Valla iyi görünüyor herşey bi sıkıntı yok bakalım yolun yarısını bitirdik. Bebek hareketlenince de rahatladım sanırım, hareketleri hissetmek iyi geliyor.Bana direk ol dediler valla üç kadın doğumcu bir enfeksiyon uzmanı ama ben olmayacam. Ya plesanta hala aşagıda. Bebeğin böbreğinin biri büyük çıktı. Başka sorun yok dedi. Böbrek sınırda aslında takip gerekiyor dedi. Rahimde kanamadan dolayı çamurlaşma var takip edilmeli dedi . Crp ve vajinal kültüre devamlı bakılmalı dedi. Öyle yani . Senin bebiş nasıl her şey yolundadır umarım
Evet canım lekelenmem devam ediyor yukarı çıkmamış henüz iğnelere fitillere de devam valla razıyım sağlıklı olsun da inşallahValla iyi görünüyor herşey bi sıkıntı yok bakalım yolun yarısını bitirdik. Bebek hareketlenince de rahatladım sanırım, hareketleri hissetmek iyi geliyor.
Kanama lekelenme devam ediyor mu hala ?
İnşallah bi dahaki kontrole çıkmış olurEvet canım lekelenmem devam ediyor yukarı çıkmamış henüz iğnelere fitillere de devam valla razıyım sağlıklı olsun da inşallah
Ben de yaptırmadım Ozge bir kere geçirdin bi daha olmazsın diyorlar ama bilmiyorum hala kararsızım...Cuma günün detaylı ultrason var.Hareketlerini hafiften hissetmeye başladım.Senin de zorluklar geçecek inşallah.Bana direk ol dediler valla üç kadın doğumcu bir enfeksiyon uzmanı ama ben olmayacam. Ya plesanta hala aşagıda. Bebeğin böbreğinin biri büyük çıktı. Başka sorun yok dedi. Böbrek sınırda aslında takip gerekiyor dedi. Rahimde kanamadan dolayı çamurlaşma var takip edilmeli dedi . Crp ve vajinal kültüre devamlı bakılmalı dedi. Öyle yani . Senin bebiş nasıl her şey yolundadır umarım
Merhaba son durum nedir ikiside tutundumuSağolun iki embriyo koydular 5 . Gün Blast , yarın biraz daha koyulaşıcak mı bakalım , testlere de güven olmaz
Detaylı nasıl geçti germinal herşey yolunda mı?Ben de yaptırmadım Ozge bir kere geçirdin bi daha olmazsın diyorlar ama bilmiyorum hala kararsızım...Cuma günün detaylı ultrason var.Hareketlerini hafiften hissetmeye başladım.Senin de zorluklar geçecek inşallah.
Merhaba canim yazmamışım buraya çık sukur iyi geçti bi sorun yok bir hafta ileride gidiyoruz,19+1 ama 20+1 cikti ölçümleri.Bayram öncesi yine rutin kontrol...Sen nasılsın?Detaylı nasıl geçti germinal herşey yolunda mı?
Çok güzel maşallahMerhaba canim yazmamışım buraya çık sukur iyi geçti bi sorun yok bir hafta ileride gidiyoruz,19+1 ama 20+1 cikti ölçümleri.Bayram öncesi yine rutin kontrol...Sen nasılsın?
Insallah yukarı çıkmıştır artik olmaz kanamanÇok güzel maşallahben de salı günü rutin kontrole gidecem. Bu ay kanamam olmadı lekelenmem oldu sadece iğneden mi yukarı mı çıktı plesanta onu bilmiyorum. Bakalım hayırlısı
Amin inşallah bundan sonra daha rahat geçiririzInsallah yukarı çıkmıştır artik olmaz kanaman
Hayırlı olsun,bn de 29 Haziran salı günü transfer olmuştumGünaydın 30 haziran transfer oldum duş almayı nasıl ve hangi gün yaptınız acaba ?
Teşekkürler cevabınız için hayırlısı olsun Allahım herşey gönlümüzce olsun.Hayırlı olsun,bn de 29 Haziran salı günü transfer olmuştumcuma günü ayakta ılık suyla hızlıca duş aldım. Banyoda çok kalmayın
Günaydın, bende 30 Haziran da transfer oldum, bana aynı gün bile duş alabilirsiniz normal hayatınıza donebilirsiniz dediler. Ertesi gün akşam ılık suyla duş aldim bugün 4. Günüm hala ılık suyla duş alıyorumGünaydın 30 haziran transfer oldum duş almayı nasıl ve hangi gün yaptınız acaba ?
Bende ılık su ile duş aldım ayakta. Sorun ne idi ve kacınco gün embriyosu transfer edildi acabaGünaydın, bende 30 Haziran da transfer oldum, bana aynı gün bile duş alabilirsiniz normal hayatınıza donebilirsiniz dediler. Ertesi gün akşam ılık suyla duş aldim bugün 4. Günüm hala ılık suyla duş alıyorum
Doktorlar sebepsiz tanısı koymasına rağmen ben de pko var eşim de çok az morfolojik sorun var ( ilk teste %1 ikinci üçüncü testlerinde %3 çıkmıştı) ama sebep olarak görmediler. Bu arada ilk denemem 5. Gün embriyosu tek transferBende ılık su ile duş aldım ayakta. Sorun ne idi ve kacınco gün embriyosu transfer edildi acaba
Sebepsiz bizimkide benim tüplerim saglıklı calısmadıgını düşünyr doktorum eşimnde morfoloji 4 ama bizimkinide sorun olarak gmrmediler 3 yıldır istyrz bakalım artık Rabbim nasip etsin hayırlısıyla benimde 5. Gün embriyosu 3 tane dondurulmuş yas kactıDoktorlar sebepsiz tanısı koymasına rağmen ben de pko var eşim de çok az morfolojik sorun var ( ilk teste %1 ikinci üçüncü testlerinde %3 çıkmıştı) ama sebep olarak görmediler. Bu arada ilk denemem 5. Gün embriyosu tek transferpeki ya siz ?
İnşallah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz, benim ki de dondurulmuş embriyo idi. 28 yaşındayım biz de 2 senedir uğraşıyoruz. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım fakat onda da 8. Hafta da kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı içinSebepsiz bizimkide benim tüplerim saglıklı calısmadıgını düşünyr doktorum eşimnde morfoloji 4 ama bizimkinide sorun olarak gmrmediler 3 yıldır istyrz bakalım artık Rabbim nasip etsin hayırlısıyla benimde 5. Gün embriyosu 3 tane dondurulmuş yas kactı
3 tane mi transfer ettiler ne güzel benim ilk transfer olduğu için iki taneyi ne yazık ki kabul etmedilerSebepsiz bizimkide benim tüplerim saglıklı calısmadıgını düşünyr doktorum eşimnde morfoloji 4 ama bizimkinide sorun olarak gmrmediler 3 yıldır istyrz bakalım artık Rabbim nasip etsin hayırlısıyla benimde 5. Gün embriyosu 3 tane dondurulmuş yas kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?