Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu süreçte bu destek o kadar önemli ki
İnşallah artışı da görürsünüz sağlıkla tamamlanır Benim dün gece sabaha karşı hafif reglye benzer ağrım oldu o biraz endişelendirdi bugün de hafif ağrım var ama reglime daha çok var bilmiyorum ki bu 2. Transferim kendimi dinlemicem diye de söz vermiştim

Ben kendime söz vermiştim öncesinde yapmicam diye o yüzden almadım şimdide kıvranıyorum aynen sıkıntıyı stresi çeken bizizz varmı yok mu içerdemi değil mi
Varsa diyor insan çektiğim çileye deyiyor yoksa bu acı bu iğneler boşa diyor.zaten ilaçlardan duygular tavan

Duygusal olarak demiştir belki ya :)
Her zaman belli edemeseler de bence onlar da büyük umutlar ve kaygılara sahipler, onlar için de oldukça zor. Bizimki bir de fiziki acı ile katmerleniyor :)
Elbette vardır kendilerine göre ama asla bizimle bir olabileceklerini düşünmüyorum. Fiziki acı açısından olduğu kadar duygusal anlamda da. Hem fıtrat hem yapı meselesi

Yaa ben burası dışında annem ve ablamla konuşuyorum bi tek onları da üzmemek için çok dert etmiyormuşum gibi yapmaya çalışıyorum bu akşam dolunay varmış beni çok etkiler bir de hormonlar tabi ruh halim çok inişli çıkışlı

Ya ben de annemlerde arkadaşlarıma önüme gelene anlatıyorum ama biliyorum ki en iyi siz anlıyorsunuz çünkü bunu yaşamayan anlayamaz zor yani

Aynen öyle daha bunun yumurta büyütmesi çatlatması toplatması sonra da transferi var. Baştan sona ilaçları etkileri hormon dalgalanmaları var. Hamile kaldıktan sonra 9 aylık süreci, doğduktan sonra da binbir tatlı çilesi var. Var oğlu var sen benle nasıl aynısın eyyy adam

Valla aynen öyle onları unutmuşum ben yane balık hafızalıyım tabii bir de onlar vardı yürü be iğnelerledans kim tutar seni

İnşallah allah razı olsun bi parça umut kattınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…