Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim şu an yaptırdığım iğneleri demekki size 3.-6. Günlerde yaptırmışlar :) aynı yere çıkıyor . Benimde bi huzursuz vücudum, ama lekeden mi iğneden mi bilemiyorum.
Huzursuz derken cnm iğne yerlerinmi ağrıyor ben çok acı çektim taş gibi olmuştu yerleri oturup kalkamadım ama o kadar iyi anlıyorum ki seni her tuvalette kalbim carpiyo acaba hastalandım mı diye

Hayırlı olsun.inşallah yarın test yaptıracaklar olarak hepimiz mutlu güzel haberler veririz

Huzursuz derken cnm iğne yerlerinmi ağrıyor ben çok acı çektim taş gibi olmuştu yerleri oturup kalkamadım ama o kadar iyi anlıyorum ki seni her tuvalette kalbim carpiyo acaba hastalandım mı diye
Henüz sadece 2 iğne yaptırdım kalçadan ama çok ağrıyormuş gerçekten. Huzursuzlukta böyle karın ağrısı gibi gaz sancısı gibi. Ama aslında tam bir ağrıda değil, sızı var. Anlamlandıramıyorum streste var tabi, yarın olsun bir an önce rahatlayacak gibiyim :)

Benim sol popoda yer bulamadılar bugün tekrar sağdan yaptırdım sen düşün

Öyleymiş iğne yaptım bir kere geldi başka gelmedi çok şükür inşallah artık gelmez ve dediğiniz gibi tutunma dönemindendir.
Kızlar bende eger bebegım olmazsa bir kaç ay içinde aşılama tüpbebek olacagım sanırım.. nasılsınız nasıl şeyler bunlar hıc bılgım yok korkularım cok

Kızlar bende eger bebegım olmazsa bir kaç ay içinde aşılama tüpbebek olacagım sanırım.. nasılsınız nasıl şeyler bunlar hıc bılgım yok korkularım cok
Valla umarım Allah yüzünüze bakar da normal yollardan hamile kalırsınız. Tüp bebek biraz zor bir süreç korkutmak gibi olmasın ama çok ilaç alıyoruz ve süreç zorlu. Yumurtalarınız toplanıyor ayrı dert transfer oluyorsunuz sonra bekle 10-12 gün kan testi için bitmedi bir daha test ver iki gün sonra. Bazen üçüncü testi isterler bir iki gün daha beklersiniz . Sonra kese için bir hafta bekle kalp atışı için sonraki iki hafta bekle... ben 13 tane ilaç kullandım bunlardan üçü iğneydi. Valla gözünüzü korkutmayayım ama bence normal yoldan olsa en temizi

Ya ben okurken yoruldum gercekten rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dualarımda bebek sahıbı olmak ısteyenlerede yer veriyorum milletimiz çoğalsın azalmayalım dıye.. kımsenın kucağı boş kalmasın diye.. inşallah tez zamanda hamile kalırsınız

Amin inşallah siz de tez zamanda normal yollardan hamile kalırsınız. Ama tüp bebek düşünürseniz buyurun biz burda birbirimize destek oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…