Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Zekı hocayı duymustum ugur deger varmıs memorıalde o ıyı mı Dıyarbakırrlı olraka sana danışmak ıstedımm
Valla Zeki hoca çok pahalı ama gerçekten çok ilgili . Ben Zeki hocayı tavsiye ederim Uğur değer le ilgili kötü şeyler duydum bence bulaşmayın. Zeki hoca en iyisi çünkü

Kesinlikle sakla ben hala saklarım kaset testin üzerini strecledim hava almasın diye hâlâ duruyor hiç bozulmadı
Diğer hamileliğimde hiç aklıma gelmemiş. Hastanenin verdiği fişlere kadar var dosyasında ama bu yok. Şimdiye kadar hiç çift çizgiyi de yanyana görmedim haliyle. Dizilerde falan da öyle öğrenirler ya heves etmişimdir

ozge kotu seyler duydum dedın ya aklım takıldı ne gıbı seyler duydun cunku bnde onda yaptırmayı dusunuyodum

Zekı hoca ne kadara yapıyo kı ugur degerle konusmustu bır arkadasım 8.5 yapıcakmıs
Valla benim şimdiki fiyatlardan haberim yok eylülde yaptırdım ilkini benim 20 bine yakın param gitti tabi bazı yazılacak ilaçları da ben de czanwden parayla aldım benim salaklığımda oldu.ama 15 bin rahat tutar yani gene görüşün ön görüşme ücretsiz

Ilac dısında ne kadar tutuyor bnlen esım eczacıyız ılac konusunda cok sukur skntı yasamayız dıye dusunuyorum eczaneye gelısıyle satııs cok degısıyo ınanın o yuzden bu surecte elınızden geldıkce tanıdgınız eczacılardan alın ındırım yapıyolar bız esımle oyle yapıyoruz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…