Pozitifliğin burdan bile geçiyor3 güncük kalmishadi bakalım beraber sayıyoruz her şey güzel olacak
İnşallah güzel haberler alırız hepimizYaaa maşallah kızlarınızaAllah size bağışlasın. İnşallah yarınki transferden de olumlu sonuç alırsınız ben de dondurulmuştan transfer oldum çok şükür şimdilik pozitif, kalp atışını duymayı bekliyorum. Tek embriyo konuldu ama Allah biliyor ya acaba bölünür de ikiz kızlarım olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Amiiiin , Allah razı olsunİnşallah güzel haberler alırız hepimizçok farklı bir heyecan insan düşünmeden edemiyor gerçekten hayırlısına gönlümüzü razı etsin Allah'ım İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Herkesin farklı çıkıyor 5 üzeri pozitif ama . Kiminin çok yüksek çıkıyor kiminin 100 lerde bir değer çıkıyorKizlar benim ilk ya bilmediğim için soruyorum yarınki kan tahlilini kendi oturduğum semtteki polikilinikte yaptiricam sonuçları n kaç çıkması gerekiyor
Anladım cnm bu gece sabah olmucqk gibiHerkesin farklı çıkıyor 5 üzeri pozitif ama . Kiminin çok yüksek çıkıyor kiminin 100 lerde bir değer çıkıyor
Ay evet ya beklemek çok zor. Grupta yarını bekleyen çok kişi var. Kiminin ilk testi kiminin ikinci. Ben de salıyı bekliyorum. Beklemek çok zor ve zaman duruyor sanki...Anladım cnm bu gece sabah olmucqk gibi
Salıyı bekleyenler +1Ay evet ya beklemek çok zor. Grupta yarını bekleyen çok kişi var. Kiminin ilk testi kiminin ikinci. Ben de salıyı bekliyorum. Beklemek çok zor ve zaman duruyor sanki...
İlk testin mi zeynepSalıyı bekleyenler +1
Evetİlk testin mi zeynep
Ayyy evet ilk test heyecanlı ama sonra da heyecan hiç bitmiyor kaçıncı günün transferinin?Evetilk deneme, ilk test, kalp güpppgüppp
Al benden de o kadarAnladım cnm bu gece sabah olmucqk gibi
Bugün 10.günümAyyy evet ilk test heyecanlı ama sonra da heyecan hiç bitmiyor kaçıncı günün transferinin?
Sözde dayanacak yapmayacaktım ama dün sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, şükürler olsun. Fekat kan tahlil sonucunu görmeden inanmayacağım sanırsamBugün 10.günüm
Napalım salıyı bekleriz bizde test yapmayı düşünüyor musun
Ay hadi bakalım harika haber ya pozitifi görmüşsün ilte iyi ki yapmışsın. Ben normalde karşıyım ama pozitifi gördüysen ne güzelSözde dayanacak yapmayacaktım ama dün sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, şükürler olsun. Fekat kan tahlil sonucunu görmeden inanmayacağım sanırsam
Ay pozitifi gördüysen yarın da kan verebilirsin aslındaSözde dayanacak yapmayacaktım ama dün sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, şükürler olsun. Fekat kan tahlil sonucunu görmeden inanmayacağım sanırsam
Ben de seninle aynı fikirdeyimAy pozitifi gördüysen yarın da kan verebilirsin aslındakafanı karıştırmayayım tabi ben hep gününü bekleme, evde test yapmama taraftarıydım ama benimki olumsuz sonuç alıp erkenden üzülmeye başlamamak içindi.
Aynı şeyleri yazmışızBen de seninle aynı fikirdeyim
Sen kaçıncı kanı veriyorsun adaşımAy evet ya beklemek çok zor. Grupta yarını bekleyen çok kişi var. Kiminin ilk testi kiminin ikinci. Ben de salıyı bekliyorum. Beklemek çok zor ve zaman duruyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?