Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Valla iyi görünüyor herşey bi sıkıntı yok bakalım yolun yarısını bitirdik. Bebek hareketlenince de rahatladım sanırım, hareketleri hissetmek iyi geliyor.
Kanama lekelenme devam ediyor mu hala ?

Valla iyi görünüyor herşey bi sıkıntı yok bakalım yolun yarısını bitirdik. Bebek hareketlenince de rahatladım sanırım, hareketleri hissetmek iyi geliyor.
Kanama lekelenme devam ediyor mu hala ?
Evet canım lekelenmem devam ediyor yukarı çıkmamış henüz iğnelere fitillere de devam valla razıyım sağlıklı olsun da inşallah

Ben de yaptırmadım Ozge bir kere geçirdin bi daha olmazsın diyorlar ama bilmiyorum hala kararsızım...Cuma günün detaylı ultrason var.Hareketlerini hafiften hissetmeye başladım.Senin de zorluklar geçecek inşallah.

Detaylı nasıl geçti germinal herşey yolunda mı?

Merhaba canim yazmamışım buraya çık sukur iyi geçti bi sorun yok bir hafta ileride gidiyoruz,19+1 ama 20+1 cikti ölçümleri.Bayram öncesi yine rutin kontrol...Sen nasılsın?
Çok güzel maşallahben de salı günü rutin kontrole gidecem. Bu ay kanamam olmadı lekelenmem oldu sadece iğneden mi yukarı mı çıktı plesanta onu bilmiyorum. Bakalım hayırlısı

Günaydın 30 haziran transfer oldum duş almayı nasıl ve hangi gün yaptınız acaba ?

Hayırlı olsun,bn de 29 Haziran salı günü transfer olmuştum cuma günü ayakta ılık suyla hızlıca duş aldım. Banyoda çok kalmayın
Teşekkürler cevabınız için hayırlısı olsun Allahım herşey gönlümüzce olsun.
İlac ne kullanıyrsunuz acaba transfer sonrası

Günaydın 30 haziran transfer oldum duş almayı nasıl ve hangi gün yaptınız acaba ?
Günaydın, bende 30 Haziran da transfer oldum, bana aynı gün bile duş alabilirsiniz normal hayatınıza donebilirsiniz dediler. Ertesi gün akşam ılık suyla duş aldim bugün 4. Günüm hala ılık suyla duş alıyorum

Bende ılık su ile duş aldım ayakta. Sorun ne idi ve kacınco gün embriyosu transfer edildi acaba

Bende ılık su ile duş aldım ayakta. Sorun ne idi ve kacınco gün embriyosu transfer edildi acaba
Doktorlar sebepsiz tanısı koymasına rağmen ben de pko var eşim de çok az morfolojik sorun var ( ilk teste %1 ikinci üçüncü testlerinde %3 çıkmıştı) ama sebep olarak görmediler. Bu arada ilk denemem 5. Gün embriyosu tek transfer peki ya siz ?

Sebepsiz bizimkide benim tüplerim saglıklı calısmadıgını düşünyr doktorum eşimnde morfoloji 4 ama bizimkinide sorun olarak gmrmediler 3 yıldır istyrz bakalım artık Rabbim nasip etsin hayırlısıyla benimde 5. Gün embriyosu 3 tane dondurulmuş yas kactı

İnşallah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz, benim ki de dondurulmuş embriyo idi. 28 yaşındayım biz de 2 senedir uğraşıyoruz. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım fakat onda da 8. Hafta da kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için

3 tane mi transfer ettiler ne güzel benim ilk transfer olduğu için iki taneyi ne yazık ki kabul etmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…