İyi bakalım geçtiyse sorun yok ama ben olsam gene de dr görsün isterdim maşallah sen pozitifsinAzcık araştırdım ( bir kaç doktora sordum) ilk günler olabilirmiş hızlı bir şekilde kendini kapaması için dinlenmem gerekiyormuş ilk 3 gün çok şükür ki şimdilik bir sorun yokhanımefendi midemi yakmaya devam ediyor başağrımıda tetikliyor mide bulantısı cabası
Bu arada isim düşünmeye başladın mı ? Kaç aylık oldum şimdi özgecim
Bir hafta geriden geliyormuşum sana göreİyi bakalım geçtiyse sorun yok ama ben olsam gene de dr görsün isterdim maşallah sen pozitifsinbenim 18+5 inşallah kucağına alabilirsem adını arya koyacam. Senin cinsiyeti neydi kaçıncı haftadasın? Benim 6 gündür kanama. Devam ediyor hala
İyi bari çok sevindim bir sorun olmamasına. Valla ne güzel rahat bir hamilelik en çok istediğim şeydi ama benim çok zor geçiyor 8 gün kanamam devam etti şimdi de var hala ama azaldı kanama. Hala kalçadan iğne fitil falan kullanıyorum ya iyi olsun da bebek ben başka bir şey istemiyorum. Haftaya salı kendi dr uma gidecem ben de sonra da perinatologa gidecem detaylı ultrason için. Hayırlısıyla sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah bebişlerimiziBir hafta geriden geliyormuşum sana göredoktorlarım ( iki doktor bakıyor bir perinatolog biri normal doktorum ) gayet iyi olduğumu suyun gelmesi için rahmin açılmadığı delik olan yerden bir iki gün gelebileceğini ve bunun geldiğini dedikler çok şükür ki artık yok hatta bu ara gebe değilmişim gibi kendimi çok sağlıklı hissediyorum ( genelde baş ağrım ve bel kasık ağrım çok olurdu ) uykumda çok güzel su çok önemli ona eminim artık günde 4 litreyi zorluyorum o çok iyi geliyor galiba cinsiyetimiz kız diyorlar şuanlık çok göstermiyormuş isim konusunda çok kararsızım
Aslı, bade, gülce, naz, ikra, isra, ....
Aaa pelocum merhaba iyi olmana çok sevindimKızlar herkese merhaba
Tesadüfen girdim baktım ki herkes hala burada çok sevindim
umarım herkesin hamileliği yolundadırBen de 18. Haftamdayım çok şükür
Özgecim bebeğin hala seninle ya çok şükür inşallah kanamaların da biter en kısa zamanda stres olmamaya çalış önemli olan ikinizin de iyi olmasınAaa pelocum merhaba iyi olmana çok sevindimBenim kanamalarım hala devam ediyor ya her ayın sonunda kanamam oluyor sonra tekrar duruyor. Plesanta aşagıdaymıs ondan kanıyormuş. Bebeğime bir şey olmasın da napalım bu da böyle geçer inşallah . Ben de 19+4 teyim hayırlısıyla söyle bir 28 haftalara gelsek ne güzel olacak
Böyle bir doktor buldunuz muZaten çok acele karar verdik tüp bebeğe öncesinde pek hazırlanamadık. Bakalım yarın umarım güzel bir sonuç alırım gerek kalmaz ama eğer olmazsa 5-6 ay bir hazırlık evresi geçirmeden yeniden başlamak istemiyorum. Erkek infertilitesinde uzmanlaşmış bi hekimle antioksidan ilaçlarla, kürlerle, temiz beslenerek daha iyi hazırlanarak başlamak istiyorum
Aramaya gerek kalmadı, sonucum pozitif oldu.Böyle bir doktor buldunuz mu
MaşallahAramaya gerek kalmadı, sonucum pozitif oldu.
