Haziran senHangi ayda doğdun canım
Yarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu olda
Ardışık olduğu için 10.ve 8.günümYarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu oldu
Transferiniz hayırlı olsunDün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. Günü
Ben izmir medikal parkta canımSiz nerde tedavi oldunuz sanki ayrı zamanlarda yapılmıştı sizin transferiniz merak ettim şimdi
Maşallah valla hayırlı olsunArdışık olduğu için 10.ve 8.günümbenm de 6.ve 7.gün böyle çıktı.hayırlı olsun
Çok sevindim sizin için
Aaaa sonuç nedir merak ettimBen sizden bekliyordum önce yapın etiketleyin diye ama ben önce yaptım ,dayanamadım
Şuan gene kötüyüm ateşim var gibi ama bakıyoruz 36.7 veya 37 çıkıyor umarım bu durum bendede pozitifi gösterirDün bende ateşimi ölçtüm biliyormusunbir üşüdüm bir terledim derken bugün guzel sonuç aldım şükür.sende güzel haber vereceksin inşallah
Kalbin çok temizmis tamda sana yazıyordumArdışık olduğu için 10.ve 8.günümbenm de 6.ve 7.gün böyle çıktı.hayırlı olsun
Çok sevindim sizin için
Tamam canim sen olmuşsun tamamsinŞuan gene kötüyüm ateşim var gibi ama bakıyoruz 36.7 veya 37 çıkıyor umarım bu durum bendede pozitifi gösterir
Kafamda deli sorular yaaa elim gitmiyor test yapmaya 1 kere negatifi aldım zamanında şimdi gitmeye korkuyorumHahaaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün çene titremede yok diyor yaaaadaha dün belim ağrıyor diyordun
Ay ağzın bal yesinTamam canim sen olmuşsun tamamsin2 gün kaldı az sabır
Haziran sen
Ben kasım doğumluyum ama picamamı çorap içine sokarım hep üşürümtemmuz
Benim test yaptirdigimdan Dr haberi yoktu birgün önce yaptırmış oldum.Dr tlf da test yaptirmissiniz normalde yarın yaptiracaktik 1 gün öncesine göre değerin yüksek dedi.yarin git yaptır sende canımKafamda deli sorular yaaa elim gitmiyor test yapmaya 1 kere negatifi aldım zamanında şimdi gitmeye korkuyorumaminnnn hep birlikte gülelim
Allah seniBen kasım doğumluyum ama picamamı çorap içine sokarım hep üşürüm
Aynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakAy ağzın bal yesinyüzüme bakanda kara sarı olmuşsun diyor kesin var diyor ama allah büyük
Tamam söz veriyorumKalbin çok temizmis tamda sana yazıyordumbenim dondurulmuş 5.gun çift embriyo transferim oldu transferden sonra 6.gunumde kaset test yaptım sırf eğlencesine hayali çizgiyi gördüm hatta inanmadım topikteki kizlar şahitler Birazcık sabrediyoruz test günümüzü bekliyoruz tamammi Güzel haberlerini vereceksin bizde burda halay cekecez söz
Kesin aynaya bakmaya gittin dimi burcikkAynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakyıllarca belirti arayınca böyle oluyor Hürremin hamilelik testini yapmış insanimm
Ben de kasımBen kasım doğumluyum ama picamamı çorap içine sokarım hep üşürüm
Hürrem’in hamilelik testi ne ya ben ilk defa duyuyorumAynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakyıllarca belirti arayınca böyle oluyor Hürremin hamilelik testini yapmış insanimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?