Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu süreçte bu destek o kadar önemli kiBelirtisizlik ve umutsuzluk = beninan hiç birşey olmadı bende de. İnsan arıyor, bişeye yormak istiyor. Bu sabah 11.günde ilk defa lekelenme oldu. Reglimede 2-3gün vardı, ben regl oldum dedim. Kan verdim ama 0.50 falan bekliyordum. Hiç moralini bozma,umudunu kaybetme
Varsa diyor insan çektiğim çileye deyiyor yoksa bu acı bu iğneler boşa diyor.zaten ilaçlardan duygular tavanBen kendime söz vermiştim öncesinde yapmicam diye o yüzden almadım şimdide kıvranıyorumaynen sıkıntıyı stresi çeken bizizz varmı yok mu içerdemi değil mi
Hahah hepsi aynı demek kiAyne benim eşim keşke ben yatsam diyor
İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşacaksınızCnmmm sana çok teşekkür ederim.bnm embriyolar hiç 1.kalite ve 8 hücreli olmamıştı olunca çok şaşırdım çok mutlu oldum
Elbette vardır kendilerine göre ama asla bizimle bir olabileceklerini düşünmüyorum. Fiziki acı açısından olduğu kadar duygusal anlamda da. Hem fıtrat hem yapı meselesiDuygusal olarak demiştir belki ya :)
Her zaman belli edemeseler de bence onlar da büyük umutlar ve kaygılara sahipler, onlar için de oldukça zor. Bizimki bir de fiziki acı ile katmerleniyor :)
Yaa ben burası dışında annem ve ablamla konuşuyorum bi tek onları da üzmemek için çok dert etmiyormuşum gibi yapmaya çalışıyorumEvet canım salı günü tekrar kese için kontrole gideceğim inşallah güzel haberlerle geleceğim. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum Allah’ın izniyleTabi birbirimize destek olacağız başka şansımız yok. Birçoğumuz bura dışında başka dertleşecek insanı da yok burası ağlama duvarı
Anladım aman biri tutunsun da hangisi olursa olsun o mutluluğu yaşamak önemliRahmin bebeği kabul etme zamanını riske atmak istemedikleri için böyle yapıyorlar.ilk koydukları rahmi hazırlıyormuş öyle dedi doktor.hangisi tuttu bilmiyorum tbii
Aynen öyle boşa mı diyorum bu kadar sağlıklı yiyecek iğne felanVarsa diyor insan çektiğim çileye deyiyor yoksa bu acı bu iğneler boşa diyor.zaten ilaçlardan duygular tavan
Ya ben de annemlerde arkadaşlarıma önüme gelene anlatıyorum ama biliyorum ki en iyi siz anlıyorsunuz çünkü bunu yaşamayan anlayamaz zor yaniYaa ben burası dışında annem ve ablamla konuşuyorum bi tek onları da üzmemek için çok dert etmiyormuşum gibi yapmaya çalışıyorumbu akşam dolunay varmış beni çok etkiler bir de hormonlar tabi ruh halim çok inişli çıkışlı
Aynen öyle daha bunun yumurta büyütmesi çatlatması toplatması sonra da transferi var. Baştan sona ilaçları etkileri hormon dalgalanmaları var. Hamile kaldıktan sonra 9 aylık süreci, doğduktan sonra da binbir tatlı çilesi var. Var oğlu varTabii canım aynı yollar ne demezsin. Valla bacım bunlara Progestan iğneyi vurmuyacan sadece fitili dayayacan göbekten oksapar göbekten z2 adet Progestan görecekler aynı yoldan mı yürüyormusuzparaysa evin ortak parası zaten herkesten çıkıyor sonuçta
Ben de bunu ilk duydum. İnşallah ikisi de tutunur çifte mutluluk yaşarsınRahmin bebeği kabul etme zamanını riske atmak istemedikleri için böyle yapıyorlar.ilk koydukları rahmi hazırlıyormuş öyle dedi doktor.hangisi tuttu bilmiyorum tbii
Valla aynen öyle onları unutmuşum ben yaAynen öyle daha bunun yumurta büyütmesi çatlatması toplatması sonra da transferi var. Baştan sona ilaçları etkileri hormon dalgalanmaları var. Hamile kaldıktan sonra 9 aylık süreci, doğduktan sonra da binbir tatlı çilesi var. Var oğlu varsen benle nasıl aynısın eyyy adam
İnşallah allah razı olsun bi parça umut kattınız banaA.slm. Herkesin farklı farklı başkasında çıkmış ama sizde olduğu halde çıkmamış olabilir. Moral bozup üzüntüye kapılmayın. İçinizi ferah tutup test gününde tekrarlayın. Allah emeklerinizi mükafatlandırsın inşallah
Hahahaha çıldırırlarBizim eşlere çok değil ya 2 tane progestan iğne yaptırcan hallerini görmek isterdim
Ay evet hç farmetmez hangisi tuttuysa sonu güzel olsun daAnladım aman biri tutunsun da hangisi olursa olsun o mutluluğu yaşamak önemli
Aslında pek ikiz istemiyorum ama allahtan gelirse yapıcak bişi yokBen de bunu ilk duydum. İnşallah ikisi de tutunur çifte mutluluk yaşarsın
Belki ikisi de tutunmuşturAy evet hç farmetmez hangisi tuttuysa sonu güzel olsun da
Ben de çok gerginim normalde şimdi iyice ağlak ve gergin bişey oldum.saçma sapan herşeye ağlıyorumAynen öyle boşa mı diyorum bu kadar sağlıklı yiyecek iğne felanben gerginim zaten öyleydim dahada gerginleştim
Yani eşimin yeğenleri ikiz zorluğunu bildiğim içinBelki ikisi de tutunmuştur
Ben de senin gibiyim.herkese anlatıyorum.ben anlattıkça hafifleyenlerdenim.dua ve iyi enerjler almak güzelYa ben de annemlerde arkadaşlarıma önüme gelene anlatıyorum ama biliyorum ki en iyi siz anlıyorsunuz çünkü bunu yaşamayan anlayamaz zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?