Şimdi nerde yaptırdınız?Bizde de 10 yıl böyle geçti. 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Sebepsiz dendi. Kendiliğinden olsun diye bekledim. 5. Yıl bir de 10. Yıl tüp bebek yaptırdık yani şimdi. Ben tekrar hüsran olmaktan korktum. Bu yıl kendime güvendim her sonuca raziyim diyerek yola çıktım. Güçlü olun denemekten vazgeçmeyin. Biz ilk acıbademde denedik. En büyük keşkem ilk denememi orada yapmak. Özgüvenimi yitirdiler.
Umudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruzBizde de 10 yıl böyle geçti. 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Sebepsiz dendi. Kendiliğinden olsun diye bekledim. 5. Yıl bir de 10. Yıl tüp bebek yaptırdık yani şimdi. Ben tekrar hüsran olmaktan korktum. Bu yıl kendime güvendim her sonuca raziyim diyerek yola çıktım. Güçlü olun denemekten vazgeçmeyin. Biz ilk acıbademde denedik. En büyük keşkem ilk denememi orada yapmak. Özgüvenimi yitirdiler.
Sebebsiz infertilite mağduru musun ? Yillarımızı çöp ettiler sağlık sektörümuzde boşluklar mevcutMaalesef bizim de öyle ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yok ama 2 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneyimimiz oldu embriyolarımız 6aa ama olmayınca olmuyor işte anlamıyorum ki
Şimdi 2. Transferim yapıldı çarşamba testim var bakalım
Siz de beklemek istemiyorsanız bence yola ne kadar erken çıkarsanız o kadar iyi biz 4 yıl doğal denedik olmadı keşke bu yola daha önce girseymişiz diyorum yıllar geçiyor yaşımızda
Valla çok haklısınız artık o kadar çok var ki tüp bebek aşılama başta bilsek ona göre tedavimizi oluruz
Sakıncası yoksa hangi acıbadem ?Bizde de 10 yıl böyle geçti. 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık. Sebepsiz dendi. Kendiliğinden olsun diye bekledim. 5. Yıl bir de 10. Yıl tüp bebek yaptırdık yani şimdi. Ben tekrar hüsran olmaktan korktum. Bu yıl kendime güvendim her sonuca raziyim diyerek yola çıktım. Güçlü olun denemekten vazgeçmeyin. Biz ilk acıbademde denedik. En büyük keşkem ilk denememi orada yapmak. Özgüvenimi yitirdiler.
Maalesef sebepsizSebebsiz infertilite mağduru musun ? Yillarımızı çöp ettiler sağlık sektörümuzde boşluklar mevcut
Şimdi Adana başkent hastanesi. Tam anlamıyla profesyoneller.Şimdi nerde yaptırdınız?
Ben brüksel tüp bebek merkezinde 2 si de
Hangi acıbadem bu arada?
Ben çok nazara gelirim. Bunu bilirim sosyal medyada sıradan bir foto bile paylaşamıyorum. Yıldızım düşük o yüzden Şimdi de tedirginim.Umudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruz
Hiç kötü şeyler düşünmeyin kan testiniz de güzel çıkacak inşallahŞimdi Adana başkent hastanesi. Tam anlamıyla profesyoneller.
Adana afıbademde yaptırmıştım ilk.
Ben çok nazara gelirim. Bunu bilirim sosyal medyada sıradan bir foto bile paylaşamıyorum. Yıldızım düşük o yüzden Şimdi de tedirginim.
Benim de belirtim yok. Aslında sizle aynı gün transfer olmuşuz ama bana test günü pazartesi dediler. Benim de dondurulmuş tek embriyo transferi oldu.
