Ben üç tane kan verdim kese için gidecem. Aslında keseyi de gördüm ama kanama alanı vardı o ne durumda onu görmeye gidecem sanırım yani açıkçası bilmiyorum niye gittiğimi doktor çağırdı ben de gidecemSen kaçıncı kanı veriyorsun adaşım
Ben üç tane kan verdim kese için gidecem. Aslında keseyi de gördüm ama kanama alanı vardı o ne durumda onu görmeye gidecem sanırım yani açıkçası bilmiyorum niye gittiğimi doktor çağırdı ben de gidecem
Güzel haberlerle inşallahBen üç tane kan verdim kese için gidecem. Aslında keseyi de gördüm ama kanama alanı vardı o ne durumda onu görmeye gidecem sanırım yani açıkçası bilmiyorum niye gittiğimi doktor çağırdı ben de gidecem
Evet ya geçen benim de aklıma geldi ne oldu acaba?4yapraklıyonca gibi bir hesap vardı, onunda sonuç tarihi yaklaşıyordu ama bi süredir görmüyorum hiç
Hah etiketlemişsin, ben yapamadım. Girerse görür artık onu merak ettiğimiziEvet ya geçen benim de aklıma geldi ne oldu acaba?4yaprakli yoncam
Evet evet karşısın biliyorumAy hadi bakalım harika haber ya pozitifi görmüşsün ilte iyi ki yapmışsın. Ben normalde karşıyım ama pozitifi gördüysen ne güzel
Teşekkür ederim, hep beraber kucaklayalım şu mintrikleriAy pozitifi gördüysen yarın da kan verebilirsin aslındakafanı karıştırmayayım tabi ben hep gününü bekleme, evde test yapmama taraftarıydım ama benimki olumsuz sonuç alıp erkenden üzülmeye başlamamak içindi.
EvetAy hadi bakalım harika haber ya pozitifi görmüşsün ilte iyi ki yapmışsın. Ben normalde karşıyım ama pozitifi gördüysen ne güzel
Yarın kan ver en iyisiEvet8 kez kontrol etsem de inanmayıp, gördüm. Şükür. Şimdi gelsin sıradaki level
Ben sakladım sardım bişeye.gidip gelip bakıyorumEvet8 kez kontrol etsem de inanmayıp, gördüm. Şükür. Şimdi gelsin sıradaki level
Pek sevgili kocam bey kabul etmioooo, huysuz. Doktor 2si demiş 2si olacakmışYarın kan ver en iyisiseni de öğrenelim
Bende yaptım canım onu, flaşlı flaşsız fotiler çekildiBen sakladım sardım bişeye.gidip gelip bakıyorum
Tüm kocalar aynıPek sevgili kocam bey kabul etmioooo, huysuz. Doktor 2si demiş 2si olacakmış
İnşallahta öyle olurTüm kocalar aynıbenimki de öyle yapmıştı 8 gün sonra verecektim bu defa da doktor kabul etmemişti ben de günümü beklemiştim sen de bekle salı günü beraber güzel haberlerle geliriz inşallah
Hiç şaşmaz, kocaların ortak özellikleriPek sevgili kocam bey kabul etmioooo, huysuz. Doktor 2si demiş 2si olacakmış
Erkekler hep aynı cidden biz öyle miyiz çeşit çeşidiz maşallahHiç şaşmaz, kocaların ortak özellikleri
Aaa çok tanıdık geldi bendede öyle bir sevimsiz varPek sevgili kocam bey kabul etmioooo, huysuz. Doktor 2si demiş 2si olacakmış
Kız su adama sevimsiz deyip durma sanki çok iyi bir adam gibi hissediyorum horlasa daAaa çok tanıdık geldi bendede öyle bir sevimsiz var
Ama ben yapmadım hiç test yaa şimdi hiç öyle fotilerim olmicakBende yaptım canım onu, flaşlı flaşsız fotiler çekildi
Geç olsun güç olmasın burcikkkAma ben yapmadım hiç test yaa şimdi hiç öyle fotilerim olmicakinstoş anneleri gibi foto çekemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?