- 19 Şubat 2020
- 5.648
- 2.998
- 173
- 40
Inşallah canım allah isteyen herkese versinHaklısn ama içini ferah tut rabbim büyük tutunma belirtileridir diyelim
Fitildendir o fitildenBen fitilden şüphelendim ama bilmiyorum sonucu da alıyım da olmadı sorarım
1 yıllık dondurulmuş embriyomu ? Kaçıncı gün embriyosu canım. Adet gününde kasik ağrısı bel ağrısı geçirenlerde gebelik pozitif sonuçlar görülüyor.sen düşünme bunları test gününü beraber bekliyoruz inşallah güzel haberle sevineceğiz olumsuz da olsa biz buradayız birbirimize destek oluyoruzAy inş canım ya çok ağrım.olunca korktum biraz dondurulmus canım tam bir yıl oldu geven yıl düşük olmuştu
Dimi doğru olumsuz yok herşey pozitifFitildendir o fitildenhiç kurmuyoruz güzel şeyler düşünüyoruz bebisi üzmuyoruz
Psikoloji her şey demek canım doktorum hep bunu telkin etti bana.sonucta beyin her organa iletiler yolluyor güzel düşün güzel şeyler olsunDimi doğru olumsuz yok herşey pozitif
Evet cnn 1 yıl oldu kalanlarida dondurduk,))kacinci gun hatırlamıyorum canim dr kaliteli olduğunu söyledi sadece hayirlisi olsum canim senin icinde sonucunu bildir lutfen1 yıllık dondurulmuş embriyomu ? Kaçıncı gün embriyosu canım. Adet gününde kasik ağrısı bel ağrısı geçirenlerde gebelik pozitif sonuçlar görülüyor.sen düşünme bunları test gününü beraber bekliyoruz inşallah güzel haberle sevineceğiz olumsuz da olsa biz buradayız birbirimize destek oluyoruz
Ne güzel doktormuş yaa benimki de iyiydi ama bu kadar telkin etmediPsikoloji her şey demek canım doktorum hep bunu telkin etti bana.sonucta beyin her organa iletiler yolluyor güzel düşün güzel şeyler olsun
Doktorun kaliteli demisse öyledir canım .test günün ne zaman? Ben bugün gebelik öğrendim pazartesi 2.testimi yaptıracağım sonra kese fln beklemedeyim hâlâ canım.guzel haberleri buradan paylaşmaya devam inşallah.Dualarima seni de ekledim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahEvet cnn 1 yıl oldu kalanlarida dondurduk,))kacinci gun hatırlamıyorum canim dr kaliteli olduğunu söyledi sadece hayirlisi olsum canim senin icinde sonucunu bildir lutfen
Cok sevindim csnim allah devamini erdirsin sali günü yaptırırım bende aslında dün dayanamadım idrar yaptım çok silik çizgi cıktı tabi kendimi kaptırmak istemiyorum kan verene kadarDoktorun kaliteli demisse öyledir canım .test günün ne zaman? Ben bugün gebelik öğrendim pazartesi 2.testimi yaptıracağım sonra kese fln beklemedeyim hâlâ canım.guzel haberleri buradan paylaşmaya devam inşallah.Dualarima seni de ekledim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Senin doktor tam numunelikmisNe güzel doktormuş yaa benimki de iyiydi ama bu kadar telkin etmedihatta ilk kontrole gittim umutsuz vakamıyım dedim çok değilsin dedi dedim saol yaa çok umut oldun bana
Amin aminCok sevindim csnim allah devamini erdirsin sali günü yaptırırım bende aslında dün dayanamadım idrar yaptım çok silik çizgi cıktı tabi kendimi kaptırmak istemiyorum kan verene kadar
Öyle valla doktor garantici 2 ay ilaç kullandım fsh düşmesi için düşmedi sonra tekrar çağırdı fln şansa başlandı açıkçaSenin doktor tam numunelikmisgebelik kesinleşince kaç Dr değiştiriyorsun inan bana doğru doktoru bulana kadar göbeğin çatlıyor
