- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Kesinlikle sakla ben hala saklarımYa o benim de içimde kaldı. Kalp atışını duyayım hayırlısıyla o gün idrar testi yapıp onu saklıcam
Bir tek ben sağlamayacam herhalde çişli çişliKesinlikle sakla ben hala saklarımkaset testin üzerini strecledim hava almasın diye hâlâ duruyor hiç bozulmadı
Ne büyük konuştuysam hepsi başıma geldi o yüzden YorumsuzumTabii o da mümkün büyük konuşanların genelde basına geliyor
Valla Zeki hoca çok pahalı ama gerçekten çok ilgili . Ben Zeki hocayı tavsiye ederim Uğur değer le ilgili kötü şeyler duydum bence bulaşmayın. Zeki hoca en iyisi çünküZekı hocayı duymustum ugur deger varmıs memorıalde o ıyı mı Dıyarbakırrlı olraka sana danışmak ıstedımm
Abla tum bebeklerınınkı saklardı bna cok degısık gelırdı ama sımdı bnım olsa bnde saklarımBir tek ben sağlamayacam herhalde çişli çişli
Hani mide kaldırmayaydık iyiydiiiBir tek ben sağlamayacam herhalde çişli çişli
Valla Zeki hoca çok pahalı ama gerçekten çok ilgili . Ben Zeki hocayı tavsiye ederim Uğur değer le ilgili kötü şeyler duydum bence bulaşmayın. Zeki hoca en iyisi çünk
Ya gebelik testi deyince aklıma hep çiş geliyor afedersiniz napımHani mide kaldırmayaydık iyiydiii
Diğer hamileliğimde koldan denedim kolumu kaldıramıyordum 35 hafta göbekten yaptım dogurana kadar yaniOksaparı koldan yaptır canım ya göbek çok acıooo
Diğer hamileliğimde hiç aklıma gelmemiş. Hastanenin verdiği fişlere kadar var dosyasında ama bu yok. Şimdiye kadar hiç çift çizgiyi de yanyana görmedim haliyle. Dizilerde falan da öyle öğrenirler ya heves etmişimdirKesinlikle sakla ben hala saklarımkaset testin üzerini strecledim hava almasın diye hâlâ duruyor hiç bozulmadı
Benim de her gün oksapar göbüşüm çürüdü artıkKalçadan haftada 1 gün prulaton Depot ,göbekten oskapar hergun yazık bana
Valla benim şimdiki fiyatlardan haberim yok eylülde yaptırdım ilkini benim 20 bine yakın param gitti tabi bazı yazılacak ilaçları da ben de czanwden parayla aldım benim salaklığımda oldu.ama 15 bin rahat tutar yani gene görüşün ön görüşme ücretsizZekı hoca ne kadara yapıyo kı ugur degerle konusmustu bır arkadasım 8.5 yapıcakmıs
Sende yap canım idrar testleri kutsaldır herkes onda pozitif göremeyince bunalıma girerBir tek ben sağlamayacam herhalde çişli çişli
Olacağa bak sen. Öyle konuşanlar genelde herkesten beter oluyorMilleti görünce diyorum aaa annesine bak çocuk şöyle çocuk böyle bir bakmışsın ben çocuğun kuklası olmuşum
Yok valla kan testimin sonuçlarını saklıyorum hiç işim olmaz idrarla filanSende yap canım idrar testleri kutsaldır herkes onda pozitif göremeyince bunalıma girerbence yap
Ilac dısında ne kadar tutuyor bnlen esım eczacıyız ılac konusunda cok sukur skntı yasamayız dıye dusunuyorum eczaneye gelısıyle satııs cok degısıyo ınanın o yuzden bu surecte elınızden geldıkce tanıdgınız eczacılardan alın ındırım yapıyolar bız esımle oyle yapıyoruz cunkuValla benim şimdiki fiyatlardan haberim yok eylülde yaptırdım ilkini benim 20 bine yakın param gitti tabi bazı yazılacak ilaçları da ben de czanwden parayla aldım benim salaklığımda oldu.ama 15 bin rahat tutar yani gene görüşün ön görüşme ücretsiz
İçinde kalmasin sonra keşke demeyesinYok valla kan testimin sonuçlarını saklıyorum hiç işim olmaz idrarla filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?