- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Bana haber vermeyi unutma sakınHak veriyorum insan artık korkarak yaklaşıyor ama ufacık bir çizgi bile bir umut işteumarım umudun seninledir evet ptesi vericem mart bize uğurlu gelir umarım
Kendılıgınden olmuyo ıste ıkımızde skntı yok cok sukur ama olmuyo ıste o sınırımızı bozuyo zatenYa iki yıl uzun bir zaman değil aslında. Belki vitaminle çözülecek bir şeydir. Tüp bebeğe ne zaman karar veriyor doktorlar inanın bilmiyorum tek bildiğim şey çok pahalı ve zahmetli bir süreç. Kendiliğinizden hamile kalma şansınız varsa deneyin derim.
Benimkinde iki güne bir geliyor ya ne zor zamanlar ama baba evindede çok rahatım ya ne yemek ne bir şey 9 ay kalacam herhalde burda eşimde artık baksın basının çaresineBizde ayrıyız şöyleben annemlerdeyim o annesinde karşı binadan komşumuz olurlar yatmaya kahvaltıya orada kalıyor gün içinde benim annemde
Tamam hangimiz giderse erken haber verelim birbirimizeBana haber vermeyi unutma sakıngenelde takip etmeye çalışıyorum ama gözden kaçırabilirim
Valla kadın doğumcuların işine gelir bence yaparlar siz istedikten sonra ama süreç zorluKendılıgınden olmuyo ıste ıkımızde skntı yok cok sukur ama olmuyo ıste o sınırımızı bozuyo zaten
AnlaştıkTamam hangimiz giderse erken haber verelim birbirimize
Aynen aynen bide etrafimizda donmezlermi herşeyime yardimci oluyor temizliğe bile yardim ediyor da ne bilim bi gıcıklık var isteBen sevimsiz aşağı sevimsiz yukarı söylenip duruyorum garibim seste çıkarmıyor
Aynen aşırı rahat burası yok kuruyemişim yok meyvem hepsi önüme geliyor benimkide sadece iğneye getir götürBenimkinde iki güne bir geliyor ya ne zor zamanlar ama baba evindede çok rahatım ya ne yemek ne bir şey 9 ay kalacam herhalde burda eşimde artık baksın basının çaresine
Ya yazık adama be öyle de yapmaBen sevimsiz aşağı sevimsiz yukarı söylenip duruyorum garibim seste çıkarmıyor
Ben annemde kalıyorum o annesinde ama karşı apartman komşumuz olduğu için sürekli bizdeAynen aynen bide etrafimizda donmezlermi herşeyime yardimci oluyor temizliğe bile yardim ediyor da ne bilim bi gıcıklık var iste
Ama öyleee bir anlatsam gıcık olmama sebebimi kim haklı karar verin ama sen sen diyin yaniYa yazık adama be öyle de yapma
Hadi anlat bakalım söz sen sen diyecemAma öyleee bir anlatsam gıcık olmama sebebimi kim haklı karar verin ama sen sen diyin yani
Ya şimdi benim eşim çok horluyor bazen uykumdan bile uyanıyorum doktor da ilk 2 gün önemli diyince dedim ki sen git annende kal horluyorsun uykusuz kalmıyımHadi anlat bakalım söz sen sen diyecem
Canım ellemeyle ellerine hiçbir şey gelmiyor sonsuz boşluk gelmesi lazım.cunku adet döneminde o kısım çok dar oluyorHelal olsun valla ben hala ellemeyle nasıl anlaşılıyor anlamadım mercimek kadar şey sonuçta
Bende kocamın ağzından burnundan getiriyorum hormonlar sağolsunAyy o hiç anlamıyor çok dertliyim o konuda gırtlaklıyasım geliyorinsan hamileyken birine takarmış ya sanırım ben seçtim kurbanımı
Neresi dar oluyor şey kısmımı giriş kısmımıCanım ellemeyle ellerine hiçbir şey gelmiyor sonsuz boşluk gelmesi lazım.cunku adet döneminde o kısım çok dar oluyorAnlatabildim mi bilemiyorum
Beter olsunlarBende kocamın ağzından burnundan getiriyorum hormonlar sağolsun
Özlenmezmi canım üsuyorsun zaten isitsin yeterBiz ayrıyız ben annemlerde kalıyorum ama özlüyorum keratayı ya
Gebelik sonucunu öğren adet tarihin geçince rahim kendini yukarı doğru kaldırıyor vjn içi sonsuz boşluk oluyorNeresi dar oluyor şey kısmımı giriş kısmımı
Hoşgeldin canımHosbuldum hosbuldum can sıkıntısından siteyi dolanıyorum size denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?