Bendede bugün itibariyle gaz var ve cok uyku basıyor sürekli belki uyku ilaclardanAşırı gaz sancım var bir de arada kasıklarıma ağrı giriyor, göğüs hassasiyetini saymıyorum çünkü kullanmış olduğum ilaçlar yapıyor onu transfer öncesinde hafif hafif başlamıştı
Benimde 4. Günüm 9 temmuz test günümBugün transfer sonrasi 4. Günüm 12 temmuz test günüm sizin ?
Uyku hali bende de fazla bende ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizin test tarihiniz baya erkenmis çoklu embriyo konulduğu içindir sanırım Mutlu haberi benden önce alırsınızBenimde 4. Günüm 9 temmuz test günüm
Evet doktorum erken öğrenmek istedi her doktorun yogurt yiyişi farklı diyrlar gerckten öyle. İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla sırayla mutlu hayırlı güzel haberleri alalım. İkisi iyi bir tanesi orta düşük kalite canım ama ben kaliteye takılmadm hiç çünkü kötü kalite tutarkn iyi kalite tutmuyordu forumda cok okudumUyku hali bende de fazla bende ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizin test tarihiniz baya erkenmis çoklu embriyo konulduğu içindir sanırım Mutlu haberi benden önce alırsınızembriyo kalitesi hakkında bilgi vermişler miydi
Evet kaliteli olup genetik sıkıntısı olabiliyor, bu işler kesinlikle nasip işi, doktorum bu sebeple bana kesin olacak diye konuşmadı transfer günü bile embriyo çok kaliteli ama içini bilemeyiz inşallah içi de dışı gibi güzeldir demişti. 28 yaşındayımEvet doktorum erken öğrenmek istedi her doktorun yogurt yiyişi farklı diyrlar gerckten öyle. İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla sırayla mutlu hayırlı güzel haberleri alalım. İkisi iyi bir tanesi orta düşük kalite canım ama ben kaliteye takılmadm hiç çünkü kötü kalite tutarkn iyi kalite tutmuyordu forumda cok okudum
Yas kactı sizin ?
Aynen canım kaliteye takılmıyorum ben. Nerde yaptırdınız acabaEvet kaliteli olup genetik sıkıntısı olabiliyor, bu işler kesinlikle nasip işi, doktorum bu sebeple bana kesin olacak diye konuşmadı transfer günü bile embriyo çok kaliteli ama içini bilemeyiz inşallah içi de dışı gibi güzeldir demişti. 28 yaşındayım
Novafertil tüp bebek merkeziBahçeci umut tüp bebek merkezin de siz ?
Anladım canım hayırlısı ikimiz içindeNovafertil tüp bebek merkezi
Amin canım mutlu hayırlı haber almak dilegiyleAnladım canım hayırlısı ikimiz içinde
İnşallah canım haberleselim buradanAmin canım mutlu hayırlı haber almak dilegiyle
Tm cnmİnşallah canım haberleselim buradan
Oksapar için rapor çıkartabilirsiniz, ücretsiz alırsınız istediğiniz kadarKızlar pregestan oksapar esteofem prednol dusharpin kullanıyorum transferin 6. Günündeyim oksapar iğneyi bir kutu yazmışlar onuncusu çarşamba bitiyor ama kağııta teste kadar vırıl hamilelik. Varsa devam yazmışlar ana sağlığına gidip iğneyi yazdırmalımıyım yazdırmazsam 4 gün pazartesiye kadar kullanmamış olucam
Merhaba,Kızlar pregestan oksapar esteofem prednol dusharpin kullanıyorum transferin 6. Günündeyim oksapar iğneyi bir kutu yazmışlar onuncusu çarşamba bitiyor ama kağııta teste kadar vırıl hamilelik. Varsa devam yazmışlar ana sağlığına gidip iğneyi yazdırmalımıyım yazdırmazsam 4 gün pazartesiye kadar kullanmamış olucam
Benimde bugün 4. Günüm 12 sinde test günü ama ben bir gün önce yaptırırım belirtiniz var mı acaba bende sabahları adet olacak gibi kasık ağrısı oluyor sonra geçiyorBugün transfer sonrasi 4. Günüm 12 temmuz test günüm sizin ?
Bende de ağrı oluyor ama kısa süreli uzun sürmüyor, genelde ayağa kalkınca hareket edince hissediyorum ağrıyı, onun dışında uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ama onlari kullandığım ilaçlar yapıyordurBenimde bugün 4. Günüm 12 sinde test günü ama ben bir gün önce yaptırırım belirtiniz var mı acaba bende sabahları adet olacak gibi kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor
İnş hayırlı güzel haberler alırızBende de ağrı oluyor ama kısa süreli uzun sürmüyor, genelde ayağa kalkınca hareket edince hissediyorum ağrıyı, onun dışında uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ama onlari kullandığım ilaçlar yapıyordur
İnşallahİnş hayırlı güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?