İyiyim mi demiştimİyi bari çok sevindim bir sorun olmamasına. Valla ne güzel rahat bir hamilelik en çok istediğim şeydi ama benim çok zor geçiyor 8 gün kanamam devam etti şimdi de var hala ama azaldı kanama. Hala kalçadan iğne fitil falan kullanıyorum ya iyi olsun da bebek ben başka bir şey istemiyorum. Haftaya salı kendi dr uma gidecem ben de sonra da perinatologa gidecem detaylı ultrason için. Hayırlısıyla sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Hoş geldin canımKızlar herkese merhaba
Tesadüfen girdim baktım ki herkes hala burada çok sevindim
umarım herkesin hamileliği yolundadırBen de 18. Haftamdayım çok şükür
Sizinde erkek sorunuydu sanırım, yorumlarınızı görmüştüm bazı konularda. Bizim morfoloji 0’dı. Ama 0 olsa bile iyi bir incelemeyle doğru sperm bulunuyormuş. 1 tane bile bulunsa yetiyor aslında. Mikroçip yöntemi kullandılar sperm seçiminde. Lab çok önemli gerçekten bu konuda. İnşallah iyi bir laboratuarda sizde doğru spermi bulup, pozitifi görürsünüzMaşallah
Amin inşallah canımSizinde erkek sorunuydu sanırım, yorumlarınızı görmüştüm bazı konularda. Bizim morfoloji 0’dı. Ama 0 olsa bile iyi bir incelemeyle doğru sperm bulunuyormuş. 1 tane bile bulunsa yetiyor aslında. Mikroçip yöntemi kullandılar sperm seçiminde. Lab çok önemli gerçekten bu konuda. İnşallah iyi bir laboratuarda sizde doğru spermi bulup, pozitifi görürsünüz
HoşbuldukHoş geldin canımaynı haftadayız ... geri gelmene sevindim
Evet pelocum ama o kadar kanı görünce insan strese giriyor ister istemez. Neyse bebeğe bir şey olmasın da yapacak bir şey yok. Evet öğrendim kızmış sen öğrenebildin mi? Bana 13. Haftada zaten yüksek ihtimal kız demişti sonra da zaten hep kız dediÖzgecim bebeğin hala seninle ya çok şükür inşallah kanamaların da biter en kısa zamanda stres olmamaya çalış önemli olan ikinizin de iyi olmasınsenin yaşadğını yaşayan çok hamile varmış
Cinsiyeti öğrendin mi?
Pembish tabi dr una sor da parol veriyorlar yani . Ben antibiyotik bile kullandım bu süreçte yapacak bir şey yok kar zarar meselesi. Hem de 10 gün kullandım. Gene de kandaki mikrop hala var yani. Progestan bende fayda ediyor ya onu kullanmazsam aşırı kanıyorum onu yapınca kanamalarım azalıyor. Bir sorarım gene dr uma bakalım çok geçmiş olsun sana da ama bence parolun bir zararı olmaz yaniİyiyim mi demiştimbirde nazar boncuğu koymuşum hamileler çok büyük laf etmemeli bence anımız anımızı tutarsa çok hoş tırnağımın yanında ufak bir iltihap ağlamam ise of offf şimdide baş ağrısı parol alsam mı almasam mı sınırındayım
Özgecim kanamanın psikoloji çok zor ne desem içini rahatlatmıyacak ( benimde öyle idi çünkü) bana haftalık tek iğne yapıyorlar progestan değil ama isminide hatırlayamadım bir danış istersen doktoruna progestan bende hiç işe yaramamıştı
Umarım muayenen güzel geçer
Kan sukandırıcıdan olmuşa kan sulandırıcıyı Kessin o zaman pıhtılaşma sorunun yoksaMerhaba kizlar ben de 16+5 varis oluşan var mi bacağında ben oldu ya ve ağrıyor bazen,doktorum ancak varis çorabı dedi.Dogumdan sonra ya gecer ya da lazer diyor internette,kan sulandirici da kullanıyorum onun da etkisi olabilir.Bulantilarim gecti şükür
Stres olmakta haklısın ama kendini üzme ikiniz de iyisiniz hep öyle düşünmeye çalışEvet pelocum ama o kadar kanı görünce insan strese giriyor ister istemez. Neyse bebeğe bir şey olmasın da yapacak bir şey yok. Evet öğrendim kızmış sen öğrenebildin mi? Bana 13. Haftada zaten yüksek ihtimal kız demişti sonra da zaten hep kız dedi
Nifty testi mi canım kromozom testi ne? Ben de nifty yaptırdım ama zaten onun sonucu gelene kadar öğrenmiştik bizStres olmakta haklısın ama kendini üzme ikiniz de iyisiniz hep öyle düşünmeye çalışben 11. Hafta gibi kromozom testi yaptırdım orda cinsiyetini de öğrenmiştik bizim de kız çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?