Benimde 9.gün keşke bende de iştah olmasa ilk defa böyle gördüm kendimiBenim bugün 11. Gün birkaç gündür adet sancısı gibi ağrı geliyor birkaç dk. Sonra bitiyor. Normalmiş sanırım.
Bir de hiç iştah yok. Zorla yiyorum.
Çok doğru nazara gelmek ben beddualı evlendiğim için eşimin ailesi yüzünden ondan olmadığını düşündüm hepUmudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruz
Bende brükselde yaptırıcaktım evime yakın diye ama rapor geçmediği için görüşmeye bile gitmemiştim
Niye beddualı evlendin ya sen ne kadar pozitif birisin şen şakraksın kim sana kıyıp beddua ettiÇok doğru nazara gelmek ben beddualı evlendiğim için eşimin ailesi yüzünden ondan olmadığını düşündüm hep
İş yerleri tüp bebek merkezlerinin raporlarını maalesef kabul etmiyormuş evetBende brükselde yaptırıcaktım evime yakın diye ama rapor geçmediği için görüşmeye bile gitmemiştim
Benim de bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm ve kasık bel ağrım var hiç test yapmadım evde çarşamba günü kan testini bekliyorumBenim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcak
Çok şükür bir kızınız var maşallah5 yıl 3 aşılama 1 tüp bebekle geçti tüp bebek gebelik oluştu 12.hafta düşük oldu.kurtajdan 1.5 yıl sonra her şeyi unuttuğum ay hamile kaldım.tabiki sorunlu gebelik 35 haftaya kadar kızımı korudum.5 yılım çöp oldu bir problemimiz yoktu ama erken yapılan testler bir çok insanın hayatını kurtarabilir.
Üzüldüm canım neden insanlar beddua ederler kiÇok doğru nazara gelmek ben beddualı evlendiğim için eşimin ailesi yüzünden ondan olmadığını düşündüm hep
Ali osman koyuncuoğlunda yaptırdım ordada çift transfer ediyor diye seçtimİş yerleri tüp bebek merkezlerinin raporlarını maalesef kabul etmiyormuş evet
Şimdi nerde yaptırıyorsunuz? Yarındı di mi test gününüzgüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bu grup hepimize şanslı gelecek
Sizde çocuğunuzu kucağınıza aldığınız gün bu kötü günler geride kalacak inanın.Amin canım rabbim sizinde kucaklarinizi doldursunÇok şükür bir kızınız var maşallah
Şimdi kardeşi de yolda
sonu güzel olunca insan çektiklerini unutuyordur eminim
İnşallah darısı bekleyen herkesin başına
Niye beddualı evlendin ya sen ne kadar pozitif birisin şen şakraksın kim sana kıyıp beddua etti
İstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadarÜzüldüm canım neden insanlar beddua ederler kişimdi onlarda pişman olmuşlardır.sen yinede hamileliğini bir süre kimseye söyleme benimde yıldızım çok düşük çok garip kazalar hep beni bulur
Bol bol dua et canım Adanada misin?Ben çok nazara gelirim. Bunu bilirim sosyal medyada sıradan bir foto bile paylaşamıyorum. Yıldızım düşük o yüzden Şimdi de tedirginim.
Ya su kayınvalideleri anlamak zor cidden ya iyi yapmışsınız valla madem evlat acısı yaşamak istemiyorlarmış ona göre davransaymış onlar. Kız bedduayla ilgili değil hiç takma kafana yediklerimiz içeriklerimizden hep eskiden ceketlerini atsalar hamile kalıyormuş kadınlar şimdi öyle mi çok var hamile kalamayan etrafımda.İstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadar
Sen kötü bişey yapmamışsın. Onlar öyle dedi de ondan çocuğum olmuyor gibi düşünme hiç. Nasip böyleymiş, vakti gelmemiş de olmamış. Allah tan iyi bilecek değiliz. Yine sen bilirsin ama hakkımı helal etmiyorum demek bile sana bir yük. Ben haklarımı helal ettim ecrini Allah versin demek daha doğru derler. Allah içini ferahlatsınİstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadar
Eşinin ailesi çok ayıp etmiş ama sen yinede onları utandir.Ve eşine daha çok sarıl siz mutlu olursanız onlarda haksızlik yaptıklarını düşünecektir.uzak olmakta ise yarar şehir değişikliği yapabilirsin aynı şehirde olursanız problemler devam eder.Sen bebisine odaklan belki bebiste aranızı düzeltirİstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadar
Bu fikri, o laflar yüzünden olmadığına olan inancını yok etmelisin kafandan muhakkak. Gerekirse bir profesyonel ile çalışmalısın ama bilinçaltını en kısa sürede bu inançtan temizlemelisin. Yoksa içten içe o fikir her yerde seni sıkıştıracak hamilelik döneminde, evladını büyütürken. Rabbim istemeden yaprak düşmez, başımıza gelen her şey ondan, hepsine bin şükür o yüzden dolayısıyla onlar ne derse desin. Evladına kıyıp bir anne bir baba o cümleyi kuramaz, kurmamalı zaten.İstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadar
Ben 6.ve 7.günde yaptım canım çıktıİnşaallah yarın güzel haberler alırsın idrardada cikmiş ama İdrarda hemen cikiyormu öyle bende çıkmaz diye yaptırmadım kaçıncı günde yaptırdın
Benm regl dönemi hiç ağrım sıızım olmaz ne bel ne kasık ne göğüs.ağrı olunca anladım bi değişiklik oldugu ondan yaptım açıkçası.Benim de bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm ve kasık bel ağrım var hiç test yapmadım evde çarşamba günü kan testini bekliyorum
Sizin ağrılarınız regl öncesi gibi mi?
Onlara uzak olmak annemlere uzak olmak gibi bişeyEşinin ailesi çok ayıp etmiş ama sen yinede onları utandir.Ve eşine daha çok sarıl siz mutlu olursanız onlarda haksızlik yaptıklarını düşünecektir.uzak olmakta ise yarar şehir değişikliği yapabilirsin aynı şehirde olursanız problemler devam eder.Sen bebisine odaklan belki bebiste aranızı düzeltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?