Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bendede bugün itibariyle gaz var ve cok uyku basıyor sürekli belki uyku ilaclardan

Benimde 4. Günüm 9 temmuz test günüm
Uyku hali bende de fazla bende ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizin test tarihiniz baya erkenmis çoklu embriyo konulduğu içindir sanırım Mutlu haberi benden önce alırsınız embriyo kalitesi hakkında bilgi vermişler miydi

Evet doktorum erken öğrenmek istedi her doktorun yogurt yiyişi farklı diyrlar gerckten öyle. İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun hayırlısıyla sırayla mutlu hayırlı güzel haberleri alalım. İkisi iyi bir tanesi orta düşük kalite canım ama ben kaliteye takılmadm hiç çünkü kötü kalite tutarkn iyi kalite tutmuyordu forumda cok okudum
Yas kactı sizin ?

Evet kaliteli olup genetik sıkıntısı olabiliyor, bu işler kesinlikle nasip işi, doktorum bu sebeple bana kesin olacak diye konuşmadı transfer günü bile embriyo çok kaliteli ama içini bilemeyiz inşallah içi de dışı gibi güzeldir demişti. 28 yaşındayım

Aynen canım kaliteye takılmıyorum ben. Nerde yaptırdınız acaba

Kızlar pregestan oksapar esteofem prednol dusharpin kullanıyorum transferin 6. Günündeyim oksapar iğneyi bir kutu yazmışlar onuncusu çarşamba bitiyor ama kağııta teste kadar vırıl hamilelik. Varsa devam yazmışlar ana sağlığına gidip iğneyi yazdırmalımıyım yazdırmazsam 4 gün pazartesiye kadar kullanmamış olucam

Oksapar için rapor çıkartabilirsiniz, ücretsiz alırsınız istediğiniz kadar

Merhaba,
Transfer sonrası ilaçlarim biter diye bana tekrar reçete yazmışlardı, doktorundan rica edebilirsin bence kullan eğer pozitif ise bebeğinin tutunmasını destekleyen ilaçlardandir riske atma derim

Benimde bugün 4. Günüm 12 sinde test günü ama ben bir gün önce yaptırırım belirtiniz var mı acaba bende sabahları adet olacak gibi kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor
Bende de ağrı oluyor ama kısa süreli uzun sürmüyor, genelde ayağa kalkınca hareket edince hissediyorum ağrıyı, onun dışında uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ama onlari kullandığım ilaçlar yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…