Ayy çok iyidir özünde canı çıksa verir bende canın çıksın derimKız su adama sevimsiz deyip durma sanki çok iyi bir adam gibi hissediyorum horlasa dahem benimki de çok horluyor
Olmadı kanda pozitif çıkarsa şakacıktan alırım maksat foto çekmelikGeç olsun güç olmasın burcikkk
İnstamomlardan neyimiz eksikAma ben yapmadım hiç test yaa şimdi hiç öyle fotilerim olmicakinstoş anneleri gibi foto çekemicem
Tabii canım sen yüzde yüz haklısınAyy çok iyidir özünde canı çıksa verir bende canın çıksın derimben haklıydım ama kalpten demiştin dimi
Ya diyolar ya erkeklerin tek burcu var 13. burç o da Öküz burcuErkekler hep aynı cidden biz öyle miyiz çeşit çeşidiz maşallah
Valla ben de sonuçları falan sakladım dosya yaptım ilk kese görüntüsünü sonra transfer görüntüsünü koydum rabbim tüm ultrason görüntülerini koymayı nasip etsinİnstamomlardan neyimiz eksikhatıra kalsın dedim sağlıkla devam ederse.sen de kan sonucunu saklarsın çıktısını alıp
Ben videolarını çekiyorum horlarken çünkü bazen inanmıo horlamıyorum diyor bazende uyku arasında uyuyorum tabi horlicam diyor komik adam yaTabii canım sen yüzde yüz haklısınhorlama nedir ben çok iyi bilirim kız deme adama öyle şeyler yazıktır
Ya ben sanırım çok seviyorum onuYa diyolar ya erkeklerin tek burcu var 13. burç o da Öküz burcuAllah başımızdan eksik etmesin de bazen bi kaşık suda boğasınız gelmiyor mu
Dimi ama karnı çıkıp foto paylaşıyorlar bide bebe tulumlarıyla felan insan istiyorİnstamomlardan neyimiz eksikhatıra kalsın dedim sağlıkla devam ederse.sen de kan sonucunu saklarsın çıktısını alıp
Ya ben de yaptım aynını videoya aldım ben hayatta horlamam diyorBen videolarını çekiyorum horlarken çünkü bazen inanmıo horlamıyorum diyor bazende uyku arasında uyuyorum tabi horlicam diyor komik adam yatamam tamam demiyorum
Ya o benim de içimde kaldı. Kalp atışını duyayım hayırlısıyla o gün idrar testi yapıp onu saklıcamAma ben yapmadım hiç test yaa şimdi hiç öyle fotilerim olmicakinstoş anneleri gibi foto çekemicem
Hep geliyorYa diyolar ya erkeklerin tek burcu var 13. burç o da Öküz burcuAllah başımızdan eksik etmesin de bazen bi kaşık suda boğasınız gelmiyor mu
Ay ben instaya hiç resim atmayacam ya çok özeniyordum millet de bana özenmesin yazık olan var olmayan varDimi ama karnı çıkıp foto paylaşıyorlar bide bebe tulumlarıyla felan insan istiyordarısı hepimizin başına
Şiddet duygum da sevgimden geliyorYa ben sanırım çok seviyorum onu
Komikler yaaaYa ben de yaptım aynını videoya aldım ben hayatta horlamam diyorhalbuki bazen kendi horlamasına uyanıyor
Dimi oda var ama benim sayfam kapalı benden sonra evlenenlerin de hepsinin bebesi var zatenAy ben instaya hiç resim atmayacam ya çok özeniyordum millet de bana özenmesin yazık olan var olmayan var
Ay amiiinnnn inşallaaaaahValla ben de sonuçları falan sakladım dosya yaptım ilk kese görüntüsünü sonra transfer görüntüsünü koydum rabbim tüm ultrason görüntülerini koymayı nasip etsin
Görende beni kaç bin senelik evli sanar ama daha 2018 yaniBenim kadar sevgi dolu bir eş daha
Ay yok takılıyorum.Ben de atmam instaya.Ay ben instaya hiç resim atmayacam ya çok özeniyordum millet de bana özenmesin yazık olan var olmayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?