- 15 Şubat 2021
- 102
- 195
- 18
- 37
Benden birgün sonra transfer olmuşsunuz ne güzel ya maşallah darısı basıma inşallah bana perşembeye randevu verdiler kese için aslında geç ama eşimde anca perşembe günü gelebilecek o yüzden bir şey demedim. Neyse hayırlısı olsun da geç göreyim napalım
Hayırlısıyla inşallahBenden birgün sonra transfer olmuşsunuz ne güzel ya maşallah darısı basıma inşallah bana perşembeye randevu verdiler kese için aslında geç ama eşimde anca perşembe günü gelebilecek o yüzden bir şey demedim. Neyse hayırlısı olsun da geç göreyim napalım
Evet 3 hafta sonrası geç oluyor çünkü . Amin inşallah veririm güzel haberlerHayırlısıyla inşallahYanlış yazmışım kalp atışı 2 hafta sonraya. Sizden de güzel haberler duyalım
Kesinlikle katılıyorum erken test yapmamak gerekiyor ama haklı olarak sabırsızlanıyoruz zor bir süreç bir umutlanıyoruz sonra birden yıkılıyoruzKizlar benden tavsiye erken test yapmayın benim dün transferimin 8. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde doktorum 1 Mart dedi test günüm ama ben aceleci davrandim ve inanılmaz moralim bozuldu umutsuzluğa kapıldım açıkçası tutmadığını düşünüyorum yinede bir umut pazartesi baktiricam Alllah herkese sabırlar versin diyorum umarım bekleyen herkes pozitif görür
En iyisi beklemek zaten pozitif çoksa da iki güne bir kan veriliyor o da zor bir süreç en iyisi test gününü beklemekKesinlikle katılıyorum erken test yapmamak gerekiyor ama haklı olarak sabırsızlanıyoruz zor bir süreç bir umutlanıyoruz sonra birden yıkılıyoruzBen de ilk denememde duramadım evde test yaptım negatifi gördüm çok üzüldüm ama yine de günü gelince kan testi de yaptırdım e o zaman neden evde yaptım dedim şimdi ikinci transferim oldu çarşambaya kadar hiç bişey yapmadan bekliyorum kan testini inşallah sizin de kanda pozitif çıkar
Evet ilk bir de ilk transferde daha hevesliydim tabii sanki kesin olmuş gibi düşünüyordum ve bir an önce öğrenmek istemiştim şimdi tecrübe edindim o kadar umutlanmıyorum çoğunlukla düşünmemeye çalışıyorum sanki hiç transfer yapılmamış gibiEn iyisi beklemek zaten pozitif çoksa da iki güne bir kan veriliyor o da zor bir süreç en iyisi test gününü beklemek
Allah hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallahAyyyy ben bile aglayacam şimdi yavrum ya nasıl da annesini düşünmüş
Ben etrafımda herkesin basının etini yedim ya benim de ikinci transferim ama artık kusacaklar benim yüzümden yani o dereceEvet ilk bir de ilk transferde daha hevesliydim tabii sanki kesin olmuş gibi düşünüyordum ve bir an önce öğrenmek istemiştim şimdi tecrübe edindim o kadar umutlanmıyorum çoğunlukla düşünmemeye çalışıyorum sanki hiç transfer yapılmamış gibibi tek burda sizinle konuşuyorum eşimle bile bu konuyu hiç konuşmuyorum
Ay ne güzel ya inşallah ben de çok istiyorum ama hayırlısı tabiiAllah hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallahEvlat sevgisini hiç bir şeye değişmem Eşinize duyduğunuz aşk bile 2.sirada öyle soyleyim
Allah hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallahAyyyy ben bile aglayacam şimdi yavrum ya nasıl da annesini düşünmüş
Çok komik bir gündü zaten hemşire elimdeki iğne kutusunu aldı bunun içinde iğne yok dediAlla allaaa... Ben irenbedekilere soylemistim elimde isitiyorum diye bana bisi demediler. Ayy bisi olmaz umarim. Ben bunu doktorada soriiim en iyisi... en mantiklisi o
Annem bişey yaptırmıyor ki ben bi model vardı bileklik onu yapim dedim başladım yarıya geldim ağrı başladı inatta ettim bitircem diye sonuç şimdi yatıyorumCanım kiminin olmus forumda okuduğum kadarıyla ama ben de olmadı sen niye yoruyorsun kendini annemlerde kalmıyor muydun ya sen otur oturduğun yerde
Yarın benimde test günüm dananın kuyruğu kopsun artık beklemek çok zor yahuuuValla eve gebelik testi almadım yapmamak için, idrar çok sıkıntlı çünkü bence kimse idrar testi yapmasındün biraz depresiftim akşam eşime sabah gidip verelim şu kanı dedim, ne olacaksa olsun. Sabah uyandık gidiyor muyuz dedi yok dedim gitmicem ama yarın vericem pozitifse kanda çıkar artık
Ya sen abartmışsın ama çok yorma kendini yat yatAnnem bişey yaptırmıyor ki ben bi model vardı bileklik onu yapim dedim başladım yarıya geldim ağrı başladı inatta ettim bitircem diye sonuç şimdi yatıyorum
Benim de öyle birde kanadı fln eğer kolundan fln vurulma imkanın varsa orada morarıyor ama en azından o kadar acı olmuyorBir gün sağa bir gün sola yapıyorum ama daha 4. Günde hafif morluklar başladı
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla güzel haberler alıp verelim biz de
Amin canım benim rabbim sizede tez vakitte yaşatsın bu duyguyuAyyyah yavrum Allah uzun, güzel ömür versin evladınıza, bize de nasip etsin inşallah
Yok yok töbee daha yapmam yarına kadar dinleniyorumYa sen abartmışsın ama çok yorma kendini yat yat
Yarın pozitif güzel bir haber bekliyorumYarın benimde test günüm dananın kuyruğu kopsun artık beklemek çok zor yahuuuinşallah güzel haberlerle döneriz olmasa da diğer ay bekleriz .kismet bu işler bebisler nazliysa yapacak bir şey yok
Ayy ayy çok sevindim bebişin yerini hazırlamış gümbür gümbür kalp atışınida duyduğun an sevinçten gözyaslarina bogulacaksin demişti dersinÇok teşekkür ederim. Bugün de kese görüldü çok şükür, sıra kalp atışında. Güzel haberlerde buluşalım
Olumsuz düşünmüyoruz olumsuzu çağırmıyoruz hep pozitifleri görüyoruz inşallahYarın pozitif güzel bir haber bekliyorumbenim öyle dondurulmuş şansımda yok bunda olmazsa kim bilir bir daha ne zamana yaptırabilirim
Sabredicez artıkBenim de öyle birde kanadı fln eğer kolundan fln vurulma imkanın varsa orada morarıyor ama en azından o kadar acı olmuyoramin pozitif güzel haberler alıp verelim ❤
1 günde bile neler neler değişiyor hiç moral bozma pazartesi tekrar baktır inşallah bebişin tutunmusturKizlar benden tavsiye erken test yapmayın benim dün transferimin 8. Günüydü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde doktorum 1 Mart dedi test günüm ama ben aceleci davrandim ve inanılmaz moralim bozuldu umutsuzluğa kapıldım açıkçası tutmadığını düşünüyorum yinede bir umut pazartesi baktiricam Alllah herkese sabırlar versin diyorum umarım bekleyen herkes pozitif görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?