Ben de 16 subattan beri vuruluyorum kanamam böyle giderse üç ay vurulacam sanırımBen 15 şubattan beri vuruluyorum
Canım güzel sonuçlarımızı devam ettirelimde vurulalım napalımBen de 16 subattan beri vuruluyorum kanamam böyle giderse üç ay vurulacam sanırım
İnşallah ya ben razıyım valla hem göbekten hem kalçadan progesteron almaya yeter ki bizimle kalsın yavrucuklarCanım güzel sonuçlarımızı devam ettirelimde vurulalım napalımilerde anlatırız pırlantalarımıza
İnşallah canım mart bize uğurlu gelicek buna eminimİnşallah ya ben razıyım valla hem göbekten hem kalçadan progesteron almaya yeter ki bizimle kalsın yavrucuklar
Valla kaşığında agrı olup pozitif olan çok kişi var hayır olsun inşallahKızlar sol kasığımda ağrı oluyor kramp gibi dua edin hayırlara işaret olsun
Benim 22 şubatta 5. Gün embriyo transferi dr 10 gün sonra dedi kan testi ben de çarşamba yaptırırım diyorumValla kaşığında agrı olup pozitif olan çok kişi var hayır olsun inşallahsenin test gününne zaman
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerleBenim 22 şubatta 5. Gün embriyo transferi dr 10 gün sonra dedi kan testi ben de çarşamba yaptırırım diyorum
İnşallah hep beraber haftalarımızı da sayarızHa
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle
Ay bal damlıyor ağzından inşallahİnşallah hep beraber haftalarımızı da sayarız
Benim şehrime yaz geldi canımBende iğneye gittim geldim hava güneşli ama buzzsol popo da yer bulamadılar tekrar sağdan iğne yedim
Dualarımız sizlerle canım hadi hepimiz hamiş olalımKızlar sol kasığımda ağrı oluyor kramp gibi dua edin hayırlara işaret olsun
Ben göbeği kola aldım valla zorlanıyordum kol daha rahat oldu ama popoya çare yokBenim şehrime yaz geldi canımAyy ayyy iğne deme bana haftada 1 kalçadan şimdi gobektende basladim popolar hep beze oldu oturamiyoruz
Ayy kıyamamBen göbeği kola aldım valla zorlanıyordum kol daha rahat oldu ama popoya çare yok
Merhabalar görünce dayanamadım yazayım dedim 2015 re tüp bebek tedavisi ile ikiz kızlarım oldu şuan 5 yaşındalar ve kısmetse yarın dondurulmuştan transfer yapılacakBekarlığımdan beri en çok istediğim şeydi. Eğer ikiz olmuş olsaydı şuan yeniden tedavide olmazdım. Tabiki zor olur da ne bileyim çok isterdim ikiz kızlarım olsun
3 güncük kalmisBenim 22 şubatta 5. Gün embriyo transferi dr 10 gün sonra dedi kan testi ben de çarşamba yaptırırım diyorum
Allah bağışlasın canım zor olmuştur ama en güzel duygu beraber buyumuslerMerhabalar görünce dayanamadım yazayım dedim 2015 re tüp bebek tedavisi ile ikiz kızlarım oldu şuan 5 yaşındalar ve kısmetse yarın dondurulmuştan transfer yapılacakyani insanın içine o isteği Allah verince ikizin olmasi o zorluğu sıkıntıyı düşünmüyorsun Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yaaa maşallah kızlarınızaMerhabalar görünce dayanamadım yazayım dedim 2015 re tüp bebek tedavisi ile ikiz kızlarım oldu şuan 5 yaşındalar ve kısmetse yarın dondurulmuştan transfer yapılacakyani insanın içine o isteği Allah verince ikizin olmasi o zorluğu sıkıntıyı düşünmüyorsun Allah hepimizin gönlüne göre versin
Kalçadan hangi iğne ve hergün mü göbekten hangi iğne ve hergün mü?Benim şehrime yaz geldi canımAyy ayyy iğne deme bana haftada 1 kalçadan şimdi gobektende basladim popolar hep beze oldu oturamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?