.
Aynen bende korkuyorum hayırlısı allahtanDigeri saglikla dogsun insallah ben de korkmuyorum dersem yalan olur,doğana kadar stres...
Hahaha amh yi görünce yüzünü görmek isterdim doktorun3 -4 çıkıyor ama yumurtada 2 3 tane gözüküyorenteresan bir vücud doktorlar bile anlam veremedi amhyi es geçti adet olursam menopoza girmem zamanı gelince duam normal yapıyım da vücudum yenilensin
Ben haftada bir gidiyorumAy beni iki haftada bir çağırıyor artık ayda bire dönse diyorum ben de
Ooo seninki tam coşmuşBen haftada bir gidiyorum
Ben tüp bebek merkezini bıraktım keseden sonra, yaşadığım şehirde değildi. 2 farklı doktora gittim. Her seferde para almıyorlar. 15 gün kontrol süresi varmış. Devam edeceğim doktora ancak karar verebildim. 500 tl muayenesiOoo seninki tam coşmuşher gittiğimde para ödüyor musun? Muayenesi ne kadar?
Valla idrar testi kesinliği olan birşey değil. Pozitif çıktıysa iyi hoş ama negatif çıkanların ciddi bir kısmıda kanda pozitif çıkıyor. Yarın bi tıp merkezinde falan kan verin. İçiniz rahat etsin. İnşallah pozitifi görürsünüzSlm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır
Valla idrar testi kesinliği olan birşey değil. Pozitif çıktıysa iyi hoş ama negatif çıkanların ciddi bir kısmıda kanda pozitif çıkıyor. Yarın bi tıp merkezinde falan kan verin. İçiniz rahat etsin. İnşallah pozitifi görürsünüz
Valla idrar testi kesinliği olan birşey değil. Pozitif çıktıysa iyi hoş ama negatif çıkanların ciddi bir kısmıda kanda pozitif çıkıyor. Yarın bi tıp merkezinde falan kan verin. İçiniz rahat etsin. İnşallah pozitifi görürsünüz Çok tşklr inşlh pozitiftir çünkü son denemmdi
İnşlh pozitiftir çünkü son denemmdiValla idrar testi kesinliği olan birşey değil. Pozitif çıktıysa iyi hoş ama negatif çıkanların ciddi bir kısmıda kanda pozitif çıkıyor. Yarın bi tıp merkezinde falan kan verin. İçiniz rahat etsin. İnşallah pozitifi görürsünüz
Aynen benim kan değerleri uçmuşHahaha amh yi görünce yüzünü görmek isterdim doktorunSenin HCG de ilginçti üçüz falan bekliyorduk ya Aminn oda olacak
Ben hala tüp bebek dr una gidiyorum sorun çıkınca bende de eşim bırakmıyor değiştireyim dr unu. Bizim de 600 lira valla masraflar bitmiyor. Hadi yarın güzel haberlerle gel inşallahBen tüp bebek merkezini bıraktım keseden sonra, yaşadığım şehirde değildi. 2 farklı doktora gittim. Her seferde para almıyorlar. 15 gün kontrol süresi varmış. Devam edeceğim doktora ancak karar verebildim. 500 tl muayenesiAma içime sindi, biraz da sorun yaşayınca içimi rahatlatan biri olsun istedim. Masraflar tam gaz devam ediyor yarın kontrol var yine
Gittim bugün bebek gayet iyi, içerde pıhtı var. Zaten 2,5 haftadır sürekli lekeleniyorum kanamadan sonra. Daha da devam edecek dedi. Ben bu ayı da yatarak geçiririm büyük ihtimal, kısmet napalım bekleyeceğiz bitmesiniBen hala tüp bebek dr una gidiyorum sorun çıkınca bende de eşim bırakmıyor değiştireyim dr unu. Bizim de 600 lira valla masraflar bitmiyor. Hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah
İyi çok şükür ya nedir bu kanamalardan çektiğimiz ya benim bitti darısı basına inşallahGittim bugün bebek gayet iyi, içerde pıhtı var. Zaten 2,5 haftadır sürekli lekeleniyorum kanamadan sonra. Daha da devam edecek dedi. Ben bu ayı da yatarak geçiririm büyük ihtimal, kısmet napalım bekleyeceğiz bitmesini
Bunlar ne ya hiç duymadım hangi genetik testi bu ben de bu hafta nifty yaptıracağımKızlar benim gittiğim tüp bebek merkezi bazı kan testleri istemişti genetikle alakalı faktör falan istedi bugün çıkmış pai 1 g4 homozigot çıkmış dedi doktor tekrardan kannsulandırıcıya başladık sizlerde bu durum yaşayan var mı
Benim de genetik testim oyle cikti,pıhtılaşma sorunumuz oluyor.Doktor doğuma kadar kan sulandirici kullanacaksin dedi ve kullanıyorum.Kızlar benim gittiğim tüp bebek merkezi bazı kan testleri istemişti genetikle alakalı faktör falan istedi bugün çıkmış pai 1 g4 homozigot çıkmış dedi doktor tekrardan kannsulandırıcıya başladık sizlerde bu durum yaşayan var mı
Canım 11 kalem kan testi verdim ben benim gittiğim yer pozitif olunca sonuç bunları istiyorBunlar ne ya hiç duymadım hangi genetik testi bu ben de bu hafta nifty yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?