Öyle tabi haklısın canım herşey allahtan benimki erken menopoz işte stres sıkıntı hep sebeplerSen kötü bişey yapmamışsın. Onlar öyle dedi de ondan çocuğum olmuyor gibi düşünme hiç. Nasip böyleymiş, vakti gelmemiş de olmamış. Allah tan iyi bilecek değiliz. Yine sen bilirsin ama hakkımı helal etmiyorum demek bile sana bir yük. Ben haklarımı helal ettim ecrini Allah versin demek daha doğru derler. Allah içini ferahlatsıninşallah hayırlısıyla kucağına yavrunu alınca zaten kimseyi düşünmeyeceksin
Ay sen benim kaynanayı görsen benden kısa giyer saçlar renkli hep o hep oYa su kayınvalideleri anlamak zor cidden ya iyi yapmışsınız valla madem evlat acısı yaşamak istemiyorlarmış ona göre davransaymış onlar. Kız bedduayla ilgili değil hiç takma kafana yediklerimiz içeriklerimizden hep eskiden ceketlerini atsalar hamile kalıyormuş kadınlar şimdi öyle mi çok var hamile kalamayan etrafımda.
Selam hosgeldiniz hayırlısı olsun bakalım yarın inşallah güzel haberlerle gelin evet çok zor bir süreç ama beraber daha rahat atlatıyoruz inşallah hep güzel haberlerle...Herkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Hoşgeldin umarım pozitif sonucunu söylersin yarınHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki annemde babamın ailesinden çok çekmiş ve o da erken menapoza girmiş kız kendine dert edinme onları . Boşver benim evliliğinde de hiçkimse bize kuruş yardım etmedi herşeyi kendimiz yaptık ne yapalım hiç takmıyorum valla herkesin dili ona göre kısa olsun işte. Bak sende üzülme kendine yapıyorsun o gene süsünde gezmesinde kalır . Yazık benim annemde çok erken menapoza girmiş hep babamın ailesi yüzünden valla ben eşimin ailesini takmıyprum ne yapayımAy sen benim kaynanayı görsen benden kısa giyer saçlar renkli hep o hep oen iyisini o bilir o yapar fln olurmu onlar ayırsın diye beklediler mobilya düğün yapmak ağır geldi kim süslenip püslenip gezicek para kalması lazım benim stres sıkıntı erken menapoz
Zaten nasıl bir anne baba anlamadım ben ailemde böyle bişey görmedim çok farklılarBu fikri, o laflar yüzünden olmadığına olan inancını yok etmelisin kafandan muhakkak. Gerekirse bir profesyonel ile çalışmalısın ama bilinçaltını en kısa sürede bu inançtan temizlemelisin. Yoksa içten içe o fikir her yerde seni sıkıştıracak hamilelik döneminde, evladını büyütürken. Rabbim istemeden yaprak düşmez, başımıza gelen her şey ondan, hepsine bin şükür o yüzden dolayısıyla onlar ne derse desin. Evladına kıyıp bir anne bir baba o cümleyi kuramaz, kurmamalı zaten.
Niye için bir tuhaf neyin var?Onlara uzak olmak annemlere uzak olmak gibi bişeyannemin karşı apartman komşuları oluyor biz uzak oturuyoruz ama haftasonu annemlere geldiğimde illa görmek zorundayım. Bugün içim bir tuhaf allah hayır etsin
İnşallah canım yarin büyük gün ama kanı verdikten sonraki süreci nasıl beklicem onu düşünüyorum.Hepimiz için güzel bir gün olur inşallahHoşgeldin umarım pozitif sonucunu söylersin yarınbenimde yarın test gününüm 19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi
Ay takımıyım diyorum tamam diyorum sakin kalcam pattt bişey yapıyor torik gibi geriliyorumYa seni o kadar iyi anlıyorum ki annemde babamın ailesinden çok çekmiş ve o da erken menapoza girmiş kız kendine dert edinme onları . Boşver benim evliliğinde de hiçkimse bize kuruş yardım etmedi herşeyi kendimiz yaptık ne yapalım hiç takmıyorum valla herkesin dili ona göre kısa olsun işte. Bak sende üzülme kendine yapıyorsun o gene süsünde gezmesinde kalır . Yazık benim annemde çok erken menapoza girmiş hep babamın ailesi yüzünden valla ben eşimin ailesini takmıyprum ne yapayım
Allahtan yarım saat 45 dkda çıkıyormuş buraya girersin iki sohbet şamata geçer diye ümit ediyorumİnşallah canım yarin büyük gün ama kanı verdikten sonraki süreci nasıl beklicem onu düşünüyorum.Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
Bilemedim ki canım sol koluma çok yattım diye sol kolum uyuşuyor içimde de burukluk var allah hayır etsinNiye için bir tuhaf neyin var?
Hoşgeldin SimayHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
burcik inşallah yarın güzel haberlerle gel de hep beraber mutlu olalımAy takımıyım diyorum tamam diyorum sakin kalcam pattt bişey yapıyor torik gibi geriliyorumaynen benimde öyle 33 yaşındaym erken menopoz eğer çocuk doğurmassam 2 sene içinde dahada zormuş neyse hayırlısı kısmet diyorum
Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsınız yarınHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
O burukluk yarının merakındanBilemedim ki canım sol koluma çok yattım diye sol kolum uyuşuyor içimde de burukluk var allah hayır etsin
Ne de güzel biliyorsunÖyle tabi haklısın canım herşey allahtan benimki erken menopoz işte stres sıkıntı hep sebepleröyle haklısın öbür tarafta yük bana bide benden erken ölürlerse helallik için çağırıp dururlar
Merhaba, yarın baya bi sonuç çıkacak bende dahil. Umarım hepimizden güzel haberler gelirHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Allah gönlünüze göre versin, müjdeli haber verirsiniz inşallahHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Onların lafından hiçbir şey olmayacağına inan, kendine bunu hep hatırlat. Yarın güzel haberler alacaksın inşallah, dört gözle bize yazmanı bekleyeceğimZaten nasıl bir anne baba anlamadım ben ailemde böyle bişey görmedim çok farklılarprofesyonel yardımı düşündüm ama ne biliyim onlar içinde gitmeyi tercih etmedim açıkça umarım pozitifi görürüm hayırlısıyla evladımı kucağıma alırım da bütün sıkıntılarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?