Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnanın bilgim yok ya ilaçla beraber yazdım fiyatlarını valla istiyorsanız size yollayayım ordan seçersiniz . İlaçsız olanları. Ya valla hiç tanıdık eczacımız yok biliyorum daha uyguna geleceğini ama elden bir şey gelmiyor

Olur aslında gonderebılırsın bısey sorucam kayıt yaptırdıgınızda ne kadar bı ucrete tabu tutuyolar sızı

O çift çizgiyi görmek çok heyecanlı çünkü her ay kan testi yaptiramiyirduk idrar testlerinde olumsuz gördüğümuz zaman uzuluyirduk bence kutsallığı bundan

Anladımm canım cok sagol salı kontrolum var bakalımm doktor asılama vs derse esımle tup bebek yapıcaz dırek bır basarız asılamamız var zaten o yuzden boyle arastırıyorum bnde

Zekı hoca ne kadara yapıyo kı ugur degerle konusmustu bır arkadasım 8.5 yapı
Bizde ilk görüşmeye gittiğimizde 8.5 demişti meyerse o sadece yumurta toplama ve transfermis muayene iğneler ilaçlar tahliller derken 25-30 bin i buluyo Rabbim çabalarımızı boşa cikartmasin

Bizde ilk görüşmeye gittiğimizde 8.5 demişti meyerse o sadece yumurta toplama ve transfermis muayene iğneler ilaçlar tahliller derken 25-30 bin i buluyo Rabbim çabalarımızı boşa cikartmasin
Amin cumlemızınn maddı anlamdan cok zor bı surec ama dedıgım gıbı anlasmalı bı eczaneden sureklı alın ılaclarınızı daha uyguna verırler

Canım sen yaptırdın mı orda memnun kaldın mı memorılde ozge farklı seyler duydugunu soyledıde ınsan korkuyo tedırgın oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…