Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Şimdi nerde yaptırdınız?
Ben brüksel tüp bebek merkezinde 2 si de
Hangi acıbadem bu arada?

Umudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruz

Sebebsiz infertilite mağduru musun ? Yillarımızı çöp ettiler sağlık sektörümuzde boşluklar mevcut

Valla çok haklısınız artık o kadar çok var ki tüp bebek aşılama başta bilsek ona göre tedavimizi oluruz
Sakıncası yoksa hangi acıbadem ?

Sebebsiz infertilite mağduru musun ? Yillarımızı çöp ettiler sağlık sektörümuzde boşluklar mevcut
Maalesef sebepsiz yani bir yandan şükrediyorum bir sorunumuz yok diye ama bir yandan da aklım almıyor sinirlerim bozuluyor neden olmuyor diye heralde bizim bilemediğimiz Allah’ın bir bildiği var diyorum yine hayırlısını diliyorum ama eşimin de benim de çok yıprandığı bir süreç maalesef
Sizin ilk çocuğunuz kaçıncı denemede ve nerde oldu acaba? şimdi dondurulmuş transfer di mi?

Umudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruz
Ben çok nazara gelirim. Bunu bilirim sosyal medyada sıradan bir foto bile paylaşamıyorum. Yıldızım düşük o yüzden Şimdi de tedirginim.

Hiç kötü şeyler düşünmeyin kan testiniz de güzel çıkacak inşallah herşeyin bir zamanı var demekki şimdi hazır hissettiniz ve şimdi olucak Allah nasip ederse

Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş

Ama beş gün öncesinde test yapmıssınız çok erken bence çıkmaması normal. Hiç bozmayın moralinizi bebiş varsa onu da kendinizi de strese sokmayın boş yere

Evet erken ama napayım dayanamadim inşaallah vardır bide karın ağrım çok var bel ağrısı kasiklarda ağrım baya var sanki hr an adete girecekmis gibiyim sizdede varmı ağrı
Bende agrı yok ama benim regllerimde ağrısız sızısız olur zaten. Ben de daha beteri var kanamaama burda çoğu kişide agrı var telaşlanmayın

Evet erken ama napayım dayanamadim inşaallah vardır bide karın ağrım çok var bel ağrısı kasiklarda ağrım baya var sanki hr an adete girecekmis gibiyim sizdede varmı ağrı
Benim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcak

Benim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcak
İnşaallah yarın güzel haberler alırsın idrardada cikmiş ama İdrarda hemen cikiyormu öyle bende çıkmaz diye yaptırmadım kaçıncı günde yaptırdın

5 yıl 3 aşılama 1 tüp bebekle geçti tüp bebek gebelik oluştu 12.hafta düşük oldu.kurtajdan 1.5 yıl sonra her şeyi unuttuğum ay hamile kaldım.tabiki sorunlu gebelik 35 haftaya kadar kızımı korudum.5 yılım çöp oldu bir problemimiz yoktu ama erken yapılan testler bir çok insanın hayatını kurtarabilir.

Bende de kasık ağrısı bel ağrısı vardı. Hep diyoruz adet sendromlarını da yaşıyoruz. Pozitifse bile vücut atmak için uğraştığından ağrılar olabiliyor o yüzden düşük önleyici ilaçları kullanıyoruz. Negatifse zaten regl kanaması oluyor. Mümkünse kendinizi çok dinlemeyin, tabiki burdan fikir edinin ama kendinizle kıyaslayıp üzülmeyin. Hepimizin hikayesi farklı, inşallah sizinki de mutlu sona ulaşır. Merakla bekliyoruz

Aanladim çok teşekkür ederim. Bu benim 4.denemm olmasına rağmen hala ilkmiş gibi. Diğer 3 denemdeki bütün herşeyi unutuyorum bende anlamadım neden böyle oluyor
Benim de 4. Tedavim. 2 tedaviden bir çocuğum olmasına rağmen ben bile unutmuşum, belirti var mıydı ilk zamanlar neler hissetmiştim ağrım sancım oluyor muydu. İyiki de unutuyoruz. Yoksa insan böyle maddi manevi her bakımdan zorlu yıllara bu kadar gönüllü olabilir mi. Allah a şükürler olsun

Valla iyi ki de unutuyoruz ben yumurta toplamayı bile nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum ama bugünleri unutmak iyi ya bu stresi iyi ki de unutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…