Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Valla ben de sonuçları falan sakladım dosya yaptım ilk kese görüntüsünü sonra transfer görüntüsünü koydum rabbim tüm ultrason görüntülerini koymayı nasip etsin
Görende beni kaç bin senelik evli sanar ama daha 2018 yani
Ben de 2014 te evlendim ya. Latife ediyoruz şurda canım yoksa bebişlerin babasını nasıl sevmeyelim

Çok sevmekten çokkk şey çok afedersin ayı yavrusu misali
Neyse ki aşırı sevgiden ya senin herif seninle mi ya sanki annemlerde kalıyordun sen
Ben annemlerde kalıyorum oda 2 gibii geldi hala bizde yatmaya yukarı yollarım yarında ablam gelicek asla kalamaz burda zaten yatıcak yeri yok

Benimki koyar valla ama ben bırakmam hele bir doğsun da hayırlısıylaburcikkk yarın büyük gün heyecan nasıl benimki yerinden çıkacak gibiydi ilk test günümde
Amin inşallah o günlerde gelir allah büyük heycan çokkkkkk bir daha o negatifi yaşamak korkutuyor birde burda bu kadar aktifken negatifi alırsam naparım diyorum

Amin inşallah o günlerde gelir allah büyük heycan çokkkkkk bir daha o negatifi yaşamak korkutuyor birde burda bu kadar aktifken negatifi alırsam naparım diyorum
Olumsuz düşünmüyoruz burcikkk pozitif enerji yolluyoruz evrene boş yere kendimizi bunalıma sokmuyoruz. İnşallah iyi haberlerle geleceksin yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…