Çok sevmekten çokkkŞiddet duygum da sevgimden geliyor
Valla ben de sonuçları falan sakladım dosya yaptım ilk kese görüntüsünü sonra transfer görüntüsünü koydum rabbim tüm ultrason görüntülerini koymayı nasip etsin
Ben de 2014 te evlendim ya. Latife ediyoruz şurda canım yoksa bebişlerin babasını nasıl sevmeyelimGörende beni kaç bin senelik evli sanar ama daha 2018 yani
Valla düşündüm de benim de öyleDimi oda var ama benim sayfam kapalı benden sonra evlenenlerin de hepsinin bebesi var zaten
Ben annemlerde kalıyorum oda 2 gibii geldi hala bizde yatmaya yukarı yollarımÇok sevmekten çokkkşey çok afedersin ayı yavrusu misali
Neyse ki aşırı sevgiden yasenin herif seninle mi ya sanki annemlerde kalıyordun sen
Benimki zaten koymazz ben derim ona bir foto koy diye yoksa ohoooValla düşündüm de benim de öyleama ben gene de koymayacam eşime diyorum sana da vermem herhalde tüm acısını ben çektim ne de olsa
Gel deyince gel git deyince git ohhh missBen annemlerde kalıyorum oda 2 gibii geldi hala bizde yatmaya yukarı yollarımyarında ablam gelicek asla kalamaz burda zaten yatıcak yeri yok
Benimki koyar valla ama ben bırakmam hele bir doğsun da hayırlısıylaBenimki zaten koymazz ben derim ona bir foto koy diye yoksa ohooo
Öyle yapcak bişi yok sabah beni kan testine götürcek sonrada bizim evdeki kedilerimize bakmaya gidicekGel deyince gel git deyince git ohhh miss
Amin inşallah o günlerde gelir allah büyükBenimki koyar valla ama ben bırakmam hele bir doğsun da hayırlısıylaburcikkk yarın büyük gün heyecan nasıl benimki yerinden çıkacak gibiydi ilk test günümde
Tabi canım işi neÖyle yapcak bişi yok sabah beni kan testine götürcek sonrada bizim evdeki kedilerimize bakmaya gidicek
Olumsuz düşünmüyoruz burcikkk pozitif enerji yolluyoruz evrene boş yere kendimizi bunalıma sokmuyoruz. İnşallah iyi haberlerle geleceksin yarın.Amin inşallah o günlerde gelir allah büyükheycan çokkkkkk bir daha o negatifi yaşamak korkutuyor birde burda bu kadar aktifken negatifi alırsam naparım diyorum
Yo yo yoooo evrene negatif yollamıyoruzAmin inşallah o günlerde gelir allah büyükheycan çokkkkkk bir daha o negatifi yaşamak korkutuyor birde burda bu kadar aktifken negatifi alırsam naparım diyorum
Olumsuz düşünmüyoruz burcikkk pozitif enerji yolluyoruz evrene boş yere kendimizi bunalıma sokmuyoruz. İnşallah iyi haberlerle geleceksin yarın.
Tamam kızlar derin bir nefes alıp pozitif diyorum bebeler benle diyorumYo yo yoooo evrene negatif yollamıyoruz
Ha söyle güzel düşün güzel olsunTamam kızlar derin bir nefes alıp pozitif diyorum bebeler benle diyorumrabbim büyük hakkımızda neyse hayırlısı o olsun
Evet haklısn canım hamişsin sen dua ett kabul olurHa söyle güzel düşün güzel olsun
Burcik çok istiyorum İnan senin hamile olmanı bu kadar pozitif biri çok da iyi anne olur diyorum dilerim hamilesindirEvet haklısn canım hamişsin sen dua ett kabul olurkuzenime de diyorum sen sütlüsün dua et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?