Heeee anladımm bugün adet günümdü geçti zati fitil atarken çok zorlanıyorum bazen inat ediyor geri geliyor flnGebelik sonucunu öğren adet tarihin geçince rahim kendini yukarı doğru kaldırıyor vjn içi sonsuz boşluk oluyorfitil yerleştirirken anlarsın zaten daha rahat yerlestirsin
İlk aylar böyle oluyor sinirini esinden cikartiyorsun sonrada hep ilgi göstersin hep yanında olsun istiyorsun duygu durum bozukluğuBeter olsunlar
Sen bunlara takılma canım .ben yıllarca her yolu denedigim için abuk subuk işler isteHeeee anladımm bugün adet günümdü geçti zati fitil atarken çok zorlanıyorum bazen inat ediyor geri geliyor flnumarım gebelik olurda anlarım
Ay sanırım şuan o moddayımİlk aylar böyle oluyor sinirini esinden cikartiyorsun sonrada hep ilgi göstersin hep yanında olsun istiyorsun duygu durum bozukluğu
Rabbim büyük umarım faydalarını görürüzSen bunlara takılma canım .ben yıllarca her yolu denedigim için abuk subuk işler iste
Fitil öyle maalesef hepimizde geri geliyor puffff hiç kuru kalamiyoruz.yazik biz kadınlara bebekken bezlenmeye başlıyoruz ölene kadar beze devam offf keşke erkek olsaydım diyorum bazenHeeee anladımm bugün adet günümdü geçti zati fitil atarken çok zorlanıyorum bazen inat ediyor geri geliyor flnumarım gebelik olurda anlarım
İşte durum bu ilk aylar kovaliyoruz sonrada dizimin dibinden ayrılmasın hep benimle ilgilensin diyoruz herkesten kıskanıyoruz misal bende böyle oluyorduAy sanırım şuan o moddayımgit diyim gitsin geldiyim gelsin
Dimi onlar ne rahatlar yaa her zorluk bizdeFitil öyle maalesef hepimizde geri geliyor puffff hiç kuru kalamiyoruz.yazik biz kadınlara bebekken bezlenmeye başlıyoruz ölene kadar beze devam offf keşke erkek olsaydım diyorum bazen
Ay o günleri görürüm umarımİşte durum bu ilk aylar kovaliyoruz sonrada dizimin dibinden ayrılmasın hep benimle ilgilensin diyoruz herkesten kıskanıyoruz misal bende böyle oluyordu
Bende tam aksine geç yatıp erken kalkıyorum nerden baksan 5 yada 6 saat uyuyorum ki bıraksalar tüm gün uyuyan benn hepte uyanıyorum uyurkenKizlar benim uykularım düzenli değil sizde durumlar nasıl.?Tam bir rem uykusu yok kesik kesik şekerleme yapıyorum
Yok yok olumsuz düşünmüyoruz. Adet olma ne durumda ? Benim adet günüme 2 gün kala sol kasık felan hep ağrıdı ama şimdi ağrı yok bende 8. Günü bitirdimKızlar bugün transfer tam bir hafta oldu kasiklarimda ve belimde çok ağrım var. Karin altın sürekli batıyormuş gibi,korkmaya başladım diş gebelik olabilirmi,((
Canım ben koku yaşamıyorum ama sende varsa Dr paylasmalisin .ama çokta kafaya takma hamilelikte akıntılar yaşanıyorDimi onlar ne rahatlar yaa her zorluk bizdeya şey sorcam fitil koku yapıyor mu ?
Adetlerim duzensiz canım ilaçla oluyorum, olumsuz düşünmemeye calisiyorum tabi ki ama ağrılar artinca korktumYok yok olumsuz düşünmüyoruz. Adet olma ne durumda ? Benim adet günüme 2 gün kala sol kasık felan hep ağrıdı ama şimdi ağrı yok bende 8.l Günü bitirdim
Seviyormusun seviyorum bir daha söyle seviyorum durumlarıAy o günleri görürüm umarıminşallah başka ruh hallerine girmem
Ben fitilden şüphelendim ama bilmiyorum sonucu da alıyım da olmadı sorarımCanım ben koku yaşamıyorum ama sende varsa Dr paylasmalisin .ama çokta kafaya takma hamilelikte akıntılar yaşanıyor
Tam tarih nedir canım .dış gebelik olduğunu nerden çıkarttın canım lütfen olumsuz şeyler aklına getirme doktorlar bile bilemez bunu.dondurulmuş embriyo transferimi yoksa taze embriyomu? Yardımcı olalım bildiğimiz kadariyla.belirtilerin gebelik gösteriyor umarım hamilrsindir canımKızlar bugün transfer tam bir hafta oldu kasiklarimda ve belimde çok ağrım var. Karin altın sürekli batıyormuş gibi,korkmaya başladım diş gebelik olabilirmi,((
Haklısn ama içini ferah tut rabbim büyük tutunma belirtileridir diyelimAdetlerim duzensiz canım ilaçla oluyorum, olumsuz düşünmemeye calisiyorum tabi ki ama ağrılar artinca korktum
Ay inş canım ya çok ağrım.olunca korktum biraz dondurulmus canım tam bir yıl oldu geven yıl düşük olmuştuTam tarih nedir canım .dış gebelik olduğunu nerden çıkarttın canım lütfen olumsuz şeyler aklına getirme doktorlar bile bilemez bunu.dondurulmuş embriyo transferimi yoksa taze embriyomu? Yardımcı olalım bildiğimiz kadariyla.belirtilerin gebelik gösteriyor umarım hamilrsindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?