Merhaba benim de 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü hiç bir belirti yok.Merhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu
Progestanı bende kullandım canım çok uzun süre günde iki doz ama diğeri kadar etkili olmadı zaten bu dediğim ilacı 12. Haftadan önce yapılmıyormuş ( hiç reçete ile almadım hep acilde yaptılar doktora gittiğimde reçetemi o nedenle bulamıyorum )Pembish tabi dr una sor da parol veriyorlar yani . Ben antibiyotik bile kullandım bu süreçte yapacak bir şey yok kar zarar meselesi. Hem de 10 gün kullandım. Gene de kandaki mikrop hala var yani. Progestan bende fayda ediyor ya onu kullanmazsam aşırı kanıyorum onu yapınca kanamalarım azalıyor. Bir sorarım gene dr uma bakalım çok geçmiş olsun sana da ama bence parolun bir zararı olmaz yani
Buldum ismini proluton ...Pembish tabi dr una sor da parol veriyorlar yani . Ben antibiyotik bile kullandım bu süreçte yapacak bir şey yok kar zarar meselesi. Hem de 10 gün kullandım. Gene de kandaki mikrop hala var yani. Progestan bende fayda ediyor ya onu kullanmazsam aşırı kanıyorum onu yapınca kanamalarım azalıyor. Bir sorarım gene dr uma bakalım çok geçmiş olsun sana da ama bence parolun bir zararı olmaz yani
Hayırlı olsunMerhaba benim de 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü hiç bir belirti yok.Acaba test alsam çıkar mı ki yaaa. Korkuyorum da yapmaya vallahi. Cumartesi normalde kan vereceğim
Sagol canım prolutonu çok duydum evet benim dr um hiç yazmadı bana ama. Normalde Progestan keserdi şimdi o da kesmiyor kanamam az ama hala devam ediyor salı dr a gidecem sorarım olmadı teşekkür ederim.Buldum ismini proluton ...
Sağol canım benim hepimize inşallah hayırlı sonuçlar olsun.Hayırlı olsunCmt bekle bence normalde çıkabiliyor çıkmayanda var tabi o heyecanı şimdilik yaşamaya bak güzel haberlerle inşallah
Maalesef pıhtılaşma sorunum var doğuma kadar kullanacağımKan sukandırıcıdan olmuşa kan sulandırıcıyı Kessin o zaman pıhtılaşma sorunun yoksa
Hımm o zaman devam benim de kanamam var diye ben de gala kalçadan Progestan yapıyorum artık kalçamı hissetmiyorum alıştımMaalesef pıhtılaşma sorunum var doğuma kadar kullanacağım
Bende de lekelenme dışında hiçbir belirti olmamıştı keşke o da olmasaymış iyi bir şey değilmiş plesanta aşagıda çıkmış keşke hiç belirtim olmadan hamile kalsaydım inşallah sizin öyle olurSağol canım benim hepimize inşallah hayırlı sonuçlar olsun.Tamam zaten iki gün kaldı beklerim bakalım
Ayy canım yaaa. Tşk ederim inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallahBende de lekelenme dışında hiçbir belirti olmamıştı keşke o da olmasaymış iyi bir şey değilmiş plesanta aşagıda çıkmış keşke hiç belirtim olmadan hamile kalsaydım inşallah sizin öyle olur
AminAyy canım yaaa. Tşk ederim inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah
Canım benim ikizdi proluton 12. Haftadan 32 ya kadar haftada bir defa bende vuruldum. Gerçekten çok etkili bir iğne. Doktoruna sor istersen. 8. Haftada sadece pıhtı atmıştım sonra hiç kanamam olmadı bu iğnenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Benimki önlem amaçlı verildi mesela kanaması olan arkadaşlar hafta iki hatta üç defa da vurulabiliyordu.Sagol canım prolutonu çok duydum evet benim dr um hiç yazmadı bana ama. Normalde Progestan keserdi şimdi o da kesmiyor kanamam az ama hala devam ediyor salı dr a gidecem sorarım olmadı teşekkür ederim.
Teşekkür ederim çok dr a gidince mutlaka soracam.Canım benim ikizdi proluton 12. Haftadan 32 ya kadar haftada bir defa bende vuruldum. Gerçekten çok etkili bir iğne. Doktoruna sor istersen. 8. Haftada sadece pıhtı atmıştım sonra hiç kanamam olmadı bu iğnenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Benimki önlem amaçlı verildi mesela kanaması olan arkadaşlar hafta iki hatta üç defa da vurulabiliyordu.
10. Gün zaten dr da o zaman söylemiştir muhtemelen. Dr unuzu dinleyin bence. Benim lekelenme dışında bir belirtim olmadı keşke o da olmasaydı . Belirtiler için çok erken zaten genelde hamile olduğunuz netleştikten sonra ortaya çıkıyor5.gün embriyosu transferi oldum bugün 2.günüm.en erken ne zmn test yapsam? Bu arada belirtilerin z nelerdi
Canım kanamam durdu 11 gün devam ettikten sonra. Yarın dr a gidecem işte inşallah herşey yolundadırozge2126 canım nasılsın? Var mıydı bu aralar kontrolün ? Kanaman ne durumda ?
İyiyim canım, benim de yarın kontrolüm var. Çok sevindim durmasına, bu son olmuştur inşallah bundan sonra rahat edersin sendeCanım kanamam durdu 11 gün devam ettikten sonra. Yarın dr a gidecem işte inşallah herşey yolundadırSen nasılsın
Valla bloom inşallah öyle olur ama ben genelde her ayın sonunda kanıyorum. Plesanta yukarı çıkmışsa kanama duracak inşallah. Bana dua et lütfenİyiyim canım, benim de yarın kontrolüm var. Çok sevindim durmasına, bu son olmuştur inşallah bundan sonra rahat edersin sende
Canım bitti mi kontrolün? Haberler iyidir inşallahValla bloom inşallah öyle olur ama ben genelde her ayın sonunda kanıyorum. Plesanta yukarı çıkmışsa kanama duracak inşallah. Bana dua et lütfenYarın haberleşelim dr dan sonra güzel haberlerle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?