Benim mi?Hangi şehir sizin
Ama yine de yüzde kırkını olsa bölüşmek isterdimHangisi öyle değil kihele bi de düzenli kullanıcan ilaçları falan. Valla Allah da biliyor erkekler başaramaz da sorumluluğu bize veriyor
EvetBenim mi?
Ben diyarbakırdayım siz
Yemin ederim bugün hemşire bir iğne yapmış felç gibiyim ya kaç gündür yaptırıyorum böyle bir agrı yok anamı ağlattı kadın bence hemşireden hemşireye değişiyor acısı ya da kalçam artık kaldırmıyorHer gün kalçadan iğne yaptıranların önünde saygıyla eğiliyorum, çok fena bişeymiş bu. Sanki darbe almışım gibi o tarafa oturunca ağrıyor baya
Eşime sorsan eşim benle aynı yollardan geçiyor(muş). Onun için de zormuş. Zorluktan kastı para herhaldeAma yine de yüzde kırkını olsa bölüşmek isterdim
Can bu ya dayanmıyor artık demekkiYemin ederim bugün hemşire bir iğne yapmış felç gibiyim ya kaç gündür yaptırıyorum böyle bir agrı yok anamı ağlattı kadın bence hemşireden hemşireye değişiyor acısı ya da kalçam artık kaldırmıyor
Transfer günü bana yapılanda öyle olmuştu 3 gün geçmedi acısı çok geçmiş olsunYa o zaman var ya o zaman geçiyor ama delip geçiyor yaAllah yardımcımız olsun bugün progesteronu yapan hemşire beni felç etmiş sanırım öyle bir agrıyor ki kalçamdan bacağıma kadar olan yer
Tabi canım ilk günler ben de millet ne kadar abartıyor diyordum bugün yürüyemez hale geldimCan bu ya dayanmıyor artık demekkigünlerdir yapılıyor sana yapılırken hiç hissetmedim aa iyiymiş diye düşündüm. Zaman geçtikçe çıkıyormuş acısı meğer 10 gün üst üste yapıldığını düşünemiyorum
Tabii canım aynı yollar ne demezsin. Valla bacım bunlara Progestan iğneyi vurmuyacan sadece fitili dayayacan göbekten oksapar göbekten z2 adet Progestan görecekler aynı yoldan mı yürüyormusuzEşime sorsan eşim benle aynı yollardan geçiyor(muş). Onun için de zormuş. Zorluktan kastı para herhalde
Canım pelom hiç kendini üzme valla benim 17. Günüm hiçbir belirtim yok kanamam var o da olmaz olaydıTransfer günü bana yapılanda öyle olmuştu 3 gün geçmedi acısı çok geçmiş olsun
Benim de bugün transfer günün saymazsak 5. Günüm hiç belirtim yok biraz umutsuzlanmaya başladım ama hayırlısı diyorum inşallah
senin kanaman da durmuş çok şükür salı günü de güzel haber alıcaz
Duygusal olarak demiştir belki ya :)Eşime sorsan eşim benle aynı yollardan geçiyor(muş). Onun için de zormuş. Zorluktan kastı para herhalde
Aynen kucağına alınca herşeyi unutursun diyorlar ya, inşallah o günler de gelirTabi canım ilk günler ben de millet ne kadar abartıyor diyordum bugün yürüyemez hale geldimama razıyım yeter ki bebişler tutunsun bize Allah’ın izniyle
Ayyyy inşallah kokularını içimize çekmek nasip olur ya ben bebek kokusunu çok seviyorum inşallah nasip olurAynen kucağına alınca herşeyi unutursun diyorlar ya, inşallah o günler de gelir
Belirtisizlik ve umutsuzluk = benTransfer günü bana yapılanda öyle olmuştu 3 gün geçmedi acısı çok geçmiş olsun
Benim de bugün transfer günün saymazsak 5. Günüm hiç belirtim yok biraz umutsuzlanmaya başladım ama hayırlısı diyorum inşallah
senin kanaman da durmuş çok şükür salı günü de güzel haber alıcaz
Doğru söylüyorsun Özgecim umutsuzluğa yer yokCanım pelom hiç kendini üzme valla benim 17. Günüm hiçbir belirtim yok kanamam var o da olmaz olaydıben forumda birçok kişinin belirtisiz hamile kaldığını okudum hiç takma kafana. Umutsuzluğa yer yok bu forumda bak bana şırıl şırıl kanıyorum ama ne yapayım umut ve dua etmekten başka ne gelir elimizden
Cnmmm sana çok teşekkür ederim.bnm embriyolar hiç 1.kalite ve 8 hücreli olmamıştı olunca çok şaşırdım çok mutlu oldumValla embriyologdan çift transfer yapalımı duyduğum andan sonrası bende net değilikiz hiç düşünmediğim bişeydi çünkü. 8 hücreli dediğini hatırlıyorum, eşimde grade1 embriyolar dedi diyor. Süreçte hep evdeydim ilk günler hiçbişey yapmadım sonra sıkıldım eşimle beraber yemek hazırladık falan. Ev süpürme işine hiç girmedim, bişeyler taşımadım. Ama sürekli yatmadımda. Hiç belirtim olmadı, ne yalan söyliyim 7.-8.günde artık bi leke arar haldeydim. Hafif sızlamalar oldu kasıklarımda. Ama regl ağrısı gibi şiddetli birşey hiç yaşamadım. Bugün sabah verelim artık kanı diye uyandım, lekelenmem vardı. Hemşiremi aradım iğne yaptırayım mı diye. önce kan ver sonuca göre konuşalım dediler. Ben regl oldum diyerek gittim, betahcg 100 çıktı. Daha çok yeni tabi inşallah iyi ilerler. Sizde moralinizi yüksek tutun, belirti aramayın ve bence evde idrar testi yapmayın. Çok kafa karıştırıyor ben hiç yapmadım. İnşallah güzel haberli veririsiniz
Evet canım salı günü tekrar kese için kontrole gideceğim inşallah güzel haberlerle geleceğim. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum Allah’ın izniyleDoğru söylüyorsun Özgecim umutsuzluğa yer yoksenin salı günü tekrar kese kontrolün var di mi?
Hepimizi birbirimize dualarımızı güzel enerjilerimizi yolluyoruz kim ara ara (mesela şimdi ben) negatife düşerse hemen destek kuvvetlerle toparlıyoruz
mesajın ve samimiyetin için çok teşekkür ederim
Rahmin bebeği kabul etme zamanını riske atmak istemedikleri için böyle yapıyorlar.ilk koydukları rahmi hazırlıyormuş öyle dedi doktor.hangisi tuttu bilmiyorum tbiiNeden böyle bişi yapıldı ardışık transfer ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?