Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bekarlığımdan beri en çok istediğim şeydi. Eğer ikiz olmuş olsaydı şuan yeniden tedavide olmazdım. Tabiki zor olur da ne bileyim çok isterdim ikiz kızlarım olsun
Merhabalar görünce dayanamadım yazayım dedim 2015 re tüp bebek tedavisi ile ikiz kızlarım oldu şuan 5 yaşındalar ve kısmetse yarın dondurulmuştan transfer yapılacak yani insanın içine o isteği Allah verince ikizin olmasi o zorluğu sıkıntıyı düşünmüyorsun Allah hepimizin gönlüne göre versin

Allah bağışlasın canım zor olmuştur ama en güzel duygu beraber buyumusleriyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler

Yaaa maşallah kızlarınıza Allah size bağışlasın. İnşallah yarınki transferden de olumlu sonuç alırsınız ben de dondurulmuştan transfer oldum çok şükür şimdilik pozitif, kalp atışını duymayı bekliyorum. Tek embriyo konuldu ama Allah biliyor ya acaba bölünür de ikiz kızlarım olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…