Evet bloom bitti çok şükür her şey yolunda pazartesi de perinatologa gidecem. Senin nasıl herşey yolunda mıCanım bitti mi kontrolün? Haberler iyidir inşallah
Oh çok şükür, benimde iyi herşey. Bu haftalarda evirip çevirip bebek inceliyorlar, herşey yolunda dedi doktorum. Bende pazartesi perinatoloğa aldım randevu.Evet bloom bitti çok şükür her şey yolunda pazartesi de perinatologa gidecem. Senin nasıl herşey yolunda mı
Canım benimki kesin ol diyor ya ama her kafadan bşr ses çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum ben de tetenoz oldum bugün. Tetenozdan bir hafta sonra ol diyor ya kafam karışık ya napsak acabaOh çok şükür, benimde iyi herşey. Bu haftalarda evirip çevirip bebek inceliyorlar, herşey yolunda dedi doktorum. Bende pazartesi perinatoloğa aldım randevu.
Aşıyı sordun mu doktoruna ne dedi? Benimki kalp, tansiyon, astım, obezite gibi şikayetleri olanlara kesinlikle ol diyorum dedi. Sende istersen olabilirsin dedi biraz bize bıraktı, illa ol demedi. Korkuyorumda son aylarda covid çok ağır geçiriliyormuş. Sen ne düşünüyorsun ?
Ben de tetenoz oldum kol ağırlıyormuş öyle dedi hemşire. Ben daha önce yaptırdığım için tek doz olacağım sadece. Doğumdan sonra da yaptır ikinciyi düşünürsen dediler. Sen be düşünüyorsun covid asısıula ilgili?ben de tetanos asisi oldum bugun saglik ocaginda arkadaslar gunduz pek biseyim yoktu aksam biraz kolum agridi 3 gun kas agrisi olabilirmis
Benim eşim oldu bugün biraz ondan bana geçerse diye.biz onun pandeminin ilk başında hastalandığını benim de hafif atlattığını düşünüyoruz geçen sene şubat 'ta.ben olmayacağım sanırım bebeğe bi etkisi olur vs diye.Ben de tetenoz oldum kol ağırlıyormuş öyle dedi hemşire. Ben daha önce yaptırdığım için tek doz olacağım sadece. Doğumdan sonra da yaptır ikinciyi düşünürsen dediler. Sen be düşünüyorsun covid asısıula ilgili?
Evet ya ben de korkuyorum covid olmaktan da korkuyorum karar veremedim bir türlü dilerim covid olmadan atlatırız ya bu süreciBenim eşim oldu bugün biraz ondan bana geçerse diye.biz onun pandeminin ilk başında hastalandığını benim de hafif atlattığını düşünüyoruz geçen sene şubat 'ta.ben olmayacağım sanırım bebeğe bi etkisi olur vs diye.
Bende kararsızım ama covid olmaktan korkuyorum açıkçası. Pazartesi perinatoloğa sorcam bir de. Bu arada biraz daha haftam ilerler, açıklamaları, doktor yorumlarını takip edicem bakalımCanım benimki kesin ol diyor ya ama her kafadan bşr ses çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum ben de tetenoz oldum bugün. Tetenozdan bir hafta sonra ol diyor ya kafam karışık ya napsak acaba
Ben de perinatoloha da soracam olursan filan haber et bari bir yandan antikor geçiyor bebeğe diyorlar insanın kafası karışıyor yaBende kararsızım ama covid olmaktan korkuyorum açıkçası. Pazartesi perinatoloğa sorcam bir de. Bu arada biraz daha haftam ilerler, açıklamaları, doktor yorumlarını takip edicem bakalım
Aynen haberleşelim yeni bişey öğrendikçe, paylaşalım. Biz ne zaman zıbın, beşik falan konuşabileceğiz yaBen de perinatoloha da soracam olursan filan haber et bari bir yandan antikor geçiyor bebeğe diyorlar insanın kafası karışıyor ya
Ya kanamam olduğu için ben korkuyorum 7. Ayda alışveriş yapacam inşallah daha hiçbir şey almadım benAynen haberleşelim yeni bişey öğrendikçe, paylaşalım. Biz ne zaman zıbın, beşik falan konuşabileceğiz yahep bi aksiyon var kanamalar bitti şimdi de aşı gerginliği başladı
Bende almadım aynı korkulardan. Yeni yeni bakmaya başladım, inşallah bundan sonrası güzel olurYa kanamam olduğu için ben korkuyorum 7. Ayda alışveriş yapacam inşallah daha hiçbir şey almadım ben
İnşallah canımBende almadım aynı korkulardan. Yeni yeni bakmaya başladım, inşallah bundan sonrası güzel olur
Merhaba amniyosentez sonucunuz cıktı mı?Benimde tüp bebek. İkizdi biri ölünce ikili test, Nifty falan hepsi hatali çıkar dediler. Birde yaşayan bebeğin ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. Biraz yüksek dedi doktor o yüzden. Pgt li ise temiz çıkar bence hayırlısi olsun ins.
Ön sonuç temiz çıktı. Kesin sonuç haftaya çıkacakmış. Doktor büyük oranda rahatladık dediMerhaba amniyosentez sonucunuz cıktı mı?
Evet temiz çıktı çok şükürÖn sonuç temiz çıktı. Kesin sonuç haftaya çıkacakmış. Doktor büyük oranda rahatladık dediBugün ayrıntılı ultrason vardi ondada herşey normal çıktı. İns böyle gider. Sizin çıktımı sonuç
İnsEvet temiz çıktı çok şükürİnş herşey yolunda ilerleriz Kaç haftalıksınız ben de 10 gün sonra giricem ayrıntılıya 21 hafta oluyorum
Ya üç dr a sordum hepsi ol diyor ama ben korkuyorumKızlar bu aşı işini net öğrensek keske ya ben geçen yıl geçirdim covid o yuzden hep rahattım ama hamilelikte korkular başladı eşim yaptirdi ilk dozunu ama ben hala beklemedeyim,sinovac da yok piyasada olsa belki onu yaptırırdım biontech şüpheli çünkü gebelerde,bu yaz tatil planımız da var bilmiyorum valla ne olacak...
Ben de sordum canim biontech değil ama sinovac olabilirsin dediler,kafam karışık olursam sanirim sinovac yaptıracağım.Ya üç dr a sordum hepsi ol diyor ama ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?