Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Elinizdeki reçeteyle aile hekimine yazdırabilirsiniz. Eczaneye 30 lira gibi bi ücret ödeyip alınabiliyor. Bence yazdırıp kullanın 4 günde olsa

Evet sizi ben aslında bayadır takip ediyrm Test konusunda kararlıyım gününde yapacagım
Ama belirti arıyrm aslında cok erken ama arıyrm
Aslında belirti için çok erken cidden ben de hiç belirti olmadı mesela sadece lekelenmem oldu o kadar. Mide yanmalarım filan bir ayda başladı. Emin olun belirtisiz hamilelik yaşayanlar çok rahat atlatıyor ya ben hep belirtisiz atlatayım diye dua etmiştim ama hep kanamalarla geçti benim. Dilerim belirtisiz rahat bir hamilelik geçirirsiniz inanın böylesi daha iyi

İnşallah suan rahatsınızdır . İnşallah canım çok sagol inşallah bebeğim benimledir hayırlısıyla

İnşallah suan rahatsınızdır . İnşallah canım çok sagol inşallah bebeğim benimledir hayırlısıyla
Ben 6. Ayımdayım hala lekelenmem var. 5 ay her ay aktif kanamam oldu. Aktif kanama olmasın lekelenmeye de razıyım ne yapayım.inşallah canım sonucunu yaz mutlaka bize şimdi başlıyor bekleyiş. İlk 10 gün kan testi için bekle sonra 10 gün kese için sonraki 10 gün kalp atışı için… hep bir bekleyiş. Stressiz güzel bir hamilelik yaşayın inşallah

Aktif kanama olmasın lekelenme olsun yolu yarılamışsın hayırlısıyla kucagınada al inşallah. Bi an önce cuma günü gelsin istyrm beklemek en zoruymuş gerckten Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin dualrından eksik etme lütfen hamilenin duası kabul olur

Valla o bekleyiş hiç bitmiyor. Şimdilerde de ultrason günlerini dört gözle bekliyorum acaba sağlıklı mı bir şey oldu mu diyebekleye bekleye dokuz ayı bitirecez inşalah

Valla o bekleyiş hiç bitmiyor. Şimdilerde de ultrason günlerini dört gözle bekliyorum acaba sağlıklı mı bir şey oldu mu diyebekleye bekleye dokuz ayı bitirecez inşalah
Hayırlısıyla kucagına al inşallah bende hayırlısıyla pozitif sonucumu alayım

Kızlar transferin 7 . Günü idrar testim negatif çıktı keşke yapmasaydım
Erken yapmışsınız, daha 5 gününüz var aslında sonuç almaya. İdrarda negatif, kanda pozitif çıkan çok kişi var. Biraz daha sabredin inşallah pozitifi görürsünüz

Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?

Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Merhaba,
Ben transferden çıktıktan sonra bilgilendirme amaçlı bazı bilgiler verdiler yazılı olarak, ve lekelenmenin olabileceği yazıyordu bence normal ama siz her ihtimale karşı danışabilirsiniz doktorunuza

Transfer gününü saymazsak 7. Günü beta HCG degerim 170 çıktı çok şükür. Dün vermiştim kanı. Ama akşam bı baktım çok az açık kahve lekelenme olmuş. Sanırım tutunma kanaması l. Bugün full yatıyorum. Yarın yine kan vericem bakalim

Hayırlı olsun evet ufak lekelenmeler oluyor, bana da pozitifi öğrendiğim gün olmuştu. Yarın da güzel bir artış olur inşallah. Doktorunuzla da haberleşirsiniz, lekelenmeyi söyleyin, belki ekstra iğne falan verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…