Hak veriyorum insan artık korkarak yaklaşıyor ama ufacık bir çizgi bile bir umut işteİnşallah canım benim inşallah yaa. O kadar çok negatif gördüm ki şu 2,5 yılda gözlerime inanamadım silik ufacık bir çizgi beni ne mutlu etti. İnşallah hevesim kursağımda kalmaz
Sen pazartesi kan vereceksin galiba değil mi? Ben de öyle yapacağım
Benim bu topik sayesinde tanıştığım hâlâ da görüştüğüm dostlarım var.Burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden daha iyi anliyan olamaz eşlerimizde dahilBende valla burdaki sohbet muhabbet çok güzel umarım hepimiz pozitifi görürde doğurana kadar her konuda destek oluruz birbirimize
Ebelikte yapıyoruz sorun orda kendi ebeligimi yaptım ve doğru çıkmıştıvalla herşeyi yapıyoruz ne yapalım biz o iğneler yapmışız kendimize ebe ellemiş çok mu
Sonuç pozitiftir zaten ama sonunda üzülmemek için tedbirli konuşuyoruz canım.Rabbim bebislerine güç kuvvet versin güzel güzel tutunsunlar hiç bırakmasinlar seniBiliyorum tatlım daha önce de vuruldum çok kez. Bu kadar uzun sürmüyordu etkisi ama bakalım, nasip
Helal olsun valla ben hala ellemeyle nasıl anlaşılıyor anlamadım mercimek kadar şey sonuçtaEbelikte yapıyoruz sorun orda kendi ebeligimi yaptım ve doğru çıkmıştı
Ayy o hiç anlamıyor çok dertliyim o konuda gırtlaklıyasım geliyorBenim bu topik sayesinde tanıştığım hâlâ da görüştüğüm dostlarım var.Burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden daha iyi anliyan olamaz eşlerimizde dahil
Biz bayağıdır burda takılıyoruzKizz buraya mi takiliyorsunuz artık yakaladım siziii
Ben yeni keşfediyorum ozamanBiz bayağıdır burda takılıyoruz
Biz ayrıyız ben annemlerde kalıyorum ama özlüyorum keratayı yaAyy o hiç anlamıyor çok dertliyim o konuda gırtlaklıyasım geliyorinsan hamileyken birine takarmış ya sanırım ben seçtim kurbanımı
Tabii beklerken zaman geçmiyor ben de hep forumda dolanıp duruyorumHosbuldum hosbuldum can sıkıntısından siteyi dolanıyorum size denk geldim
Ayy burcikk senle ayniyiz canim bende esime taktim kafayı elime alip parcaliyasim geliyor sonra kıyamıyorumAyy o hiç anlamıyor çok dertliyim o konuda gırtlaklıyasım geliyorinsan hamileyken birine takarmış ya sanırım ben seçtim kurbanımı
Buralar sakin biz bizeyiz hoşgeldinKizz buraya mi takiliyorsunuz artık yakaladım siziii
Doktor asılamayıda ıstemedı aslında ama bız esımle bıraz sabırsısız ıkımızde calısıyoruz ama cokta ıstıyoruz bebegımız olmasını bız yada doktorlar sureklı vıtamın verıp gonderıyo bızıBen de arkadaşa katılıyorum. Doktorunuz normal yoldan hamile kalamazsınız tek şansınız tüp bebek demediyse beklemeniz daha iyi olabilir. Allah gönlünüze göre versin
Hosbuldum canim benim Aynen iyi olmus burasi laflar karışmıyor bir birineBuralar sakin biz bizeyiz hoşgeldin
Bizde ayrıyız şöyleBiz ayrıyız ben annemlerde kalıyorum ama özlüyorum keratayı ya
Biliyorum canım farkındayım mesajımda da yazdım zatenSonuç pozitiftir zaten ama sonunda üzülmemek için tedbirli konuşuyoruz canım.Rabbim bebislerine güç kuvvet versin güzel güzel tutunsunlar hiç bırakmasinlar seni
Ben sevimsiz aşağı sevimsiz yukarı söylenip duruyorum garibim seste çıkarmıyorAyy burcikk senle ayniyiz canim bende esime taktim kafayı elime alip parcaliyasim geliyor sonra kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?