Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hadi hayırlısı inşallah pozitiftir . Yarın bize de yazın olur mu

Ayyy ah yavrum Allah uzun, güzel ömür versin evladınıza, bize de nasip etsin inşallah

Ben de sadece göbekten prolutex yapıyorum ve daha 4. Günümdeyim karnım hep acıyor
Özge çok sevindim keseyi de hayırlısıyla göreceksin inşallah darısı kalan hepimize inşallah
Bende oksapar yapıyordum göbekten çok ağrım oluyordu o yüzden koluma yaptırıyorum orasıda acıyor ama göbekten daha iyi

Çok teşekkür ederim. Bugün de kese görüldü çok şükür, sıra kalp atışında. Güzel haberlerde buluşalım

Hanımlar gebelik testlerinizi hep aynı laboratuvarda mı yaptırıyorsunuz?

Ayyyy çok güzel hayırlı olsun siz ne zaman transfer olmustunuz son kan değeriniz kaçtı
Teşekkür ederim. Ben 11şubatta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. Test günüm pazartesiydi, sabredemeyip cumartesiden yaptım 65, gününde de 149 çıkmıştı testi tekrarlamadı doktorum. Bugün keseyi gördük 3 hafta sonrada kalp atışı inşallah

Benden birgün sonra transfer olmuşsunuz ne güzel ya maşallah darısı basıma inşallah bana perşembeye randevu verdiler kese için aslında geç ama eşimde anca perşembe günü gelebilecek o yüzden bir şey demedim. Neyse hayırlısı olsun da geç göreyim napalım

Benimde 3.gün çift embriyo, bugün 10.günüm. Test günüm pazar ama yarın sabah vericem kanı. İçim şişti artık beklerken
Benim doktorum 10. Gün kan testi istiyor zaten inşallah güzel sonucu alırsınız
benim de çarşamba test günüm

Bende oksapar yapıyordum göbekten çok ağrım oluyordu o yüzden koluma yaptırıyorum orasıda acıyor ama göbekten daha iyi
Bir gün sağa bir gün sola yapıyorum ama daha 4. Günde hafif morluklar başladı
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla güzel haberler alıp verelim biz de

Evet maalesef bizim yolumuz doğal yolla hamile kalanlara göre biraz daha uzun ve aşamalı ama sonu güzel olur inşallah o zaman bu zorlukların hiçbirini hatırlamayacağız bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…