Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ben de senin gibiyim.herkese anlatıyorum.ben anlattıkça hafifleyenlerdenim.dua ve iyi enerjler almak güzel
Ben de öyleyim ya dilim durmaz hiç sabah kanamam oldu hemen arkadaşlarıma mesaj attım bana dua edin dedim annemlerdeyim zaten babam görürdü hastaneye anneme dedim sen de evde dua et sonra buraya yazdım hemen bana dua edin diyepozitif enerji iyi birşey

İnşallah allah razı olsun bi parça umut kattınız bana
Biz birbirimizi en iyi anlayanlarız. Tüp bebek uzun ve meşakkatli, keşke ilk denemede olsa bitse. Elimizden geleni yapıp sonra sadece dua edeceğiz. Burada bulunmamın en önemli sebebi hiç tanımadığımız insanlardan kalbi temiz dualar alıyoruz, onlara dualar ediyoruz. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Güzel haberlerini almak dileğiyle

Aynen ben de hemen yazıyorum arkadaşlarıma.ben hem duanın gücüne hem de güzel enerjilere çok inanıyorum.bana iyi geliyor

Nasıl çıktı sonucu yazın bize pozitif inşallah
Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. Günü

Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. Günü
Ya hadi bakalım hayırlısı çok sevindim daha varmış ama iyi cesaret valla ben de yoktu o cesarethayırlı olsun

Son yarım saattir elim yüzüm felan uyuşuyor ateşim var gibi hissediyorum ama bakıyorlar yok nedendir? Böyle bir durum yaşayan varmı? Transferin 8.günü bugün
Dün bende ateşimi ölçtüm biliyormusun bir üşüdüm bir terledim derken bugün guzel sonuç aldım şükür.sende güzel haber vereceksin inşallah

Yarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu oldu

Ya hadi bakalım hayırlısı çok sevindim daha varmış ama iyi cesaret valla ben de yoktu o cesarethayırlı olsun
Açıkçası bende de hiç yoktu. Dün birden yapmak istedim dedim ki çıkmazsa da daha çok erken derim avuturum kendimi,çıkarsa zaten dans
Ancak şimdi de iğne etkisinden çıkmıştır diyorum yine tam sevinemiyorum. İlerleyen günlerde netleşir artık cesareti aldım bi kere

Çatlatma iğnesiyle ilgili hiçbir bilgim yok ama geçmiş bayağı bence pozitifsiniz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…