Bu süreçte bir sürü etken var. Ne kadar süredir evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz ilk onlar sorulur. Verilen cevaplara göre sizi jinekolog eşinizi de ürolog muayene eder gerekli görürse tahliller ister. Tahlil sonuçlarına göre de izlenecek yol belirlenir. Kafamıza göre aşılama ya da tüp bebek yapamıyoruz. Yönetmeliklerde belirlenen şeyler var. Siz madem bir aşılama oldunuz demekki bir sorun var. Kaç doktora daha danıştınız. Süreçten memnun değilseniz öncelikle gittiğiniz merkezi ve doktoru değiştirmenizi tavsiye ederim. Ne teşhis konuldu bilmiyorum ama belki de yanılmıştır. Bir diğer konuda yolun henüz başındasınız (aşılama) dilerim çok zaman geçmeden de arzu ettiğiniz gibi çocuğunuz olur ama şayet hemen olmaz ise sabır ve tevekkül çok önemliDoktor asılamayıda ıstemedı aslında ama bız esımle bıraz sabırsısız ıkımızde calısıyoruz ama cokta ıstıyoruz bebegımız olmasını bız yada doktorlar sureklı vıtamın verıp gonderıyo bızı
Miy miyÖyle valla doktor garantici 2 ay ilaç kullandım fsh düşmesi için düşmedi sonra tekrar çağırdı fln şansa başlandı açıkçabu doktoru çift transfer ediyor diye seçtim bir tane kadın doğumcu kafamda var iyi doktor ama doğumda düşünemiyorum biraz mıy mıy geliyor
Misal ben işteMiy miydoktorunuza her şeyi sorun sessiz sedasız oturan Dr paketleyin gitsin ay ne efendi Dr diyoruz ama ağızlarından lafları cımbızla alıyoruz çok sinir bozucu sonrada nete girip bozuk bilgilerle kafada kuruyoruzda kuruyoruz
Adet öncesi sendromları da yaşadığımız için belirtiler seni kötü düşündürmesin. Ultrason muayenesinde ancak belli olur ama daha ona da var. Şimdiden kötü düşünüp üzülme hele bi dur, hayırlısıyla tutunur inşallah bebişinKızlar bugün transfer tam bir hafta oldu kasiklarimda ve belimde çok ağrım var. Karin altın sürekli batıyormuş gibi,korkmaya başladım diş gebelik olabilirmi,((
Ne kadar güzel anlatmışsın tebrik ederimBu süreçte bir sürü etken var. Ne kadar süredir evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz ilk onlar sorulur. Verilen cevaplara göre sizi jinekolog eşinizi de ürolog muayene eder gerekli görürse tahliller ister. Tahlil sonuçlarına göre de izlenecek yol belirlenir. Kafamıza göre aşılama ya da tüp bebek yapamıyoruz. Yönetmeliklerde belirlenen şeyler var. Siz madem bir aşılama oldunuz demekki bir sorun var. Kaç doktora daha danıştınız. Süreçten memnun değilseniz öncelikle gittiğiniz merkezi ve doktoru değiştirmenizi tavsiye ederim. Ne teşhis konuldu bilmiyorum ama belki de yanılmıştır. Bir diğer konuda yolun henüz başındasınız (aşılama) dilerim çok zaman geçmeden de arzu ettiğiniz gibi çocuğunuz olur ama şayet hemen olmaz ise sabır ve tevekkül çok önemli
Misal hepimizMisal ben işteherşeyi buraya sizlere soruyorum mesela kafamda bir soru kızartma yiyebilirmiyim
Ayyy gerçek miiiMisal hepimizbugun bende kızartma yedim arada yiyebiliriz sende yiyebilirsin izin verdim
Ben ilk bebek düşündüğümde 6 aylık evliydim. kadın doğuma gidip ben muayene olmak istiyorum bi problem var mı öğrenmek istiyorum dedim ama 6 aylık evli olduğumu öğrenince beni ciddiye bile almadan gönderdiler. En az 1 sene korunmasız ilişki sonrası hala olmuyorsa gel dediler. Her regl haftasını depresif geçiriyordum yine olmadı düştü diye. Ne zamanki testlerden tahlillerden bende bir sorun olmadığını asıl sorunun eşimde olduğunu öğrendim hem üzüldüm hem rahatladım. Sonra araştırdım ve şimdiki doktorumla tanıştım. Ben şahsen doktorla kurulan gönülbağına çok inanıyorum. Bu doktordan da o güveni aldım ve kendisini bırakmadım. Ama eğer bilinmez bir sorunumuz olsaydı gerekirse şehir şehir bile gezerdim en doğru en içime sinen doktoru bulmak için.Ne kadar güzel anlatmışsın tebrik ederimBence en doğru karar iyi ve güvenilir bir doktor bulana kadar doktor doktor gezmek.Kafada her şeyi bitirip sağlam kafayla tedaviye başlamak.Ben hamileliği unuttuğum ay gebe kalmıştım o güne kadar yıllar boyunca her ay neden hamile kalamiyuirum diye kendimi paraladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?