Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hak veriyorum insan artık korkarak yaklaşıyor ama ufacık bir çizgi bile bir umut işte umarım umudun seninledir evet ptesi vericem mart bize uğurlu gelir umarım
Bana haber vermeyi unutma sakın genelde takip etmeye çalışıyorum ama gözden kaçırabilirim

Kendılıgınden olmuyo ıste ıkımızde skntı yok cok sukur ama olmuyo ıste o sınırımızı bozuyo zaten

Bizde ayrıyız şöyle ben annemlerdeyim o annesinde karşı binadan komşumuz olurlar yatmaya kahvaltıya orada kalıyor gün içinde benim annemde
Benimkinde iki güne bir geliyor ya ne zor zamanlar ama baba evindede çok rahatım ya ne yemek ne bir şey 9 ay kalacam herhalde burda eşimde artık baksın basının çaresine

Kendılıgınden olmuyo ıste ıkımızde skntı yok cok sukur ama olmuyo ıste o sınırımızı bozuyo zaten
Valla kadın doğumcuların işine gelir bence yaparlar siz istedikten sonra ama süreç zorlu yani bir sorun yoksa normal yolu deneyin derim

Benimkinde iki güne bir geliyor ya ne zor zamanlar ama baba evindede çok rahatım ya ne yemek ne bir şey 9 ay kalacam herhalde burda eşimde artık baksın basının çaresine
Aynen aşırı rahat burası yok kuruyemişim yok meyvem hepsi önüme geliyor benimkide sadece iğneye getir götür

Aynen aynen bide etrafimizda donmezlermi herşeyime yardimci oluyor temizliğe bile yardim ediyor da ne bilim bi gıcıklık var iste
Ben annemde kalıyorum o annesinde ama karşı apartman komşumuz olduğu için sürekli bizde sabahları daha nalet oluyorum ne geldin niye geldin git orda kal fln diyorum ama onun altında başka gıcıklık var bende

Hadi anlat bakalım söz sen sen diyecem
Ya şimdi benim eşim çok horluyor bazen uykumdan bile uyanıyorum doktor da ilk 2 gün önemli diyince dedim ki sen git annende kal horluyorsun uykusuz kalmıyım çünkü uykusuz kalınca nalet oluyorum depikliyorum onu gece neyse 2 gün geçti hala gidiyor oraya 3 -4 hep orda gezen kızdım insan burda kalır yanımda hisseder fln inat etmiş kırılmış sevimsiz orda kalacakmış bende dedim hep horluyon git ananda kal şimdi kim haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…