Bir şey kalmamış boşver yarını bekleBabam devlete aşı olmaya gitti yalvardım bende geliyim kan veriyim diye kimse duymadı benikaldım yarına
Huzursuz derken cnm iğne yerlerinmi ağrıyor ben çok acı çektim taş gibi olmuştu yerleri oturup kalkamadım ama o kadar iyi anlıyorum ki seni her tuvalette kalbim carpiyo acaba hastalandım mı diyeBenim şu an yaptırdığım iğneleri demekki size 3.-6. Günlerde yaptırmışlar :) aynı yere çıkıyor . Benimde bi huzursuz vücudum, ama lekeden mi iğneden mi bilemiyorum.
Yerleşmedir o ama gene de doktorunuza sorsaydınız. Benim doktorum yerleşme kanaması falan dinlememiş dayamıştı progesteronu
Kıyamam yaBir şey kalmamış boşver yarını bekle
Yarını bekliyoruzBabam devlete aşı olmaya gitti yalvardım bende geliyim kan veriyim diye kimse duymadı benikaldım yarına
Hayırlı olsun.inşallah yarın test yaptıracaklar olarak hepimiz mutlu güzel haberler veririzHerkese slm yeni üye oldum bende keşke daha önce olsaymisim ama ne güzel bu heyecanlı ve bı o kadarda stresli günleri daha rahat gecirirdim.Benimde 3 üncü gün embriyosu iki tane transfer edildi yarın test günüm içim içime sığmıyor ,bazen biseyler hissediyorum bazen hiç belirti olmuyor .Gerçekten çok zor bı surec Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Henüz sadece 2 iğne yaptırdım kalçadan ama çok ağrıyormuş gerçekten. Huzursuzlukta böyle karın ağrısı gibi gaz sancısı gibi. Ama aslında tam bir ağrıda değil, sızı var. AnlamlandıramıyorumHuzursuz derken cnm iğne yerlerinmi ağrıyor ben çok acı çektim taş gibi olmuştu yerleri oturup kalkamadım ama o kadar iyi anlıyorum ki seni her tuvalette kalbim carpiyo acaba hastalandım mı diye
Bende iğneye gittim geldim hava güneşli ama buzzGüneşlibir gün mis gibi bir hava parka gittim geldim kizlar siz neler yapıyorsunuz
Benim sol popoda yer bulamadılar bugün tekrar sağdan yaptırdım sen düşünHenüz sadece 2 iğne yaptırdım kalçadan ama çok ağrıyormuş gerçekten. Huzursuzlukta böyle karın ağrısı gibi gaz sancısı gibi. Ama aslında tam bir ağrıda değil, sızı var. Anlamlandıramıyorumstreste var tabi, yarın olsun bir an önce rahatlayacak gibiyim :)
AminHayırlı olsun.inşallah yarın test yaptıracaklar olarak hepimiz mutlu güzel haberler veririz
Benim sol popoda yer bulamadılar bugün tekrar sağdan yaptırdım sen düşün
Kızlar bende eger bebegım olmazsa bir kaç ay içinde aşılama tüpbebek olacagım sanırım.. nasılsınız nasıl şeyler bunlar hıc bılgım yok korkularım cokÖyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.
Valla umarım Allah yüzünüze bakar da normal yollardan hamile kalırsınız. Tüp bebek biraz zor bir süreç korkutmak gibi olmasın ama çok ilaç alıyoruz ve süreç zorlu. Yumurtalarınız toplanıyor ayrı dert transfer oluyorsunuz sonra bekle 10-12 gün kan testi için bitmedi bir daha test ver iki gün sonra. Bazen üçüncü testi isterler bir iki gün daha beklersiniz . Sonra kese için bir hafta bekle kalp atışı için sonraki iki hafta bekle... ben 13 tane ilaç kullandım bunlardan üçü iğneydi. Valla gözünüzü korkutmayayım ama bence normal yoldan olsa en temiziKızlar bende eger bebegım olmazsa bir kaç ay içinde aşılama tüpbebek olacagım sanırım.. nasılsınız nasıl şeyler bunlar hıc bılgım yok korkularım cok
Ya ben okurken yoruldum gercekten rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dualarımda bebek sahıbı olmak ısteyenlerede yer veriyorum milletimiz çoğalsın azalmayalım dıye.. kımsenın kucağı boş kalmasın diye.. inşallah tez zamanda hamile kalırsınızValla umarım Allah yüzünüze bakar da normal yollardan hamile kalırsınız. Tüp bebek biraz zor bir süreç korkutmak gibi olmasın ama çok ilaç alıyoruz ve süreç zorlu. Yumurtalarınız toplanıyor ayrı dert transfer oluyorsunuz sonra bekle 10-12 gün kan testi için bitmedi bir daha test ver iki gün sonra. Bazen üçüncü testi isterler bir iki gün daha beklersiniz . Sonra kese için bir hafta bekle kalp atışı için sonraki iki hafta bekle... ben 13 tane ilaç kullandım bunlardan üçü iğneydi. Valla gözünüzü korkutmayayım ama bence normal yoldan olsa en temizi
Valla yaaa yazık gariplerimbu popolar ne yapsın nasıl dayansın bu acılara
Amin inşallah siz de tez zamanda normal yollardan hamile kalırsınız. Ama tüp bebek düşünürseniz buyurun biz burda birbirimize destek oluyoruzYa ben okurken yoruldum gercekten rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dualarımda bebek sahıbı olmak ısteyenlerede yer veriyorum milletimiz çoğalsın azalmayalım dıye.. kımsenın kucağı boş kalmasın diye.. inşallah tez zamanda hamile kalırsınız
Ya üç ay vurursak asıl o zaman yandık vallaValla yaaa yazık gariplerimherşey güzel şeyler için
Ben 15 şubattan beri vuruluyorumYa üç ay vurursak asıl o zaman yandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?