- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Canım benim biliyorum beklemek çok zor seni o kadar iyi anlıyorum kiTamam söz veriyorumgünümü beklicem inşallah güzel haberlerle de gelicem halaya durururuz hep birlikte
Bende diyorum ama saolsun sevimsiz kocam anasını diyor ikiside bilmişlik yapıyor götürmüyor hastaneye beniBenim test yaptirdigimdan Dr haberi yoktu birgün önce yaptırmış oldum.Dr tlf da test yaptirmissiniz normalde yarın yaptiracaktik 1 gün öncesine göre değerin yüksek dedi.yarin git yaptır sende canım
Ay bakmadım hiç kendime öylemidir dersin du camera açıp bakim bariAynanın karşısına geç gözlerin parliyormu sanki lens takmissin gibi.Duyanda beni 70 li yaşlarda ebelerden sanacakyıllarca belirti arayınca böyle oluyor Hürremin hamilelik testini yapmış insanimm
Hani ebe gelipte elle kontrol yapiyo yaHürrem’in hamilelik testi ne ya ben ilk defa duyuyorum
Yaaa ne güzel şeyler söylemişsin çok mutlu oldumCanım benim biliyorum beklemek çok zor seni o kadar iyi anlıyorum kisanırım ardışık transfer yaptırmışsin test gunun.12 mi yoksa 14.gun mu? Hiç canin sıkilmiyacak biz buradayız seninle beraber bekliyoruz güzel haberler vereceksin inşallah
Akrep burcu kadınları çok sevdim siziBen de kasımben de kışı sevmeyip çok üşüyenlerdenim
Aaa tek ben değilmişim sevmeyen çok sevindimBen de kasımben de kışı sevmeyip çok üşüyenlerdenim
Bende valla burdaki sohbet muhabbet çok güzel umarım hepimiz pozitifi görürde doğurana kadar her konuda destek oluruz birbirimizeAkrep burcu kadınları çok sevdim sizikizkardesimde akrep
Anasına bak oğlunu al demişlerBende diyorum ama saolsun sevimsiz kocam anasını diyor ikiside bilmişlik yapıyor götürmüyor hastaneye benikaldım ptesine valla
Hani ebe gelipte elle kontrol yapiyo yaeski ebelerin uffff utandım yahuuu insan neler neler yapiyiii
Hahah aynen ben de öyleyimAaa tek ben değilmişim sevmeyen çok sevindimyatarken illa kulağımı sırtımı kapatırım çok üşüyorum zayıfta değilim amaa
Zaten hep ona anası kılıklı küçük kaynanam diyorumAnasına bak oğlunu al demişlercanım onlarda tedbirli davranıyorlar ne diyelim pazartesi tahlilini gözlerine gözlerine sokarsın inşallah
Duygular karşılıklıAkrep burcu kadınları çok sevdim sizikizkardesimde akrep
Ya komik kadınsın vesselamZaten hep ona anası kılıklı küçük kaynanam diyorumumarım güzel sonuçla dönerim
Sizleri güldürebiliyorsam ne mutlu banaaYa komik kadınsın vesselam
Biliyorum tatlım daha önce de vuruldum çok kez. Bu kadar uzun sürmüyordu etkisi ama bakalım, nasipTransferiniz hayırlı olsunsanirim taze transfer yaptirmissiniz çatlatma iğnesinde bol miktarda gebelik hormonu mevcut size söylenen tarihi beklerseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.12.gun testi doğru bir tercih olur.
Şimdilik öyle canımAaaa sonuç nedir merak ettimpozitif dimiii
Böyle devam eder umarım canımŞimdilik öyle canım
İnşallah canım hepimiz pozitifleri görelim inşallahÇatlatma iğnesiyle ilgili hiçbir bilgim yok ama geçmiş bayağı bence pozitifsiniz Allah’ın izniyle
İnşallah canım benim inşallah yaa. O kadar çok negatif gördüm ki şu 2,5 yılda gözlerime inanamadım silik ufacık bir çizgi beni ne mutlu etti. İnşallah hevesim kursağımda kalmazBöyle devam eder umarım canım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?