Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Umudunu yitirme canım Bizim sınavımız da buymuş bazıları tek gecede hamile kalıyor bizim gibilerde 5 yıl 10 yıl sonra .Acaba düğün günümuzde nazara mi geliyoruz
Çok doğru nazara gelmek ben beddualı evlendiğim için eşimin ailesi yüzünden ondan olmadığını düşündüm hep

Bende brükselde yaptırıcaktım evime yakın diye ama rapor geçmediği için görüşmeye bile gitmemiştim
İş yerleri tüp bebek merkezlerinin raporlarını maalesef kabul etmiyormuş evet
Şimdi nerde yaptırıyorsunuz? Yarındı di mi test gününüz güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah bu grup hepimize şanslı gelecek

Benim 3.4.günden itibaren kasık ağrım ve bel ağrım oldu.idrarda pozitfi gördüm çok şükür ama ağrılarım hala az az devam ediyor.bakalım yarın kan nasıl çıkıcak
Benim de bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm ve kasık bel ağrım var hiç test yapmadım evde çarşamba günü kan testini bekliyorum
Sizin ağrılarınız regl öncesi gibi mi?

Çok şükür bir kızınız var maşallah
Şimdi kardeşi de yolda
sonu güzel olunca insan çektiklerini unutuyordur eminim
İnşallah darısı bekleyen herkesin başına

Çok doğru nazara gelmek ben beddualı evlendiğim için eşimin ailesi yüzünden ondan olmadığını düşündüm hep
Üzüldüm canım neden insanlar beddua ederler ki şimdi onlarda pişman olmuşlardır.sen yinede hamileliğini bir süre kimseye söyleme benimde yıldızım çok düşük çok garip kazalar hep beni bulur

Ali osman koyuncuoğlunda yaptırdım ordada çift transfer ediyor diye seçtim hemde bir tanıdığımın ikiz kızları oldu hoşuma da gitti umarım şans bizlerle olur ❤

Çok şükür bir kızınız var maşallah
Şimdi kardeşi de yolda
sonu güzel olunca insan çektiklerini unutuyordur eminim
İnşallah darısı bekleyen herkesin başına
Sizde çocuğunuzu kucağınıza aldığınız gün bu kötü günler geride kalacak inanın.Amin canım rabbim sizinde kucaklarinizi doldursun

Niye beddualı evlendin ya sen ne kadar pozitif birisin şen şakraksın kim sana kıyıp beddua etti

Üzüldüm canım neden insanlar beddua ederler ki şimdi onlarda pişman olmuşlardır.sen yinede hamileliğini bir süre kimseye söyleme benimde yıldızım çok düşük çok garip kazalar hep beni bulur
İstenen gelindim ama sonra istenmeyen gelin oldum kayınvalidem benle aşık atmaya kalktı kıskançlıklar laf sokmalar fln derken zorla bize nişanı atmaya kalkıştılar biz eşimle devam ettik sadece benim ailemle nikah yapıp evlendik. Bu arada eşimin babası anneme benle evleniyor diye tlfda şöyle bir laf etti ben evlat acısı yaşadım onlarda yaşasın diye 2018de evlendim 2 kimyasalım var ve bu 2. Tüp bebek denemem hakkımda hayırlısı şimdi yeni yeni barıştık ama asla hakkımı helal etmiyorum eşimin zoruyla haftada 1 yemeğe fln gidiyorum o kadar

Ya su kayınvalideleri anlamak zor cidden ya iyi yapmışsınız valla madem evlat acısı yaşamak istemiyorlarmış ona göre davransaymış onlar. Kız bedduayla ilgili değil hiç takma kafana yediklerimiz içeriklerimizden hep eskiden ceketlerini atsalar hamile kalıyormuş kadınlar şimdi öyle mi çok var hamile kalamayan etrafımda.

Sen kötü bişey yapmamışsın. Onlar öyle dedi de ondan çocuğum olmuyor gibi düşünme hiç. Nasip böyleymiş, vakti gelmemiş de olmamış. Allah tan iyi bilecek değiliz. Yine sen bilirsin ama hakkımı helal etmiyorum demek bile sana bir yük. Ben haklarımı helal ettim ecrini Allah versin demek daha doğru derler. Allah içini ferahlatsın inşallah hayırlısıyla kucağına yavrunu alınca zaten kimseyi düşünmeyeceksin

Eşinin ailesi çok ayıp etmiş ama sen yinede onları utandir.Ve eşine daha çok sarıl siz mutlu olursanız onlarda haksızlik yaptıklarını düşünecektir.uzak olmakta ise yarar şehir değişikliği yapabilirsin aynı şehirde olursanız problemler devam eder.Sen bebisine odaklan belki bebiste aranızı düzeltir

Bu fikri, o laflar yüzünden olmadığına olan inancını yok etmelisin kafandan muhakkak. Gerekirse bir profesyonel ile çalışmalısın ama bilinçaltını en kısa sürede bu inançtan temizlemelisin. Yoksa içten içe o fikir her yerde seni sıkıştıracak hamilelik döneminde, evladını büyütürken. Rabbim istemeden yaprak düşmez, başımıza gelen her şey ondan, hepsine bin şükür o yüzden dolayısıyla onlar ne derse desin. Evladına kıyıp bir anne bir baba o cümleyi kuramaz, kurmamalı zaten.

Benim de bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm ve kasık bel ağrım var hiç test yapmadım evde çarşamba günü kan testini bekliyorum
Sizin ağrılarınız regl öncesi gibi mi?
Benm regl dönemi hiç ağrım sıızım olmaz ne bel ne kasık ne göğüs.ağrı olunca anladım bi değişiklik oldugu ondan yaptım açıkçası.

Herkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin

Onlara uzak olmak annemlere uzak olmak gibi bişey annemin karşı apartman komşuları oluyor biz uzak oturuyoruz ama haftasonu annemlere geldiğimde illa görmek zorundayım. Bugün içim bir tuhaf allah hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…