- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Kalçadan haftada 1 gün prulaton Depot ,göbekten oskapar hergun yazık banaKalçadan hangi iğne ve hergün mü göbekten hangi iğne ve hergün mü?
Kardelen sana yazıksa ben ne yapayım her gün progesteron kalçadan, hergün günde iki defa progesteron göbektenKalçadan haftada 1 gün prulaton Depot ,göbekten oskapar hergun yazık bana
SeviliyorsunuzPozitifliğin burdan bile geçiyor
çok teşekkür ederimHepimiz hep güzel haberler veririz inşallah sonuna kadar
Yok demedıler oyle bıseyde bn beklemekten sıkıldım aslındaBen de arkadaşa katılıyorum. Doktorunuz normal yoldan hamile kalamazsınız tek şansınız tüp bebek demediyse beklemeniz daha iyi olabilir. Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim canım umarım herkes anneliği hak ediyor bu kadar uğraşıyoruz çabalıyoruzBurcik çok istiyorum İnan senin hamile olmanı bu kadar pozitif biri çok da iyi anne olur diyorum dilerim hamilesindir
Kardelen sana yazıksa ben ne yapayım her gün progesteron kalçadan, hergün günde iki defa progesteron göbektenbeterin beteri var
Ama kuralların da olması gerekiyor elbette öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmaz bburcikkkTeşekkür ederim canım umarım herkes anneliği hak ediyor bu kadar uğraşıyoruz çabalıyoruzpozitifim ailemide çok güldürürm ama aslında dominant biriym çocuğu yetiştirirken çok kuralcı olcam diye korkuyorum
Oksaparı koldan yaptır canım ya göbek çok acıoooKalçadan haftada 1 gün prulaton Depot ,göbekten oskapar hergun yazık bana
Amin sağlıklı olsunlar da napalımCanım benim yaaa tabi ben sana göre daha az ilaç kullanıyorum .her şey bebisler için
Misal bende 2. Test yapcammm.kizlarda var inan onların pozitif testini dört gözle bekliyorum inşallahAy evet ya beklemek çok zor. Grupta yarını bekleyen çok kişi var. Kiminin ilk testi kiminin ikinci. Ben de salıyı bekliyorum. Beklemek çok zor ve zaman duruyor sanki...
Milleti görünce diyorum aaa annesine bak çocuk şöyle çocuk böyle bir bakmışsın ben çocuğun kuklası olmuşumAma kuralların da olması gerekiyor elbette öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmaz bburcikkk
Ya evet ya inşallah herkes pozitifi görür de sağlıcakla kucagımıza almak da nasip olurMisal bende 2. Test yapcammm.kizlarda var inan onların pozitif testini dört gözle bekliyorum inşallah
Dıyarbakırda hangı doktorda yaptırtınız sızBen diyarbakırdayım siz
Tabii o da mümkün büyük konuşanların genelde basına geliyorMilleti görünce diyorum aaa annesine bak çocuk şöyle çocuk böyle bir bakmışsın ben çocuğun kuklası olmuşum
Diyarbakır bahçeci Zeki AkkumDıyarbakırda hangı doktorda yaptırtınız sız
Hız bizim işimizYahu msjlara yetişemiyorum cvpmi yazayım okuyayimmihızlı gonzalesler
Yettim garı burdayimkardelen31 nerdesin ya hiç sesin soluğun çıkmıyor
Severken öldürecez yakındır hormonlar sağolsunBen de 2014 te evlendim ya. Latife ediyoruz şurda canım yoksa bebişlerin babasını nasıl sevmeyelim
Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?