Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Sevindirikkkbende çok kullanırım bu kelimeyi afiyet olsun canin ne istiyorsa abartmadan yiyebilirsin canım
Gençlik cümleleri ama kaldı bendede Ya ne biliyim nette yasaklı şeyleri okudum birde ablam kızartma yeme dedi o kuralcıdır biraz bende yemiyim dedim ama canım istedi napim

İnsan 1 yılının heba olmasınada çok kızıyor siz yinede sansliymissiniz doktorunuzu ve sorunu bulmuşsunuz derdi bilince dermanı araştırıp buluyorsunilk aylarda bütün testleri yapıp sorunlarimizi söyleyip bizi dogruya yönlendirseler keşkesebebsiz infertilite ismi bile itici yıllarca bu tanıyla tedavi gördüm ama sunuda söyleyebilirim yıllar geçtikçe doktorlar bu konuda kendilerini geliştirdiler şimdi daha guvenilirler

İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşacaksınız Güzel haberlerinizi bekliyorum
Inş güzelim yaa Inş.herkes mutlu sona yaklassin mutlu olsun.....sana bisey daha sormak istyrum.ben wc giderken ,yatağa girerken ,kalkarken çok temkinli kalkiyrm hiç rahat brakmiyrum kendimi.sanki bisey zarar verecekmiş gibi.ya da allah korusun tutunmasını engellerim die tedrgnm. Kendimi nasıl kontrol etcembilmiyrum.cok.mu abartıyorum sence

Gençlik cümleleri ama kaldı bendede Ya ne biliyim nette yasaklı şeyleri okudum birde ablam kızartma yeme dedi o kuralcıdır biraz bende yemiyim dedim ama canım istedi napim
Sankim 100 yaşında benim yaşım senin yaşını döver her şeyin fazlası zarar yasaklı yiyecekleri tadimlik yiyebilirsin abartmadan tabisiii

Sankim 100 yaşında benim yaşım senin yaşını döver her şeyin fazlası zarar yasaklı yiyecekleri tadimlik yiyebilirsin abartmadan tabisiii
Yani tabi sanaa göre 33lük teyzeyim yemek olarak yicektim ama anneme dedim yeriz diye şimdide kadına diyorum yesem mi isteklerimle deli ettim kadını

Yani tabi sanaa göre 33lük teyzeyim yemek olarak yicektim ama anneme dedim yeriz diye şimdide kadına diyorum yesem mi isteklerimle deli ettim kadını
Üzerine yoğurt döküp ye hem kalsiyum almış olursun hemde yağın tadını biraz olsun ebsorte eder.Ben yoğurtla yedim

Tabi ki sen haklısın ya dün gece uyumuş kalmışım anlat dedim ama özür dilerim efenim sen hep haklısın burcikkk

Çok haklısınız. Yıllar geçtikçe yapılan testler de çoğalıyor, yorumlama şekilleri de gelişiyor. Evlenirken basit kan testi almak yerine bir de genel muayene ekleseler keşke diye düşünürüm hep. O 1 yıl çoğumuz için boşa kayıp zaman

Valla çok haklısınız artık o kadar çok var ki tüp bebek aşılama başta bilsek ona göre tedavimizi oluruz

Merhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Merhaba bu 4.denemem benimde pazartesi günü transfer oldu Çarşamba günü test yapacam ama. Dayanamadım cuma günü hastaneye gitmiştim gitmisken testte yaptım ama negatif çıktı moralimi bozmak istemiyorum inşaallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz de bekleyip gorecez bakalım herşeyin hayırlısı olsun olsun

Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş yere

Haklisin canım aceleciyim biraz hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…