İnanın bilgim yok ya ilaçla beraber yazdım fiyatlarını valla istiyorsanız size yollayayım ordan seçersiniz . İlaçsız olanları. Ya valla hiç tanıdık eczacımız yok biliyorum daha uyguna geleceğini ama elden bir şey gelmiyorIlac dısında ne kadar tutuyor bnlen esım eczacıyız ılac konusunda cok sukur skntı yasamayız dıye dusunuyorum eczaneye gelısıyle satııs cok degısıyo ınanın o yuzden bu surecte elınızden geldıkce tanıdgınız eczacılardan alın ındırım yapıyolar bız esımle oyle yapıyoruz cunku
Yok yok doğru haklısınYa gebelik testi deyince aklıma hep çiş geliyor afedersiniz napım
İnanın bilgim yok ya ilaçla beraber yazdım fiyatlarını valla istiyorsanız size yollayayım ordan seçersiniz . İlaçsız olanları. Ya valla hiç tanıdık eczacımız yok biliyorum daha uyguna geleceğini ama elden bir şey gelmiyor
EminimOlacağa bak sen. Öyle konuşanlar genelde herkesten beter oluyor
İlk görüşme ücretsiz sonra muayene ücreti 600 TLOlur aslında gonderebılırsın bısey sorucam kayıt yaptırdıgınızda ne kadar bı ucrete tabu tutuyolar sızı
İlk görüşme ücretsiz sonra muayene ücreti 600 TL
O çift çizgiyi görmek çok heyecanlıDiğer hamileliğimde hiç aklıma gelmemiş. Hastanenin verdiği fişlere kadar var dosyasında ama bu yok. Şimdiye kadar hiç çift çizgiyi de yanyana görmedim haliyle. Dizilerde falan da öyle öğrenirler ya heves etmişimdir
Özelden mesaj attım ilaçları ilaç diye yazmışım zaten kalanlar Zeki hocaya ödediğimiz paraOlur aslında gonderebılırsın bısey sorucam kayıt yaptırdıgınızda ne kadar bı ucrete tabu tutuyolar sızı
Sen hangi doktora gidiyorsun ?Anladımm canım cok sagol salı kontrolum var bakalımm doktor asılama vs derse esımle tup bebek yapıcaz dırek bır basarız asılamamız var zaten o yuzden boyle arastırıyorum bnde
Hiç idrar testi yapmadım nasıl bir şey bilmiyorum benim kutsalım kan testiO çift çizgiyi görmek çok heyecanlıçünkü her ay kan testi yaptiramiyirduk idrar testlerinde olumsuz gördüğümuz zaman uzuluyirduk bence kutsallığı bundan
Bizde ilk görüşmeye gittiğimizde 8.5 demişti meyerse o sadece yumurta toplama ve transfermis muayene iğneler ilaçlar tahliller derken 25-30 bin i buluyo Rabbim çabalarımızı boşa cikartmasinZekı hoca ne kadara yapıyo kı ugur degerle konusmustu bır arkadasım 8.5 yapı
Mahmut hocaya gıtmıstım bn genesıste batmandayım bn kemal coskun var ona gıdıcez yakın dıye ama tup bebek olursa buyuk ıhtımalle zekı hocaya karar kılıcammSen hangi doktora gidiyorsun ?
Amin cumlemızınn maddı anlamdan cok zor bı surec ama dedıgım gıbı anlasmalı bı eczaneden sureklı alın ılaclarınızı daha uyguna verırlerBizde ilk görüşmeye gittiğimizde 8.5 demişti meyerse o sadece yumurta toplama ve transfermis muayene iğneler ilaçlar tahliller derken 25-30 bin i buluyo Rabbim çabalarımızı boşa cikartmasin
Bizde ilk görüşmeye gittiğimizde 8.5 demişti meyerse o sadece yumurta toplama ve transfermis muayene iğneler ilaçlar tahliller derken 25-30 bin i buluyo Rabbim çabalarımızı boşa cikartmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?