Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hak veriyorum insan artık korkarak yaklaşıyor ama ufacık bir çizgi bile bir umut işte umarım umudun seninledir evet ptesi vericem mart bize uğurlu gelir umarım

Bende valla burdaki sohbet muhabbet çok güzel umarım hepimiz pozitifi görürde doğurana kadar her konuda destek oluruz birbirimize
Benim bu topik sayesinde tanıştığım hâlâ da görüştüğüm dostlarım var.Burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden daha iyi anliyan olamaz eşlerimizde dahil

Benim bu topik sayesinde tanıştığım hâlâ da görüştüğüm dostlarım var.Burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden daha iyi anliyan olamaz eşlerimizde dahil
Ayy o hiç anlamıyor çok dertliyim o konuda gırtlaklıyasım geliyor insan hamileyken birine takarmış ya sanırım ben seçtim kurbanımı

Ben de arkadaşa katılıyorum. Doktorunuz normal yoldan hamile kalamazsınız tek şansınız tüp bebek demediyse beklemeniz daha iyi olabilir. Allah gönlünüze göre versin
Doktor asılamayıda ıstemedı aslında ama bız esımle bıraz sabırsısız ıkımızde calısıyoruz ama cokta ıstıyoruz bebegımız olmasını bız yada doktorlar sureklı vıtamın verıp gonderıyo bızı

Sonuç pozitiftir zaten ama sonunda üzülmemek için tedbirli konuşuyoruz canım.Rabbim bebislerine güç kuvvet versin güzel güzel tutunsunlar hiç bırakmasinlar seni
Biliyorum canım farkındayım mesajımda da yazdım zaten Allah razı olsun, hepimiz çok güzel haberler verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…