Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Her gün kalçadan iğne yaptıranların önünde saygıyla eğiliyorum, çok fena bişeymiş bu. Sanki darbe almışım gibi o tarafa oturunca ağrıyor baya
Yemin ederim bugün hemşire bir iğne yapmış felç gibiyim ya kaç gündür yaptırıyorum böyle bir agrı yok anamı ağlattı kadın bence hemşireden hemşireye değişiyor acısı ya da kalçam artık kaldırmıyor

Can bu ya dayanmıyor artık demekki günlerdir yapılıyor sana yapılırken hiç hissetmedim aa iyiymiş diye düşündüm. Zaman geçtikçe çıkıyormuş acısı meğer 10 gün üst üste yapıldığını düşünemiyorum

Ya o zaman var ya o zaman geçiyor ama delip geçiyor ya Allah yardımcımız olsun bugün progesteronu yapan hemşire beni felç etmiş sanırım öyle bir agrıyor ki kalçamdan bacağıma kadar olan yer
Transfer günü bana yapılanda öyle olmuştu 3 gün geçmedi acısı çok geçmiş olsun
Benim de bugün transfer günün saymazsak 5. Günüm hiç belirtim yok biraz umutsuzlanmaya başladım ama hayırlısı diyorum inşallah
senin kanaman da durmuş çok şükür salı günü de güzel haber alıcaz

Tabi canım ilk günler ben de millet ne kadar abartıyor diyordum bugün yürüyemez hale geldim ama razıyım yeter ki bebişler tutunsun bize Allah’ın izniyle

Eşime sorsan eşim benle aynı yollardan geçiyor(muş). Onun için de zormuş. Zorluktan kastı para herhalde
Tabii canım aynı yollar ne demezsin. Valla bacım bunlara Progestan iğneyi vurmuyacan sadece fitili dayayacan göbekten oksapar göbekten z2 adet Progestan görecekler aynı yoldan mı yürüyormusuz paraysa evin ortak parası zaten herkesten çıkıyor sonuçta

Canım pelom hiç kendini üzme valla benim 17. Günüm hiçbir belirtim yok kanamam var o da olmaz olaydı ben forumda birçok kişinin belirtisiz hamile kaldığını okudum hiç takma kafana. Umutsuzluğa yer yok bu forumda bak bana şırıl şırıl kanıyorum ama ne yapayım umut ve dua etmekten başka ne gelir elimizden

Eşime sorsan eşim benle aynı yollardan geçiyor(muş). Onun için de zormuş. Zorluktan kastı para herhalde
Duygusal olarak demiştir belki ya :)
Her zaman belli edemeseler de bence onlar da büyük umutlar ve kaygılara sahipler, onlar için de oldukça zor. Bizimki bir de fiziki acı ile katmerleniyor :)

Belirtisizlik ve umutsuzluk = ben inan hiç birşey olmadı bende de. İnsan arıyor, bişeye yormak istiyor. Bu sabah 11.günde ilk defa lekelenme oldu. Reglimede 2-3gün vardı, ben regl oldum dedim. Kan verdim ama 0.50 falan bekliyordum. Hiç moralini bozma,umudunu kaybetme

Doğru söylüyorsun Özgecim umutsuzluğa yer yok senin salı günü tekrar kese kontrolün var di mi?
Hepimizi birbirimize dualarımızı güzel enerjilerimizi yolluyoruz kim ara ara (mesela şimdi ben) negatife düşerse hemen destek kuvvetlerle toparlıyoruz
mesajın ve samimiyetin için çok teşekkür ederim

Cnmmm sana çok teşekkür ederim.bnm embriyolar hiç 1.kalite ve 8 hücreli olmamıştı olunca çok şaşırdım çok mutlu oldum

Evet canım salı günü tekrar kese için kontrole gideceğim inşallah güzel haberlerle geleceğim. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum Allah’ın izniyle Tabi birbirimize destek olacağız başka şansımız yok. Birçoğumuz bura dışında başka dertleşecek insanı da yok burası ağlama duvarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…