Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Yarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu olda

Yarın kaçıncı gününüz ?evde kaset test yapıp hayali çizgiyi görmüştüm şükür kan testimdede olumlu oldu
Ardışık olduğu için 10.ve 8.günüm benm de 6.ve 7.gün böyle çıktı.hayırlı olsun
Çok sevindim sizin için

Eklentiler

• IMG_20210227_100458.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı canım ama test günüme daha çok var 4 Mart. Çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye heves etmek istemiyorum. Bugün iğnenin 13 transferin 7. Günü
Transferiniz hayırlı olsun sanirim taze transfer yaptirmissiniz çatlatma iğnesinde bol miktarda gebelik hormonu mevcut size söylenen tarihi beklerseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.12.gun testi doğru bir tercih olur.

Ardışık olduğu için 10.ve 8.günüm benm de 6.ve 7.gün böyle çıktı.hayırlı olsun
Çok sevindim sizin için
Kalbin çok temizmis tamda sana yazıyordum benim dondurulmuş 5.gun çift embriyo transferim oldu transferden sonra 6.gunumde kaset test yaptım sırf eğlencesine hayali çizgiyi gördüm hatta inanmadım topikteki kizlar şahitlerBirazcık sabrediyoruz test günümüzü bekliyoruz tamammi Güzel haberlerini vereceksin bizde burda halay cekecez söz

Kafamda deli sorular yaaa elim gitmiyor test yapmaya 1 kere negatifi aldım zamanında şimdi gitmeye korkuyorum aminnnn hep birlikte gülelim
Benim test yaptirdigimdan Dr haberi yoktu birgün önce yaptırmış oldum.Dr tlf da test yaptirmissiniz normalde yarın yaptiracaktik 1 gün öncesine göre değerin yüksek dedi.yarin git yaptır sende canım

Ay ağzın bal yesin yüzüme bakanda kara sarı olmuşsun diyor kesin var diyor ama allah büyük
Aynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakyıllarca belirti arayınca böyle oluyor Hürremin hamilelik testini yapmış insanimm

Tamam söz veriyorum günümü beklicem inşallah güzel haberlerle de gelicem halaya durururuz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…