Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Gebelik sonucunu öğren adet tarihin geçince rahim kendini yukarı doğru kaldırıyor vjn içi sonsuz boşluk oluyor fitil yerleştirirken anlarsın zaten daha rahat yerlestirsin
Heeee anladımm bugün adet günümdü geçti zati fitil atarken çok zorlanıyorum bazen inat ediyor geri geliyor fln umarım gebelik olurda anlarım

Heeee anladımm bugün adet günümdü geçti zati fitil atarken çok zorlanıyorum bazen inat ediyor geri geliyor fln umarım gebelik olurda anlarım
Fitil öyle maalesef hepimizde geri geliyor puffff hiç kuru kalamiyoruz.yazik biz kadınlara bebekken bezlenmeye başlıyoruz ölene kadar beze devam offf keşke erkek olsaydım diyorum bazen

Kizlar benim uykularım düzenli değil sizde durumlar nasıl.?Tam bir rem uykusu yok kesik kesik şekerleme yapıyorum

Kızlar bugün transfer tam bir hafta oldu kasiklarimda ve belimde çok ağrım var. Karin altın sürekli batıyormuş gibi,korkmaya başladım diş gebelik olabilirmi,((
Yok yok olumsuz düşünmüyoruz. Adet olma ne durumda ? Benim adet günüme 2 gün kala sol kasık felan hep ağrıdı ama şimdi ağrı yok bende 8. Günü bitirdim

Kızlar bugün transfer tam bir hafta oldu kasiklarimda ve belimde çok ağrım var. Karin altın sürekli batıyormuş gibi,korkmaya başladım diş gebelik olabilirmi,((
Tam tarih nedir canım .dış gebelik olduğunu nerden çıkarttın canım lütfen olumsuz şeyler aklına getirme doktorlar bile bilemez bunu.dondurulmuş embriyo transferimi yoksa taze embriyomu? Yardımcı olalım bildiğimiz kadariyla.belirtilerin gebelik gösteriyor umarım hamilrsindir canım

Ay inş canım ya çok ağrım.olunca korktum biraz dondurulmus canım tam bir yıl oldu geven yıl düşük olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…