Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hayırlısıyla inşallah Yanlış yazmışım kalp atışı 2 hafta sonraya. Sizden de güzel haberler duyalım

Kesinlikle katılıyorum erken test yapmamak gerekiyor ama haklı olarak sabırsızlanıyoruz zor bir süreç bir umutlanıyoruz sonra birden yıkılıyoruz Ben de ilk denememde duramadım evde test yaptım negatifi gördüm çok üzüldüm ama yine de günü gelince kan testi de yaptırdım e o zaman neden evde yaptım dedim şimdi ikinci transferim oldu çarşambaya kadar hiç bişey yapmadan bekliyorum kan testini inşallah sizin de kanda pozitif çıkar

En iyisi beklemek zaten pozitif çoksa da iki güne bir kan veriliyor o da zor bir süreç en iyisi test gününü beklemek

En iyisi beklemek zaten pozitif çoksa da iki güne bir kan veriliyor o da zor bir süreç en iyisi test gününü beklemek
Evet ilk bir de ilk transferde daha hevesliydim tabii sanki kesin olmuş gibi düşünüyordum ve bir an önce öğrenmek istemiştim şimdi tecrübe edindim o kadar umutlanmıyorum çoğunlukla düşünmemeye çalışıyorum sanki hiç transfer yapılmamış gibi bi tek burda sizinle konuşuyorum eşimle bile bu konuyu hiç konuşmuyorum

Ben etrafımda herkesin basının etini yedim ya benim de ikinci transferim ama artık kusacaklar benim yüzümden yani o dereceiyi dayanıyorsunuz her zaman bekleriz efenim

Ayyyy ben bile aglayacam şimdi yavrum ya nasıl da annesini düşünmüş
Allah hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallah Evlat sevgisini hiç bir şeye değişmem Eşinize duyduğunuz aşk bile 2.sirada öyle soyleyim
Alla allaaa... Ben irenbedekilere soylemistim elimde isitiyorum diye bana bisi demediler. Ayy bisi olmaz umarim. Ben bunu doktorada soriiim en iyisi... en mantiklisi o
Çok komik bir gündü zaten hemşire elimdeki iğne kutusunu aldı bunun içinde iğne yok dedikoltuk altından iğneyi çıkardığımda şaşırdı bende açıklama yaptım yanma vs azaltiyormys diye kızdı banabir daha yapmayın lütfen dedi

Canım kiminin olmus forumda okuduğum kadarıyla ama ben de olmadı sen niye yoruyorsun kendini annemlerde kalmıyor muydun ya sen otur oturduğun yerde
Annem bişey yaptırmıyor ki ben bi model vardı bileklik onu yapim dedim başladım yarıya geldim ağrı başladı inatta ettim bitircem diye sonuç şimdi yatıyorum

Yarın benimde test günüm dananın kuyruğu kopsun artık beklemek çok zor yahuuu inşallah güzel haberlerle döneriz olmasa da diğer ay bekleriz .kismet bu işler bebisler nazliysa yapacak bir şey yok

Bir gün sağa bir gün sola yapıyorum ama daha 4. Günde hafif morluklar başladı
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla güzel haberler alıp verelim biz de
Benim de öyle birde kanadı fln eğer kolundan fln vurulma imkanın varsa orada morarıyor ama en azından o kadar acı olmuyor amin pozitif güzel haberler alıp verelim

Yarın benimde test günüm dananın kuyruğu kopsun artık beklemek çok zor yahuuu inşallah güzel haberlerle döneriz olmasa da diğer ay bekleriz .kismet bu işler bebisler nazliysa yapacak bir şey yok
Yarın pozitif güzel bir haber bekliyorum benim öyle dondurulmuş şansımda yok bunda olmazsa kim bilir bir daha ne zamana yaptırabilirim

1 günde bile neler neler değişiyor hiç moral bozma pazartesi tekrar baktır inşallah bebişin tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…