Hımm Mahmut hocayı da biliyorum arkadaşım ona gitmişti ama tüp bebek doktoru değil o tüp bebek de bence en iyisi Zeki hoca şaşmaz.Mahmut hocaya gıtmıstım bn genesıste batmandayım bn kemal coskun var ona gıdıcez yakın dıye ama tup bebek olursa buyuk ıhtımalle zekı hocaya karar kılıcamm
Ben İzmir deyim burda bı doktorda yaptırdım tüp bebek merkezi değil özel muayenehanesi var ama işlemleri İrem bebede yaptı kendisiCanım sen yaptırdın mı orda memnun kaldın mı memorılde ozge farklı seyler duydugunu soyledıde ınsan korkuyo tedırgın oluyo
AminAnladım canımm rbbım ıstıyen herkese annelık duygusunu tattırsınn
AminAnladım canımm rbbım ıstıyen herkese annelık duygusunu tattırsınn
Ben de izmirdeyim.kime yaptırdın canım?Ben İzmir deyim burda bı doktorda yaptırdım tüp bebek merkezi değil özel muayenehanesi var ama işlemleri İrem bebede yaptı kendisi
Oyyy kıyamam ya onlar bizden daha heyecanlıAy biri annemi alsın başımdansokağa çıkma yasağı olmasa tahlile götürecek beni gözler sürekli ağlamaklı içi sıkılıyormuş
Salim Şehirali Alsancak taBen de izmirdeyim.kime yaptırdın canım?
En iyisi uyu burcik sabah erkenden teste git bize de haber etAy biri annemi alsın başımdansokağa çıkma yasağı olmasa tahlile götürecek beni gözler sürekli ağlamaklı içi sıkılıyormuş
Tabi uyuyabilir senEn iyisi uyu burcik sabah erkenden teste git bize de haber et
Valla öyle korkuom bişey olcak diyeOyyy kıyamam ya onlar bizden daha heyecanlı
En iyisi uyu burcik sabah erkenden teste git bize de haber et
Ay hiç uykum yokki düzenim değişti çok ancak 6 saat fln uyuyorum yaaTabi uyuyabilir sen
Mantıklı buldum ben bunuOlmadı kanda pozitif çıkarsa şakacıktan alırım maksat foto çekmelik
Sen ne diyorsun bazen bir kaşık suya yazık dediğim bile oluyorYa diyolar ya erkeklerin tek burcu var 13. burç o da Öküz burcuAllah başımızdan eksik etmesin de bazen bi kaşık suda boğasınız gelmiyor mu
Bnm de hiç uykum yokAy hiç uykum yokki düzenim değişti çok ancak 6 saat fln uyuyorum yaa
Sen ne diyorsun bazen bir kaşık suya yazık dediğim bile oluyor
Nolcaz böyleBnm de hiç uykum yok
Bende bu rahatliklari deli ediyo benim içim içime sığmıyor adam telefonda oyun oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?