Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Tamam söz veriyorum günümü beklicem inşallah güzel haberlerle de gelicem halaya durururuz hep birlikte
Canım benim biliyorum beklemek çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki sanırım ardışık transfer yaptırmışsin test gunun.12 mi yoksa 14.gun mu? Hiç canin sıkilmiyacak biz buradayız seninle beraber bekliyoruz güzel haberler vereceksin inşallah

Benim test yaptirdigimdan Dr haberi yoktu birgün önce yaptırmış oldum.Dr tlf da test yaptirmissiniz normalde yarın yaptiracaktik 1 gün öncesine göre değerin yüksek dedi.yarin git yaptır sende canım
Bende diyorum ama saolsun sevimsiz kocam anasını diyor ikiside bilmişlik yapıyor götürmüyor hastaneye beni kaldım ptesine valla

Aynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakyıllarca belirti arayınca böyle oluyor Hürremin hamilelik testini yapmış insanimm
Ay bakmadım hiç kendime öylemidir dersin du camera açıp bakim bari bende demir eksikliği eskiden vardıda sonra ilaç fln kullandım geçti yaşlandım galiba

Yaaa ne güzel şeyler söylemişsin çok mutlu oldum test günüm 12.gün canım

Transferiniz hayırlı olsun sanirim taze transfer yaptirmissiniz çatlatma iğnesinde bol miktarda gebelik hormonu mevcut size söylenen tarihi beklerseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.12.gun testi doğru bir tercih olur.
Biliyorum tatlım daha önce de vuruldum çok kez. Bu kadar uzun sürmüyordu etkisi ama bakalım, nasip

Böyle devam eder umarım canım
İnşallah canım benim inşallah yaa. O kadar çok negatif gördüm ki şu 2,5 yılda gözlerime inanamadım silik ufacık bir çizgi beni ne mutlu etti. İnşallah hevesim kursağımda kalmaz
Sen pazartesi kan vereceksin galiba değil mi? Ben de öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…