Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Allahtan yarım saat 45 dkda çıkıyormuş buraya girersin iki sohbet şamata geçer diye ümit ediyorum
Bana hastaneden msj geldi sonucunuz çıktı diye. Hastanenin sonuç sayfasından baktım ama ellerim titriyordu tc mi güvenlik kodunu falan çok zor yazdım benim sonuç hala e nabıza düşmedi bu arada, hastaneden sorgulamak için dosya numaranı öğren. Ordan daha çabuk görürsün :)

Inş cnn geçen yıl da gelmişti gebelik öncesi, ağrım çok var benimde

Benim vericeğim hastanede esonuç sistemi yokmuş ya kapıda nöbete kalıcam yada kuzen eskiden orda çalışıyordu o sorup öğrenicek

Benimde 11.günde oldu lekelenme. İğne verdiler. Sana da ekstra iğne ya da hap verdiler mi ?

Açıkçası hiç doktorumu arayıp söylemedim bişey kullandıklarımda bnm kan sulandırıcı ,progestan günde 3 defa ikişer tane alttan bide estrofem
Hımm bana leke olursa haber verin demişlerdi. Progestan fitili bıraktırdılar, üç gün iğne yaptır sonra yine konuşalım dediler. İğne yine progsteron hormonu içerik fitille aynı. Bi de coraspini bıraktım. Ama sizin kendi kendine kesilmiş zaten. Ben dün iğne yaptırmama rağmen bu sabah yine lekeyle uyandım. Yarın sabahta yine iğne yaptırıp kan vereceğim. Dün 11.günde 100 çıktı sonuç, yarın 13.gün bakalım

Oksapar kullanıyor musun

Bnm doktor hiç leke filan olur olursa haber ver filan demedi iki tane iğne vermisti birini 3 üncü gün birini 6 inci gün vuruldum şuanda bile kasıkta ağrım var afedersin ama alttan bişey sokuyolar sanki

Bnm doktor hiç leke filan olur olursa haber ver filan demedi iki tane iğne vermisti birini 3 üncü gün birini 6 inci gün vuruldum şuanda bile kasıkta ağrım var afedersin ama alttan bişey sokuyolar sanki
Benim şu an yaptırdığım iğneleri demekki size 3.-6. Günlerde yaptırmışlar :) aynı yere çıkıyor . Benimde bi huzursuz vücudum, ama lekeden mi iğneden mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…