Benimkilerden biri enfeksiyon uzmanıydı o sinovac ol dedi ama diğer ikisi hangi aşıyı bulursan ol dediler ya ve ben hala kararsızımBen de sordum canim biontech değil ama sinovac olabilirsin dediler,kafam karışık olursam sanirim sinovac yaptıracağım.
Ben acikca biontech ten korkuyorum ama sinovac sonucta tetanoz gibi dediler.Canli aşı asla dedi doktor şu an yaptirirsam tek tercih sinovac,bi yandan b8 kere geçirdim bi daha mı beni bulacak sanki diyorum bi yandan yaz mevsimi çıkacağız dışarıya surekli içim rahat etsin modundayim.Bakalim olursan yaz lütfenBenimkilerden biri enfeksiyon uzmanıydı o sinovac ol dedi ama diğer ikisi hangi aşıyı bulursan ol dediler ya ve ben hala kararsızım
Siz yaptırdınız mi ?Le figaro bugun sabah tweet atmis ilac ajansi miyokarditlerde asinin rolu olabilir dedi diye dikkatli olmakta fayda var
Ben varım canım. Ne zaman bırakılan senKızlar aranızda prednol 16 mg kullanlar varmı?
Canım kaç gün prednol kullandın. Bwnim Bi on gün oldu sanırum Bi 25 gün daha 16mg dan 2.kere kullanacağım. Çok alıyorum sanki ya kortizonBen transfer gününe kadar toplam 5 gün kullanmıştım. Sizin tahlillerle özel bir durum mu tespit edildi yoksa doktorunuzun genel tedavi yöntemi mi böyle?
Eğer olursam mutlaka yazacam ben de bir yandan olmak istiyorum bir yandan korkuyorum hala karar veremedimBen acikca biontech ten korkuyorum ama sinovac sonucta tetanoz gibi dediler.Canli aşı asla dedi doktor şu an yaptirirsam tek tercih sinovac,bi yandan b8 kere geçirdim bi daha mı beni bulacak sanki diyorum bi yandan yaz mevsimi çıkacağız dışarıya surekli içim rahat etsin modundayim.Bakalim olursan yaz lütfen
Le figaro kim hande ve miyokardit ne demek?Le figaro bugun sabah tweet atmis ilac ajansi miyokarditlerde asinin rolu olabilir dedi diye dikkatli olmakta fayda var
Yok ben yaptırmadım eşim bi doz yaptırdıSiz yaptırdınız mi ?
Le figaro bir fransız gazetesi miyokardit kalp ile ilgili bi sıkıntıLe figaro kim hande ve miyokardit ne demek?
Hımm teşekkür ederim sen olmayı düşünmüyorsun herhaldeLe figaro bir fransız gazetesi miyokardit kalp ile ilgili bi sıkıntı
Ben düşünmüyorum şimdilikHımm teşekkür ederim sen olmayı düşünmüyorsun herhalde
Ben her iki transferde de 5 gün kullandım. Belki sizin için özel bir durum vardır, doktorunuza danışıp nedenini sordunuz mu?Canım kaç gün prednol kullandın. Bwnim Bi on gün oldu sanırum Bi 25 gün daha 16mg dan 2.kere kullanacağım. Çok alıyorum sanki ya kortizon
Bilmiyordum ki canım. Burda okudukça gördüm. Verilme nedeni rahim embriyo yabancı gbörüp atmasın diye. Mutlaka bir bildiği vardır tabi. Doktorun kim seninBen her iki transferde de 5 gün kullandım. Belki sizin için özel bir durum vardır, doktorunuza danışıp nedenini sordunuz mu?
Kullandığın zaman günde kaç tane kaç mg almıştın canımBen her iki transferde de 5 gün kullandım. Belki sizin için özel bir durum vardır, doktorunuza danışıp nedenini sordunuz mu?
1 tane 16mg her gün.Kullandığın zaman günde kaç tane kaç mg almıştın canım
Ben de olmayı düşünmüyorum ya ben de sordum perinatologa da olun diyoruz artık dedi. E eklerinde doğru düzgün veri yok neye göre olun yaniBugün perinatolog randevum vardı. Aşı hakkında da konuştuk. Sinovacın pek işe yaramadığını, biontech ile ilgili de düşük yapma endişeleri olduğunu söyledi. Olmak istersen biraz daha bekle son aylarında olabilirsin dedi. Ama kesin ol demedi. Şu an için olmayı düşünmüyorum ben. Doğum ekim sonu kasım başı görünüyor. Sonbahara belki biraz daha aydınlatıcı veriler ortaya çıkar, kararımı o zamana bıraktım.
Benimkiler direk ol da demedi. Biri ek hastalığı olana ol diyorum dedi kalp, tansiyon gibi, öbürü olacaksan son zamana bırak dedi. Böyle konuşulunca haydi olayım aşı diyemiyorum bende.Ben de olmayı düşünmüyorum ya ben de sordum perinatologa da olun diyoruz artık dedi. E eklerinde doğru düzgün veri yok neye göre olun yani
Bana direk ol dediler valla üç kadın doğumcu bir enfeksiyon uzmanı ama ben olmayacam. Ya plesanta hala aşagıda. Bebeğin böbreğinin biri büyük çıktı. Başka sorun yok dedi. Böbrek sınırda aslında takip gerekiyor dedi. Rahimde kanamadan dolayı çamurlaşma var takip edilmeli dedi . Crp ve vajinal kültüre devamlı bakılmalı dedi. Öyle yani . Senin bebiş nasıl her şey yolundadır umarımBenimkiler direk ol da demedi. Biri ek hastalığı olana ol diyorum dedi kalp, tansiyon gibi, öbürü olacaksan son zamana bırak dedi. Böyle konuşulunca haydi olayım aşı diyemiyorum bende.
Bebek nasıldı? Plasenta çıkmış mı yukarı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?