Progestan iğne,progestan fitil,oksapar, estrofem, ocean mummy,d vitaminiTeşekkürler cevabınız için hayırlısı olsun Allahım herşey gönlümüzce olsun.
İlac ne kullanıyrsunuz acaba transfer sonrası
İnşallah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz, benim ki de dondurulmuş embriyo idi. 28 yaşındayım biz de 2 senedir uğraşıyoruz. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım fakat onda da 8. Hafta da kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadığı için
Bende bir defa kimyasal yasadım sonra kalamadm hamile
Anldm canımProgestan iğne,progestan fitil,oksapar, estrofem, ocean mummy,d vitamini
Amin canım inşallah, çok sevindim embriyo sayısı ne kadar fazla ise şansın o kadar yüksek olur. Sen kaç yaşındaydin ? Bir de kaçıncı denemenBende bir defa kimyasal yasadım sonra kalamadm hamile
Evet doktorum öyle uygun gördü bakalım Allahım güzel haber almayı nasip etsin
İlk denemem canım yaş 26 Allahım kucaklarımızı doldursun senin ?Amin canım inşallah, çok sevindim embriyo sayısı ne kadar fazla ise şansın o kadar yüksek olur. Sen kaç yaşındaydin ? Bir de kaçıncı denemen
Benim de ilk denememİlk denemem canım yaş 26 Allahım kucaklarımızı doldursun senin ?
Hersey gönlünce olsun inşallahBenim de ilk denemem
İnşallah isteyen herkesinHersey gönlünce olsun inşallah
Akıntınız oluyor mu acaba su gibi fitikde kullanmıyrm ama su gibi akıntım oluyor ara araİnşallah isteyen herkesin
Hayır bende akıntı rahatsız edecek derece de değil ben fitil kullanıyorum sadece ondan kaynaklı akıntım var. Erken test yapmayı düşünüyor musunuz ?Akıntınız oluyor mu acaba su gibi fitikde kullanmıyrm ama su gibi akıntım oluyor ara ara
Hayır yapmayı düşünmüyrm canımHayır bende akıntı rahatsız edecek derece de değil ben fitil kullanıyorum sadece ondan kaynaklı akıntım var. Erken test yapmayı düşünüyor musunuz ?
Benimde akıntım bir damla bazen yani cok fazla degil hemen hemen hiç degilHayır bende akıntı rahatsız edecek derece de değil ben fitil kullanıyorum sadece ondan kaynaklı akıntım var. Erken test yapmayı düşünüyor musunuz ?
En iyisi erken test yapmamak zaten dr un dediği zaman test yapmak daha mantıklı.Hayır yapmayı düşünmüyrm canım
Evet sizi ben aslında bayadır takip ediyrmEn iyisi erken test yapmamak zaten dr un dediği zaman test yapmak daha mantıklı.
Kesinlikle bende gününde yapacağım direk kanda baktırmayi düşünüyorum ama dediğiniz gibi belirti aramamak imkansız acaba mi diyor insanEvet sizi ben aslında bayadır takip ediyrmTest konusunda kararlıyım gününde yapacagım
Ama belirti arıyrm aslında cok erken ama arıyrm
Evey bende öyle düşünüyrmKesinlikle bende gününde yapacağım direk kanda baktırmayi düşünüyorum ama dediğiniz gibi belirti aramamak imkansız acaba mi diyor insan
Test gününüz ne zaman ve kaçıncı gününz bugünKesinlikle bende gününde yapacağım direk kanda baktırmayi düşünüyorum ama dediğiniz gibi belirti aramamak imkansız acaba mi diyor insan
Aşırı gaz sancım var bir de arada kasıklarıma ağrı giriyor, göğüs hassasiyetini saymıyorum çünkü kullanmış olduğum ilaçlar yapıyor onu transfer öncesinde hafif hafif başlamıştıEvey bende öyle düşünüyrm
Var mı belirtinz
Bugün transfer sonrasi 4. Günüm 12 temmuz test günüm sizin ?Test gününüz ne zaman ve kaçıncı gününz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?