Ya bence bu insanın kendini nasıl iyi hissettiğiyle alakalı. Sonuçta hepimiz yük taşımamamız gerektiğini biliyoruz. Hoplayıp zıplamıyoruz. Kimisi sosyal hayatına dönünce iyi hisseder, kimisi yataktan çıkmak istemez. Nasıl davranmak istiyorsan. Ama aşırı özen göstermek biraz yoruyor gibi insanı. Kimisi hep yattım çok dikkat ettim olmadı diyor, kimisi hiç dikkat etmedim, her işi yaptım pozitifim diyor. Bu işin sonucu bi yerde bizi aşıyor. Doktorlar bile embriyo harika, rahim mükemmel dediğinde en fazla yüzde 60 tutar diyebiliyor. Sen kendini sıkma, moralini bozma, dikkat et ama kendini yıpratma. İnşallah güzel sonuçları alacaksınInş güzelim yaa Inş.herkes mutlu sona yaklassin mutlu olsun.....sana bisey daha sormak istyrum.ben wc giderken ,yatağa girerken ,kalkarken çok temkinli kalkiyrm hiç rahat brakmiyrum kendimi.sanki bisey zarar verecekmiş gibi.ya da allah korusun tutunmasını engellerim die tedrgnm. Kendimi nasıl kontrol etcembilmiyrum.cok.mu abartıyorum
Ya ne güzel yazmışsın bloom nasılsın heyecan nasıl? Pazartesi mi tekrarlıyorsun testiYa bence bu insanın kendini nasıl iyi hissettiğiyle alakalı. Sonuçta hepimiz yük taşımamamız gerektiğini biliyoruz. Hoplayıp zıplamıyoruz. Kimisi sosyal hayatına dönünce iyi hisseder, kimisi yataktan çıkmak istemez. Nasıl davranmak istiyorsan. Ama aşırı özen göstermek biraz yoruyor gibi insanı. Kimisi hep yattım çok dikkat ettim olmadı diyor, kimisi hiç dikkat etmedim, her işi yaptım pozitifim diyor. Bu işin sonucu bi yerde bizi aşıyor. Doktorlar bile embriyo harika, rahim mükemmel dediğinde en fazla yüzde 60 tutar diyebiliyor. Sen kendini sıkma, moralini bozma, dikkat et ama kendini yıpratma. İnşallah güzel sonuçları alacaksın
Aktif kanama olmadığı müddetçe bir şey olmaz diyorlar korkma bebişin şenindedir. Ya diyordum ama ben lekelenme belirti bunlar iyi şeyler değilBu sabah yine bir iki damla lekeyle uyandım, iğnemi yaptırdım. Niye bişey olmuyor dediğim günlere çok pişmanım, leke görmek ayrı bi stresmiş. Yarın olsa da ikinci sonucu görsem. Sürekli bişeyleri bekliyoruz
Valla çok stresli bi durummuş. Yarın sabahın köründe gidip kan vericem. Çok merak ediyorum sonucuAktif kanama olmadığı müddetçe bir şey olmaz diyorlar korkma bebişin şenindedir. Ya diyordum ama ben lekelenme belirti bunlar iyi şeyler değilbende aktif kanama da oldu kahverengi lekelenmem devam ediyor valla ben de çok stresliyim Allah yardımcımız olsun
Canım aktif kanaman olmadığı müddetçe strese sokma diyecem kendini ama valla çok zor ya insan stres yaşıyor. Ama benim doktorum bana öyle demişti.Valla çok stresli bi durummuş. Yarın sabahın köründe gidip kan vericem. Çok merak ediyorum sonucu
Evet öyleymiş. Sen de salı gidiceksin dimi kontrole? 12 günden sonra 2-3 gün beklemek yine iyiCanım aktif kanaman olmadığı müddetçe strese sokma diyecem kendini ama valla çok zor ya insan stres yaşıyor. Ama benim doktorum bana öyle demişti.
İnşalllah canım sağlıkla devam etsinDoktorlar boşuna 12. Gün demiyor. 6. Günden Bu yana her gün idrar testi yaptım. Tam koyu gün net gün bugün oldu. 10 yıllık hasretimiz İnşallah son bulacak. Rabbim herkesi nazarlardan korusun...
