- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
SevindirikkkAyyy gerçek miiiçok sevindirik oldum
Gençlik cümleleri ama kaldı bendedeSevindirikkkbende çok kullanırım bu kelimeyi afiyet olsun canin ne istiyorsa abartmadan yiyebilirsin canım
İnsan 1 yılının heba olmasınada çok kızıyorBen ilk bebek düşündüğümde 6 aylık evliydim. kadın doğuma gidip ben muayene olmak istiyorum bi problem var mı öğrenmek istiyorum dedim ama 6 aylık evli olduğumu öğrenince beni ciddiye bile almadan gönderdiler. En az 1 sene korunmasız ilişki sonrası hala olmuyorsa gel dediler. Her regl haftasını depresif geçiriyordum yine olmadı düştü diye. Ne zamanki testlerden tahlillerden bende bir sorun olmadığını asıl sorunun eşimde olduğunu öğrendim hem üzüldüm hem rahatladım. Sonra araştırdım ve şimdiki doktorumla tanıştım. Ben şahsen doktorla kurulan gönülbağına çok inanıyorum. Bu doktordan da o güveni aldım ve kendisini bırakmadım. Ama eğer bilinmez bir sorunumuz olsaydı gerekirse şehir şehir bile gezerdim en doğru en içime sinen doktoru bulmak için.
Inş güzelim yaa Inş.herkes mutlu sona yaklassin mutlu olsun.....sana bisey daha sormak istyrum.ben wc giderken ,yatağa girerken ,kalkarken çok temkinli kalkiyrm hiç rahat brakmiyrum kendimi.sanki bisey zarar verecekmiş gibi.ya da allah korusun tutunmasını engellerim die tedrgnm. Kendimi nasıl kontrol etcembilmiyrum.cok.mu abartıyorum senceİnşallah bu sefer mutlu sona ulaşacaksınızGüzel haberlerinizi bekliyorum
Sankim 100 yaşındaGençlik cümleleri ama kaldı bendedeYa ne biliyim nette yasaklı şeyleri okudum birde ablam kızartma yeme dedi o kuralcıdır biraz bende yemiyim dedim ama canım istedi napim
Yani tabi sanaa göre 33lük teyzeyimSankim 100 yaşındabenim yaşım senin yaşını döver her şeyin fazlası zarar yasaklı yiyecekleri tadimlik yiyebilirsin abartmadan tabisiii
Üzerine yoğurt döküp yeYani tabi sanaa göre 33lük teyzeyimyemek olarak yicektim ama anneme dedim yeriz diye şimdide kadına diyorum yesem mi isteklerimle deli ettim kadını
Ama ama şimdi hangi kızartma bu patitisse olur yoğurtlaÜzerine yoğurt döküp yehem kalsiyum almış olursun hemde yağın tadını biraz olsun ebsorte eder. Ben yoğurtla yedim
Uykum yok adile naşit gibiyimKoyunları saymaya gidiyorumiyi geceler
Himmmm bir düşüneyim mmAma ama şimdi hangi kızartma bu patitisse olur yoğurtlaben başka bişi dedim demiyim herkes hamiş canı çeker bende kalsın
Tabi ki sen haklısınYa şimdi benim eşim çok horluyor bazen uykumdan bile uyanıyorum doktor da ilk 2 gün önemli diyince dedim ki sen git annende kal horluyorsun uykusuz kalmıyımçünkü uykusuz kalınca nalet oluyorum depikliyorum onu gece neyse 2 gün geçti hala gidiyor oraya 3 -4 hep orda gezen kızdım insan burda kalır yanımda hisseder fln inat etmiş kırılmış sevimsiz orda kalacakmış bende dedim hep horluyon git ananda kal şimdi kim haklı
Çok haklısınız. Yıllar geçtikçe yapılan testler de çoğalıyor, yorumlama şekilleri de gelişiyor. Evlenirken basit kan testi almak yerine bir de genel muayene ekleseler keşke diye düşünürüm hep. O 1 yıl çoğumuz için boşa kayıp zamanİnsan 1 yılının heba olmasınada çok kızıyorsiz yinede sansliymissiniz doktorunuzu ve sorunu bulmuşsunuz derdi bilince dermanı araştırıp buluyorsun ilk aylarda bütün testleri yapıp sorunlarimizi söyleyip bizi dogruya yönlendirseler keşke sebebsiz infertilite ismi bile itici yıllarca bu tanıyla tedavi gördüm ama sunuda söyleyebilirim yıllar geçtikçe doktorlar bu konuda kendilerini geliştirdiler şimdi daha guvenilirler
Ay çok şükür maşallah Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahDoktorlar boşuna 12. Gün demiyor. 6. Günden Bu yana her gün idrar testi yaptım. Tam koyu gün net gün bugün oldu. 10 yıllık hasretimiz İnşallah son bulacak. Rabbim herkesi nazarlardan korusun...
Valla çok haklısınız artık o kadar çok var ki tüp bebek aşılama başta bilsek ona göre tedavimizi oluruzÇok haklısınız. Yıllar geçtikçe yapılan testler de çoğalıyor, yorumlama şekilleri de gelişiyor. Evlenirken basit kan testi almak yerine bir de genel muayene ekleseler keşke diye düşünürüm hep. O 1 yıl çoğumuz için boşa kayıp zaman
Senin adına çokk sevindimDoktorlar boşuna 12. Gün demiyor. 6. Günden Bu yana her gün idrar testi yaptım. Tam koyu gün net gün bugün oldu. 10 yıllık hasretimiz İnşallah son bulacak. Rabbim herkesi nazarlardan korusun...
Merhaba bu 4.denemem benimde pazartesi günü transfer oldu Çarşamba günü test yapacam ama. Dayanamadım cuma günü hastaneye gitmiştim gitmisken testte yaptım ama negatif çıktı moralimi bozmak istemiyorum inşaallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz de bekleyip gorecez bakalım herşeyin hayırlısı olsun olsunMerhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş yereMerhaba bu 4.denemem benimde pazartesi günü transfer oldu Çarşamba günü test yapacam ama. Dayanamadım cuma günü hastaneye gitmiştim gitmisken testte yaptım ama negatif çıktı moralimi bozmak istemiyorum inşaallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz de bekleyip gorecez bakalım herşeyin hayırlısı olsun olsun
Haklisin canım aceleciyim birazAdet öncesi sendromları da yaşadığımız için belirtiler seni kötü düşündürmesin. Ultrason muayenesinde ancak belli olur ama daha ona da var. Şimdiden kötü düşünüp üzülme hele bi dur, hayırlısıyla tutunur inşallah bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?