Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Merhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu
Merhaba benim de 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü hiç bir belirti yok. Acaba test alsam çıkar mı ki yaaa. Korkuyorum da yapmaya vallahi. Cumartesi normalde kan vereceğim

Progestanı bende kullandım canım çok uzun süre günde iki doz ama diğeri kadar etkili olmadı zaten bu dediğim ilacı 12. Haftadan önce yapılmıyormuş ( hiç reçete ile almadım hep acilde yaptılar doktora gittiğimde reçetemi o nedenle bulamıyorum )

Buldum ismini proluton ...

Merhaba benim de 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü hiç bir belirti yok. Acaba test alsam çıkar mı ki yaaa. Korkuyorum da yapmaya vallahi. Cumartesi normalde kan vereceğim
Hayırlı olsun Cmt bekle bence normalde çıkabiliyor çıkmayanda var tabi o heyecanı şimdilik yaşamaya bak güzel haberlerle inşallah

Sağol canım benim hepimize inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Tamam zaten iki gün kaldı beklerim bakalım
Bende de lekelenme dışında hiçbir belirti olmamıştı keşke o da olmasaymış iyi bir şey değilmiş plesanta aşagıda çıkmış keşke hiç belirtim olmadan hamile kalsaydım inşallah sizin öyle olur

Ayy canım yaaa. Tşk ederim inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah

Sagol canım prolutonu çok duydum evet benim dr um hiç yazmadı bana ama. Normalde Progestan keserdi şimdi o da kesmiyor kanamam az ama hala devam ediyor salı dr a gidecem sorarım olmadı teşekkür ederim.
Canım benim ikizdi proluton 12. Haftadan 32 ya kadar haftada bir defa bende vuruldum. Gerçekten çok etkili bir iğne. Doktoruna sor istersen. 8. Haftada sadece pıhtı atmıştım sonra hiç kanamam olmadı bu iğnenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Benimki önlem amaçlı verildi mesela kanaması olan arkadaşlar hafta iki hatta üç defa da vurulabiliyordu.

Teşekkür ederim çok dr a gidince mutlaka soracam.

5.gün embriyosu transferi oldum bugün 2.günüm.en erken ne zmn test yapsam? Bu arada belirtilerin z nelerdi
10. Gün zaten dr da o zaman söylemiştir muhtemelen. Dr unuzu dinleyin bence. Benim lekelenme dışında bir belirtim olmadı keşke o da olmasaydı . Belirtiler için çok erken zaten genelde hamile olduğunuz netleştikten sonra ortaya çıkıyor

Canım kanamam durdu 11 gün devam ettikten sonra. Yarın dr a gidecem işte inşallah herşey yolundadırSen nasılsın
İyiyim canım, benim de yarın kontrolüm var. Çok sevindim durmasına, bu son olmuştur inşallah bundan sonra rahat edersin sende

İyiyim canım, benim de yarın kontrolüm var. Çok sevindim durmasına, bu son olmuştur inşallah bundan sonra rahat edersin sende
Valla bloom inşallah öyle olur ama ben genelde her ayın sonunda kanıyorum. Plesanta yukarı çıkmışsa kanama duracak inşallah. Bana dua et lütfenYarın haberleşelim dr dan sonra güzel haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…