Ağrın var mı? Bende biraz ağrı da var sanki. Aslında biraz gaz sancısı biraz da kasık ağrısı var. Tam ayırt edemiyorumCanım aktif kanaman olmadığı müddetçe strese sokma diyecem kendini ama valla çok zor ya insan stres yaşıyor. Ama benim doktorum bana öyle demişti.
Evet ben de salı gidecem bakalım kesemiz ve kanama alanımız nasılmış ? Agrım yok kuzum o agrı muhtemelen gazdan kaynaklı oluyordur. Endişelenme progesteron gaz yapıyor diyorlarAğrın var mı? Bende biraz ağrı da var sanki. Aslında biraz gaz sancısı biraz da kasık ağrısı var. Tam ayırt edemiyorum
Bir aydır harekette sıfır, haliyle hep bi şişkinlik var. Önceden bir video açar pilates yapardım çok iyi gelirdi. Şimdi kıpırdayamıyo tabi insan, şiştikçe şişiyor gibiyimEvet ben de salı gidecem bakalım kesemiz ve kanama alanımız nasılmış ? Agrım yok kuzum o agrı muhtemelen gazdan kaynaklı oluyordur. Endişelenme progesteron gaz yapıyor diyorlar
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah. AminnnDoktorlar boşuna 12. Gün demiyor. 6. Günden Bu yana her gün idrar testi yaptım. Tam koyu gün net gün bugün oldu. 10 yıllık hasretimiz İnşallah son bulacak. Rabbim herkesi nazarlardan korusun...
Ya hiç sorma bir de şimdi kanama oldu diye sürekli yatıyorum yine de bebiş tutunsun da yatarım napıyım . 9 ay sonunda yuvarlanırım artıkBir aydır harekette sıfır, haliyle hep bi şişkinlik var. Önceden bir video açar pilates yapardım çok iyi gelirdi. Şimdi kıpırdayamıyo tabi insan, şiştikçe şişiyor gibiyim
Normal sanırım neredeyse herkes yaşıyor bunu. İştahsızlık belki biraz da heyecandandır. Ben heyecanlı gergin olunca bişey yiyemem hatta midem bulanır. Yarın mı kan testi yaptıracaksınız ?Benim bugün 11. Gün birkaç gündür adet sancısı gibi ağrı geliyor birkaç dk. Sonra bitiyor. Normalmiş sanırım.
Bir de hiç iştah yok. Zorla yiyorum.
Ben 7. Ve 9. Gün kan testleri verdim ama asıl günüm yarın.Normal sanırım neredeyse herkes yaşıyor bunu. İştahsızlık belki biraz da heyecandandır. Ben heyecanlı gergin olunca bişey yiyemem hatta midem bulanır. Yarın mı kan testi yaptıracaksınız ?
Yarın bende vereceğim tekrar, inşallah güzel haberleri paylaşırız birbirimizleBen 7. Ve 9. Gün kan testleri verdim ama asıl günüm yarın.
Maalesef bizim de öyle ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yok ama 2 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneyimimiz oldu embriyolarımız 6aa ama olmayınca olmuyor işte anlamıyorum kiKendılıgınden olmuyo ıste ıkımızde skntı yok cok sukur ama olmuyo ıste o sınırımızı bozuyo zaten
İnşallah. Ben kalp atışı duyasıya kadar içim rahat etmeyecek...Yarın bende vereceğim tekrar, inşallah güzel haberleri paylaşırız birbirimizle
Bizde de 10 yıl böyle geçti. 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Sebepsiz dendi. Kendiliğinden olsun diye bekledim. 5. Yıl bir de 10. Yıl tüp bebek yaptırdık yani şimdi. Ben tekrar hüsran olmaktan korktum. Bu yıl kendime güvendim her sonuca raziyim diyerek yola çıktım. Güçlü olun denemekten vazgeçmeyin. Biz ilk acıbademde denedik. En büyük keşkem ilk denememi orada yapmak. Özgüvenimi yitirdiler.Maalesef bizim de öyle ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yok ama 2 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneyimimiz oldu embriyolarımız 6aa ama olmayınca olmuyor işte anlamıyorum ki
Şimdi 2. Transferim yapıldı çarşamba testim var bakalım
Siz de beklemek istemiyorsanız bence yola ne kadar erken çıkarsanız o kadar iyi biz 4 yıl doğal denedik olmadı keşke bu yola daha önce girseymişiz diyorum yıllar geçiyor yaşımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?