Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Öyle tabi haklısın canım herşey allahtan benimki erken menopoz işte stres sıkıntı hep sebepler öyle haklısın öbür tarafta yük bana bide benden erken ölürlerse helallik için çağırıp dururlar

Ay sen benim kaynanayı görsen benden kısa giyer saçlar renkli hep o hep o en iyisini o bilir o yapar fln olurmu onlar ayırsın diye beklediler mobilya düğün yapmak ağır geldi kim süslenip püslenip gezicek para kalması lazım benim stres sıkıntı erken menapoz

Selam hosgeldiniz hayırlısı olsun bakalım yarın inşallah güzel haberlerle gelin evet çok zor bir süreç ama beraber daha rahat atlatıyoruz inşallah hep güzel haberlerle...

Hoşgeldin umarım pozitif sonucunu söylersin yarın benimde yarın test gününüm 19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki annemde babamın ailesinden çok çekmiş ve o da erken menapoza girmiş kız kendine dert edinme onları . Boşver benim evliliğinde de hiçkimse bize kuruş yardım etmedi herşeyi kendimiz yaptık ne yapalım hiç takmıyorum valla herkesin dili ona göre kısa olsun işte. Bak sende üzülme kendine yapıyorsun o gene süsünde gezmesinde kalır . Yazık benim annemde çok erken menapoza girmiş hep babamın ailesi yüzünden valla ben eşimin ailesini takmıyprum ne yapayım

Zaten nasıl bir anne baba anlamadım ben ailemde böyle bişey görmedim çok farklılar profesyonel yardımı düşündüm ama ne biliyim onlar içinde gitmeyi tercih etmedim açıkça umarım pozitifi görürüm hayırlısıyla evladımı kucağıma alırım da bütün sıkıntılarım geçer

Hoşgeldin umarım pozitif sonucunu söylersin yarın benimde yarın test gününüm 19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi
İnşallah canım yarin büyük gün ama kanı verdikten sonraki süreci nasıl beklicem onu düşünüyorum.Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

Ay takımıyım diyorum tamam diyorum sakin kalcam pattt bişey yapıyor torik gibi geriliyorum aynen benimde öyle 33 yaşındaym erken menopoz eğer çocuk doğurmassam 2 sene içinde dahada zormuş neyse hayırlısı kısmet diyorum

Hoşgeldin Simay
İnşallah yarın güzel haberlerini de yazarsın

Hadi
burcik inşallah yarın güzel haberlerle gel de hep beraber mutlu olalım

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsınız yarın

Ne de güzel biliyorsun Mesajlarından bile nasıl pozitif biri olduğun belli. Sen şimdi kendine ve inşallah da bebişine odaklan gerisi hallolur yolunu bulur

Merhaba, yarın baya bi sonuç çıkacak bende dahil. Umarım hepimizden güzel haberler gelir Benimde 16 şubat 2 tane 3.gün embriyosu

Allah gönlünüze göre versin, müjdeli haber verirsiniz inşallah

Onların lafından hiçbir şey olmayacağına inan, kendine bunu hep hatırlat. Yarın güzel haberler alacaksın inşallah, dört gözle bize yazmanı bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…