Bana hastaneden msj geldi sonucunuz çıktı diye. Hastanenin sonuç sayfasından baktım ama ellerim titriyordu tc mi güvenlik kodunu falan çok zor yazdımAllahtan yarım saat 45 dkda çıkıyormuş buraya girersin iki sohbet şamata geçer diye ümit ediyorum
İnşallah canım ya aynı gün olmuş transfer sonuçlarda güzel olur umarimMerhaba, yarın baya bi sonuç çıkacak bende dahil. Umarım hepimizden güzel haberler gelirBenimde 16 şubat 2 tane 3.gün embriyosu
İnşallah öyledir birkaç gün önce bendede köyü renkli akıntı oldu sancimda vardı bende çok korkmuştum adetmi oluyorum diye geçti şimdi yok benim belirti olarak kasıkta ağrım var bide göğüslerim aciyoKızlar bugün kahverengi lekelenme geldi umarım yerleşme kanamasidir
EvetBol bol dua et canım Adanada misin?
Kaçincı gün transferden sonra?Kızlar bugün kahverengi lekelenme geldi umarım yerleşme kanamasidir
Inş cnn geçen yıl da gelmişti gebelik öncesi, ağrım çok var benimdeİnşallah öyledir birkaç gün önce bendede köyü renkli akıntı oldu sancimda vardı bende çok korkmuştum adetmi oluyorum diye geçti şimdi yok benim belirti olarak kasıkta ağrım var bide göğüslerim aciyo
Tam 1 hafta oldu canimKaçincı gün transferden sonra?
Yerleşmedir o ama gene de doktorunuza sorsaydınız. Benim doktorum yerleşme kanaması falan dinlememiş dayamıştı progesteronuTam 1 hafta oldu canim
Benim vericeğim hastanede esonuç sistemi yokmuş ya kapıda nöbete kalıcam yada kuzen eskiden orda çalışıyordu o sorup öğrenicekBana hastaneden msj geldi sonucunuz çıktı diye. Hastanenin sonuç sayfasından baktım ama ellerim titriyordu tc mi güvenlik kodunu falan çok zor yazdımbenim sonuç hala e nabıza düşmedi bu arada, hastaneden sorgulamak için dosya numaranı öğren. Ordan daha çabuk görürsün :)
Ay inşallah güzel haberle gelirim mart hepimize güzel gelirOnların lafından hiçbir şey olmayacağına inan, kendine bunu hep hatırlat. Yarın güzel haberler alacaksın inşallah, dört gözle bize yazmanı bekleyeceğim
Aminn inşallahNe de güzel biliyorsunMesajlarından bile nasıl pozitif biri olduğun belli. Sen şimdi kendine ve inşallah da bebişine odaklan gerisi hallolur yolunu bulur
Benimde 11.günde oldu lekelenme. İğne verdiler. Sana da ekstra iğne ya da hap verdiler mi ?İnşallah öyledir birkaç gün önce bendede köyü renkli akıntı oldu sancimda vardı bende çok korkmuştum adetmi oluyorum diye geçti şimdi yok benim belirti olarak kasıkta ağrım var bide göğüslerim aciyo
Açıkçası hiç doktorumu arayıp söylemedim bişey kullandıklarımda bnm kan sulandırıcı ,progestan günde 3 defa ikişer tane alttan bide estrofemBenimde 11.günde oldu lekelenme. İğne verdiler. Sana da ekstra iğne ya da hap verdiler mi ?
Hımm bana leke olursa haber verin demişlerdi. Progestan fitili bıraktırdılar, üç gün iğne yaptır sonra yine konuşalım dediler. İğne yine progsteron hormonu içerik fitille aynı. Bi de coraspini bıraktım. Ama sizin kendi kendine kesilmiş zaten. Ben dün iğne yaptırmama rağmen bu sabah yine lekeyle uyandım. Yarın sabahta yine iğne yaptırıp kan vereceğim. Dün 11.günde 100 çıktı sonuç, yarın 13.gün bakalımAçıkçası hiç doktorumu arayıp söylemedim bişey kullandıklarımda bnm kan sulandırıcı ,progestan günde 3 defa ikişer tane alttan bide estrofem
Oksapar kullanıyor musunHımm bana leke olursa haber verin demişlerdi. Progestan fitili bıraktırdılar, üç gün iğne yaptır sonra yine konuşalım dediler. İğne yine progsteron hormonu içerik fitille aynı. Bi de coraspini bıraktım. Ama sizin kendi kendine kesilmiş zaten. Ben dün iğne yaptırmama rağmen bu sabah yine lekeyle uyandım. Yarın sabahta yine iğne yaptırıp kan vereceğim. Dün 11.günde 100 çıktı sonuç, yarın 13.gün bakalım
Yok hiç kullanmadım onu.Oksapar kullanıyor musun
Bnm doktor hiç leke filan olur olursa haber ver filan demedi iki tane iğne vermisti birini 3 üncü gün birini 6 inci gün vuruldum şuanda bile kasıkta ağrım var afedersin ama alttan bişey sokuyolar sankiHımm bana leke olursa haber verin demişlerdi. Progestan fitili bıraktırdılar, üç gün iğne yaptır sonra yine konuşalım dediler. İğne yine progsteron hormonu içerik fitille aynı. Bi de coraspini bıraktım. Ama sizin kendi kendine kesilmiş zaten. Ben dün iğne yaptırmama rağmen bu sabah yine lekeyle uyandım. Yarın sabahta yine iğne yaptırıp kan vereceğim. Dün 11.günde 100 çıktı sonuç, yarın 13.gün bakalım
Zaten lekelenmede onu da kesiyorlar ben hem oksapar hem coraspirin kullanıyordum ikisini de kestilerYok hiç kullanmadım onu.
Hadi
burcik inşallah yarın güzel haberlerle gel de hep beraber mutlu olalım
Babam devlete aşı olmaya gitti yalvardım bende geliyim kan veriyim diye kimse duymadı beniO burukluk yarının merakındanyarın inşallah birşeyciğin kalmayacak sabah erkenden git de kan ver bari
Benim şu an yaptırdığım iğneleri demekki size 3.-6. Günlerde yaptırmışlar :) aynı yere çıkıyor . Benimde bi huzursuz vücudum, ama lekeden mi iğneden mi bilemiyorum.Bnm doktor hiç leke filan olur olursa haber ver filan demedi iki tane iğne vermisti birini 3 üncü gün birini 6 inci gün vuruldum şuanda bile kasıkta ağrım var afedersin ama alttan bişey sokuyolar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?