Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Evet bloom bitti çok şükür her şey yolunda pazartesi de perinatologa gidecem. Senin nasıl herşey yolunda mı
Oh çok şükür, benimde iyi herşey. Bu haftalarda evirip çevirip bebek inceliyorlar, herşey yolunda dedi doktorum. Bende pazartesi perinatoloğa aldım randevu.
Aşıyı sordun mu doktoruna ne dedi? Benimki kalp, tansiyon, astım, obezite gibi şikayetleri olanlara kesinlikle ol diyorum dedi. Sende istersen olabilirsin dedi biraz bize bıraktı, illa ol demedi. Korkuyorumda son aylarda covid çok ağır geçiriliyormuş. Sen ne düşünüyorsun ?

Canım benimki kesin ol diyor ya ama her kafadan bşr ses çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum ben de tetenoz oldum bugün. Tetenozdan bir hafta sonra ol diyor ya kafam karışık ya napsak acaba

ben de tetanos asisi oldum bugun saglik ocaginda arkadaslar gunduz pek biseyim yoktu aksam biraz kolum agridi 3 gun kas agrisi olabilirmis
Ben de tetenoz oldum kol ağırlıyormuş öyle dedi hemşire. Ben daha önce yaptırdığım için tek doz olacağım sadece. Doğumdan sonra da yaptır ikinciyi düşünürsen dediler. Sen be düşünüyorsun covid asısıula ilgili?

Benim eşim oldu bugün biraz ondan bana geçerse diye.biz onun pandeminin ilk başında hastalandığını benim de hafif atlattığını düşünüyoruz geçen sene şubat 'ta.ben olmayacağım sanırım bebeğe bi etkisi olur vs diye.

Evet ya ben de korkuyorum covid olmaktan da korkuyorum karar veremedim bir türlü dilerim covid olmadan atlatırız ya bu süreci

Canım benimki kesin ol diyor ya ama her kafadan bşr ses çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum ben de tetenoz oldum bugün. Tetenozdan bir hafta sonra ol diyor ya kafam karışık ya napsak acaba
Bende kararsızım ama covid olmaktan korkuyorum açıkçası. Pazartesi perinatoloğa sorcam bir de. Bu arada biraz daha haftam ilerler, açıklamaları, doktor yorumlarını takip edicem bakalım

Bende kararsızım ama covid olmaktan korkuyorum açıkçası. Pazartesi perinatoloğa sorcam bir de. Bu arada biraz daha haftam ilerler, açıklamaları, doktor yorumlarını takip edicem bakalım
Ben de perinatoloha da soracam olursan filan haber et bari bir yandan antikor geçiyor bebeğe diyorlar insanın kafası karışıyor ya

Ben de perinatoloha da soracam olursan filan haber et bari bir yandan antikor geçiyor bebeğe diyorlar insanın kafası karışıyor ya
Aynen haberleşelim yeni bişey öğrendikçe, paylaşalım. Biz ne zaman zıbın, beşik falan konuşabileceğiz ya hep bi aksiyon var kanamalar bitti şimdi de aşı gerginliği başladı

Aynen haberleşelim yeni bişey öğrendikçe, paylaşalım. Biz ne zaman zıbın, beşik falan konuşabileceğiz ya hep bi aksiyon var kanamalar bitti şimdi de aşı gerginliği başladı
Ya kanamam olduğu için ben korkuyorum 7. Ayda alışveriş yapacam inşallah daha hiçbir şey almadım ben

Kızlar bu aşı işini net öğrensek keske ya ben geçen yıl geçirdim covid o yuzden hep rahattım ama hamilelikte korkular başladı eşim yaptirdi ilk dozunu ama ben hala beklemedeyim,sinovac da yok piyasada olsa belki onu yaptırırdım biontech şüpheli çünkü gebelerde,bu yaz tatil planımız da var bilmiyorum valla ne olacak...

Evet temiz çıktı çok şükür İnş herşey yolunda ilerleriz Kaç haftalıksınız ben de 10 gün sonra giricem ayrıntılıya 21 hafta oluyorum

Ya üç dr a sordum hepsi ol diyor ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…