Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnşallah güzel haberler alırız hepimiz çok farklı bir heyecan insan düşünmeden edemiyor gerçekten hayırlısına gönlümüzü razı etsin Allah'ım İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kizlar benim ilk ya bilmediğim için soruyorum yarınki kan tahlilini kendi oturduğum semtteki polikilinikte yaptiricam sonuçları n kaç çıkması gerekiyor
Herkesin farklı çıkıyor 5 üzeri pozitif ama . Kiminin çok yüksek çıkıyor kiminin 100 lerde bir değer çıkıyor

Sözde dayanacak yapmayacaktım ama dün sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, şükürler olsun. Fekat kan tahlil sonucunu görmeden inanmayacağım sanırsam
Ay hadi bakalım harika haber ya pozitifi görmüşsün ilte iyi ki yapmışsın. Ben normalde karşıyım ama pozitifi gördüysen ne güzel

Sözde dayanacak yapmayacaktım ama dün sabah idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, şükürler olsun. Fekat kan tahlil sonucunu görmeden inanmayacağım sanırsam
Ay pozitifi gördüysen yarın da kan verebilirsin aslında kafanı karıştırmayayım tabi ben hep gününü bekleme, evde test yapmama taraftarıydım ama benimki olumsuz sonuç alıp erkenden üzülmeye başlamamak içindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…