2. Tüp bebek tedavimden olan çok şükür bir oğlum var. bu 4. Tedavim. Allah dileyen ist
Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş
Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş
Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş yere
Bende agrı yok ama benim regllerimde ağrısız sızısız olur zaten. Ben de daha beteri var kanamaEvet erken ama napayım dayanamadim inşaallah vardır bide karın ağrım çok var bel ağrısı kasiklarda ağrım baya var sanki hr an adete girecekmis gibiyim sizdede varmı ağrı
Bende agrı yok ama benim regllerimde ağrısız sızısız olur zaten. Ben de daha beteri var kanamaama burda çoğu kişide agrı var telaşlanmayın
İnşallah. Hepimiz mutlu güzel haberler alırız.Hiç kötü şeyler düşünmeyin kan testiniz de güzel çıkacak inşallahherşeyin bir zamanı var demekki şimdi hazır hissettiniz ve şimdi olucak Allah nasip ederse
Benim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcakEvet erken ama napayım dayanamadim inşaallah vardır bide karın ağrım çok var bel ağrısı kasiklarda ağrım baya var sanki hr an adete girecekmis gibiyim sizdede varmı ağrı
İnşaallah yarın güzel haberler alırsın idrardada cikmiş ama İdrarda hemen cikiyormu öyle bende çıkmaz diye yaptırmadım kaçıncı günde yaptırdınBenim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcak
5 yıl 3 aşılama 1 tüp bebekle geçti tüp bebek gebelik oluştu 12.hafta düşük oldu.kurtajdan 1.5 yıl sonra her şeyi unuttuğum ay hamile kaldım.tabiki sorunlu gebelik 35 haftaya kadar kızımı korudum.5 yılım çöp oldu bir problemimiz yoktu ama erken yapılan testler bir çok insanın hayatını kurtarabilir.Maalesef sebepsizyani bir yandan şükrediyorum bir sorunumuz yok diye ama bir yandan da aklım almıyor sinirlerim bozuluyor neden olmuyor diye heralde bizim bilemediğimiz Allah’ın bir bildiği var diyorum yine hayırlısını diliyorum ama eşimin de benim de çok yıprandığı bir süreç maalesef
Sizin ilk çocuğunuz kaçıncı denemede ve nerde oldu acaba? şimdi dondurulmuş transfer di mi?
Bende de kasık ağrısı bel ağrısı vardı. Hep diyoruz adet sendromlarını da yaşıyoruz. Pozitifse bile vücut atmak için uğraştığından ağrılar olabiliyor o yüzden düşük önleyici ilaçları kullanıyoruz. Negatifse zaten regl kanaması oluyor. Mümkünse kendinizi çok dinlemeyin, tabiki burdan fikir edinin ama kendinizle kıyaslayıp üzülmeyin. Hepimizin hikayesi farklı, inşallah sizinki de mutlu sona ulaşır. Merakla bekliyoruzEvet erken ama napayım dayanamadim inşaallah vardır bide karın ağrım çok var bel ağrısı kasiklarda ağrım baya var sanki hr an adete girecekmis gibiyim sizdede varmı ağrı
Benim de 4. Tedavim. 2 tedaviden bir çocuğum olmasına rağmen ben bile unutmuşum, belirti var mıydı ilk zamanlar neler hissetmiştim ağrım sancım oluyor muydu. İyiki de unutuyoruz. Yoksa insan böyle maddi manevi her bakımdan zorlu yıllara bu kadar gönüllü olabilir mi. Allah a şükürler olsunAanladim çok teşekkür ederim. Bu benim 4.denemm olmasına rağmen hala ilkmiş gibi. Diğer 3 denemdeki bütün herşeyi unutuyorum bende anlamadım neden böyle oluyor
Valla iyi ki de unutuyoruz ben yumurta toplamayı bile nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum ama bugünleri unutmak iyi ya bu stresi iyi ki de unutuyoruzBenim de 4. Tedavim. 2 tedaviden bir çocuğum olmasına rağmen ben bile unutmuşum, belirti var mıydı ilk zamanlar neler hissetmiştim ağrım sancım oluyor muydu. İyiki de unutuyoruz. Yoksa insan böyle maddi manevi her bakımdan zorlu yıllara bu kadar gönüllü olabilir mi. Allah a şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?