Ben de hep tek istedim valla çok iyi anlıyorum ama iki de gelirse yapacak bir şey yok başgösterdi üstüneYani eşimin yeğenleri ikiz zorluğunu bildiğim içinben hep tek çocuk istedim hayatm boyunca.hayırlısı artık
Ben de öyleyim ya dilim durmaz hiçBen de senin gibiyim.herkese anlatıyorum.ben anlattıkça hafifleyenlerdenim.dua ve iyi enerjler almak güzel
Ay bende hiç ağlamaa yok çene titreme bile yok bence gebelik flnda yok ama neyseBen de çok gerginim normalde şimdi iyice ağlak ve gergin bişey oldum.saçma sapan herşeye ağlıyorum
Hahhahaha çene titreme bile yokAy bende hiç ağlamaa yok çene titreme bile yok bence gebelik flnda yok ama neyse
Biz birbirimizi en iyi anlayanlarız. Tüp bebek uzun ve meşakkatli, keşke ilk denemede olsa bitse. Elimizden geleni yapıp sonra sadece dua edeceğiz. Burada bulunmamın en önemli sebebi hiç tanımadığımız insanlardan kalbi temiz dualar alıyoruz, onlara dualar ediyoruz. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Güzel haberlerini almak dileğiyleİnşallah allah razı olsun bi parça umut kattınız bana
Aynen ben de hemen yazıyorum arkadaşlarıma.ben hem duanın gücüne hem de güzel enerjilere çok inanıyorum.bana iyi geliyorBen de öyleyim ya dilim durmaz hiçsabah kanamam oldu hemen arkadaşlarıma mesaj attım bana dua edin dedim annemlerdeyim zaten babam görürdü hastaneye anneme dedim sen de evde dua et sonra buraya yazdım hemen bana dua edin diye pozitif enerji iyi birşey
Ben sizden bekliyordum önce yapın etiketleyin diye ama ben önce yaptım ,dayanamadımAh o şeytan yokmu bugün kanımda geziyortest alıyım diyorum
Siz nerde tedavi oldunuz sanki ayrı zamanlarda yapılmıştı sizin transferiniz merak ettim şimdiAynen ben de hemen yazıyorum arkadaşlarıma.ben hem duanın gücüne hem de güzel enerjilere çok inanıyorum.bana iyi geliyor
Nasıl çıktı sonucu yazın bize pozitif inşallahBen sizden bekliyordum önce yapın etiketleyin diye ama ben önce yaptım ,dayanamadım
Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. GünüNasıl çıktı sonucu yazın bize pozitif inşallah
Ya hadi bakalım hayırlısı çok sevindim daha varmış ama iyi cesaret valla ben de yoktu o cesaretDün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. Günü
Dün bende ateşimi ölçtüm biliyormusunSon yarım saattir elim yüzüm felan uyuşuyor ateşim var gibi hissediyorum ama bakıyorlar yok nedendir? Böyle bir durum yaşayan varmı? Transferin 8.günü bugün
Ben de hep üşüyorum ya milleti ates basar ben üşüyorumDün bende ateşimi ölçtüm biliyormusunbir üşüdüm bir terledim derken bugün guzel sonuç aldım şükür.sende güzel haber vereceksin inşallah
Yarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu olduBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
Açıkçası bende de hiç yoktu. Dün birden yapmak istedim dedim ki çıkmazsa da daha çok erken derim avuturum kendimi,çıkarsa zaten dansYa hadi bakalım hayırlısı çok sevindim daha varmış ama iyi cesaret valla ben de yoktu o cesarethayırlı olsun
Ben normalde de üşürüm kuzum yaz çocuğuyum kışı hiç sevmiyorumBen de hep üşüyorum ya milleti ates basar ben üşüyorum
Çatlatma iğnesiyle ilgili hiçbir bilgim yok ama geçmiş bayağı bence pozitifsiniz Allah’ın izniyleAçıkçası bende de hiç yoktu. Dün birden yapmak istedim dedim ki çıkmazsa da daha çok erken derim avuturum kendimi,çıkarsa zaten dans
Ancak şimdi de iğne etkisinden çıkmıştır diyorum yine tam sevinemiyorum. İlerleyen günlerde netleşir artıkcesareti aldım bi kere
Ben de yaz çocuğuyum ya kısı da sevmem soğuğu da yaBen normalde de üşürüm kuzum yaz çocuğuyum kışı hiç sevmiyorumgebelikte kan degerlerimizde dusuyor çift can taşıyoruz
Hahaaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün çene titremede yok diyor yaaaaAy bende hiç ağlamaa yok çene titreme bile yok bence gebelik flnda yok ama neyse
Hangi ayda doğdun canımBen de yaz çocuğuyum ya kısı da sevmem soğuğu da ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?